https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Čokoladni vikend Dvorec Rakičan

Kdaj: Sobota, 08.02.2020 ob 13:00

Kje: Dvorec Rakičan, Dvorec Rakičan

ČOKOLADNI VIKEND DVOREC RAKIČAN

»V življenju ravnaj kot s čokolado. Odvij, ugrizni, uživaj.«

Ljubitelji čokolade in čokoladnih slaščic vabljeni na najbolj čokoladni dogodek v Pomurju – Čokoladni vikend Dvorec Rakičan, ki bo v soboto 8. in nedeljo 9. februarja 2020, od 13. do 18. ure, v Dvorcu Rakičan.

 V soboto, 8. februarja bo dan posvečen kulturnemu prazniku, pesniku Francetu Prešernu in omamnim čokoladnim dobrotam, s katerimi vas bodo razvajali številni ponudniki.

 V nedeljo, 9. februarja bomo z mislimi pri valentinovem, zato bo Čokoladni vikend v Dvorcu Rakičan med drugim tudi odlična priložnost za nakup daril, ki jih boste ob prazniku zaljubljenih podarili najdražjim.

 Da bo ta praznični vikend res poseben, pripeljite s seboj še svojo družino in prijatelje ter se skupaj prepustite razvajanju brbončic.

 Za najmlajše ljubitelje čokolade Center za družine Murska Sobota od 13. do 17. ure pripravlja čokoladno animacijo, ki bo poleg ustvarjalnih delavnic in iger vključevala tudi poslikavo obraza.

 Dogodek bodo z bogatim izborom čokoladnih izdelkov popestrili:

- Posestvo Passero (Posestvo Passero ),

- Medičarstvo Gregor Celec (Medičarstvo Celec),

- Hiša Tara (Hiša Tara),

- Čokoladnica Kunej (Hiša trt, vina in čokolade Kunej),

- Martisan čokolada (Martisan Čokolada) in

- Dolce Amore (Dolce Amor).

Konjeniški center Dvorec Rakičan bo ob lepem vremenu v soboto 8. in nedeljo 9. februarja med 14. in 16. uro nudil možnost jahanja za otroke (cena enega kroga v maneži znaša 2,00 €). V nedeljo 9. februarja med 13.30 in 15. uro bo organizirana tudi vožnja s kočijo v okolici Dvorca Rakičan (cena za odraslega znaša 5,00 €, za otroke do 12 leta je zastonj). 

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji čokolade!

Vstopnine ni.

    Fotogalerija