https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Gornji Radgoni prišlo do požara

Gornja Radgona, 16.12.2019 ob 11:00  

Danes ob 10.39 je na Ljutomerski cesti v Gornji Radgoni prišlo do požara.


Pri avtopralnici v Gornji Radgoni je zagorela transformatorska postaja.

Kot so sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje so posredovali gasilci PGD Gornja Radgona, ki so požar pogasili in sanirali mesto požara.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.12.2019 ob 12:58 nah gost

      Kaj so te nah prišli gasilci in so nah odklopili akumulator? Pa so še nah razsvetlili okolico in so še nah imeli požrno stražo. Te so pa nah šli na kuhančka.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.12.2019 ob 17:42 nah-nah gost

        Te so pa gasilci ugotovli, da si ti fejst nah, nah za njimi. To sem ti na hitro napisa, ka bom nah še jaz spija, enga al dva huhančka.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.