https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Karamarko podaljšal zvestobo Muri

23.1.2020  

Marin Karamarko v črno-belem ostaja še tri leta.


Branilec Marin Karamarko je pol leta pred iztekom dosedanje pogodbe podpisal novo pogodbo, ki ga z Muro veže še naslednja tri leta (do 31. 12. 2022). 21-letni Hrvat je član črno-belih od lanskega poletja naprej, v tem času je odigral 22 tekem in se enkrat vpisal med strelce.

"Zares sem srečen, da sem podaljšal pogodbo z Muro. V Murski Soboti se odlično počutim in v veliko veselje mi je, da bom še naprej igral na Fazaneriji. Z dobrimi igrami in maksimalnim pristopom želim povrniti zaupanje kluba, trenerja in navijačev," je ob podaljšanju sodelovanja za NŠ Mura povedal Karamarko.

*Foto: NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.01.2020 ob 17:06 gost

      Pizdo vam soboški pisuni. Zopet dva članka v enem dnevu o nepomembni Muri. Če niste sposobni kaj drugega, kar se dogaja v Prekmurju, pisati menjajte poklic in idite na KOMUNALO SMETI POBIRATI. NESNAGA PISUNSKA. MARŠ . GONITE SE NEKAM

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.01.2020 ob 19:22 Lendavski nadvojvoda gost

        Sem res lendavski,se pa sprašujem pisec ti,kje diplomo idiotizma si dobil?

        1 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.01.2020 ob 18:34 Gost gost

      Škoda.Lacija bi rajši meli v prvi čapati.če že vzgajamo domače.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.01.2020 ob 21:40 Ne laži gost

      Bravo Mura bravo Karamarko, prava poteza, Karamarko za klaso boukši od Peričiča pa še kumaj 21 lejt je star.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.01.2020 ob 13:11 .... gost

      mura je prva sveta

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.01.2020 ob 9:03 GRAD gost

      GOST TREBA TE JE BLOKIRATI, KER TAKO VULGARNO, PRIMITIVNO SE OBNAŠAŠ.TEBE JE TREBA ODPELJATI V UMOBOLNICO IN NIKOLI VEČ IZPUSTITI. KOMENTARJE O MURI PUSTI NA MIRU, KER TE BO NEKDO PREPOZNAL IN BO ZELO, ZELO HUDO.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.