https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V Odrancih potekal 5. turnir mlajših selekcij

28.1.2020  

Zadnji konec tedna, 25. in 26. januarja, je v telovadnici OŠ Odranci potekal že tradicionalni 5.turnir mlajših selekcij.

V kategorijah U7, U9 in U11 je sodelovalo 28 različnih ekip. Dvodnevni dogodek se je najprej pričel s sobotnim dopoldanskim turnirjem selekcij U11, nadaljeval v sobotnem popoldnevu s selekcijo U9 in končal v nedeljskem popoldnevu s selekcijo U7. 

Prvi dan turnirja so med U9 zmagali Beltinci, ki so bili boljši od Planike iz Turnišča s 4:1. Tretji so bili Gančani, ki so premagali Bakovce s 3:0.  Pri kategoriji U11 je zmagala Mura pred Odranci. Izid v finalu je bil 2:2, po kazenskih strelih pa je zmagala Mura, v tekmi za tretje mesto pa je Nafta premagala Beltince s 7:0. Drugi dan je v starostni kategoriji U7 zmagal Vipoll iz Veržeja, drugi so bili Odranci, na tretje mesto so se uvrstili nogometaši Planike iz Turnišča.

Oba dneva so obiskovalci tako lahko spremljali precej napete tekme, saj sta se turnirja U11 in U7 odločala šele po strelih z bele točke. Generalni pokrovitelj turnirja je bila Občina Odranci, zahvala pa je šla tudi matični MZ Lendava in OŠ Odranci.

Rezultati turnirjev:

Selekcija U-11

1.mesto – NŠ MURA

2.mesto- NK ODRANCI 1

3.mesto – NAFTA 1903

Selekcija U-9

1.mesto – ND BELTINCI IŽAKOVCI

2.mesto – NK PLANIKA TURNIŠČE

3.mesto – NK GANČANI 1

Selekcija U-7

1.mesto- VIPOLL VERŽEJ

2.mesto – NK ODRANCI 1

3.mesto – NK PLANIKA TURNIŠČE

Foto: Renata Slavinec Berden in NK Odranci

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2020 ob 7:55 gost

      Pa tej se negde še dela dobro .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2020 ob 11:08 ........ gost

      Ti zvejzde znankar razčesnu pomusko, slovensko nogometno ligo. Talenti do groba, po 15-em letu pa računalničari, zasvojenci, mamini mazeki itd. Kdo pred 10-imi leti, ki je bil na takih turnirjih, danes predstavlja in v kateri ligi nekaj od nogometa????????

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.01.2020 ob 9:14 gost

      Raje napišite kaj je novega v Odrancaj pri članih ( tekme priprave ) ?? Igralci ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.