https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Odkrijte revolucionarno dimenzijo depilacije, ki vas bo popeljala v poletje brez skrbi!

21.02.2020 ob 9:00  

Si tudi vi želite ostati brez? Odkrijte novo dimenzijo depilacije.


Zimski čas je čas, ko na dlačice malo pozabimo in jim ne namenjamo večje pozornosti. So vaši pripomočki do gladke kože britvice, vosek in depilacijske kreme? Ti žal ne dajejo dolgotrajnega učinka. Tudi elektroliza je zamudna in boleča, dermatološki laserji pa izredno dragi in neprimerni za večino tipov kože in dlačic. Če potegnemo črto in združimo hitrost in rezultate brez stranskih učinkov, brez bolečin in skorajda brez omejitev glede barve dlačic, vse poti vodijo do nove dimenzije depilacije – fotoepilacije.

Kaj je fotoepilacija?

Nomasvello fotoepilacija z IPL tehnologijo je inovativna, zanesljiva in varna metoda odstranjevanja odvečnih dlačic, tako pri ženskah, kot pri moških. Je učinkovitejša in manj boleča od drugih metod odstranjevanja dlačic, v primerjavi z laserskimi tretmaji pa je manj agresivna za kožo ter primerna za večino tipov kože in dlačic.

Fotoepilacija po metodi Nomasvello temelji na najsodobnejši inovativni tehnologiji, ki z uporabo nove dimenzije svetlobe - intenzivne pulzirajoče svetlobe (IPL) - oddaja mešano svetlobo več valovnih dolžin, kar omogoča prilagajanje nastavitev glede na značilnosti vsake posamezne stranke, zato je možnost za pojav stranskih učinkov izredno majhna. Trenutno je pri Nomasvello na voljo najsodobnejša tehnologija zadnje generacije (60 Joulov/cm2) z intenzivnim hlajenjem (Sub Zero Intense) za zmanjševanje občutka toplote in zagotavljanje visoke varnosti postopka. Svetlobna energija, ki deluje na melanin, se na poti po dlačici pretvori v toploto in oslabi celice, ki dlačicam omogočajo rast, zato se dlačice postopoma redčijo in tanjšajo, njihova rast pa je počasnejša.

Kako začeti in kako potekajo tretmaji?

Prvi korak je pogovor s stranko, kjer se na podlagi izpolnjenega vprašalnika oceni ustreznost tretmaja. Obenem se opredelijo predeli za tretma, fototip kože in barva, gostota ter debelina dlačic. Tako se določijo optimalne nastavitve za izvedbo tretmaja individualno za vsakega posameznika. Vedno preverimo zdravstveno stanje posamezne stranke in morebitne kontraindikacije. Ker je dlačica ključnega pomena za uspeh tretmaja, je idealna dolžina le-te 1 do 3 mm. Na koncu brezplačnega poskusnega tretmaja se izvede test na manjšem delu želenega predela za ugotavljanje odzivnosti in preverjanju prisotnosti alergij. Brezplačni poskusni tretma lahko rezervirate v kateremkoli izmed naših 14-ih specializiranih Nomasvello centrov v Sloveniji tudi na Slomškovi 51 v Murski Soboti. Trajni rezultati so opazni že 10-14 dni po prvem obisku depilacije – takrat izpade približno 60 do 80% vseh dlačic, ker pa z enim tretmajem ni možno uničiti vseh celic, so potrebne ponovitve na 5 tednov.

Dostopna revolucionarna (uniseks) cena po predelu

Inovativna in privlačna enotna tarifa 39€ na predel je revolucionirala trg fotoepilacije, zato je Nomasvello številka ena med ponudniki trajne depilacije. Dokaz je več kot 1.000.000 zadovoljnih uporabnikov v 1000 centrih po celem svetu in v 14-ih centrih v Sloveniji, ki razpolagajo z zdravniško podporo.

Kakšne so prednosti Nomasvello tehnologije?

Naši centri razpolagajo z najsodobnejšo tehnologijo zadnje generacije z intenzivnim hlajenjem Sub Zero Intense za zmanjševanje občutka toplote in zagotavljanje visoke varnosti tretmaja. Sun&Safe tehnologija pa nam omogoča izvajanje tretmaja na varen in učinkovit način tudi na porjaveli koži v vsakem letnem času in brez daljšega izogibanja soncu, kar je z ostalimi IPL ali laserskimi tehnologijami bilo skoraj nemogoče. Trajna depilacija z IPL tehnologijo predstavlja praktično neboleč tretma in v večini primerov se z nekaj ponovitvami lahko odstrani 80 do 90% vseh dlačic. Dlačice, ki se sčasoma lahko zopet v manjšem številu pojavijo, rastejo počasneje in so veliko tanjše, tako da se lahko odstranijo z enim obiskom. Priporočajo se občasni tretmaji za vzdrževanje doseženega rezultata (enkrat do dvakrat na leto). Uspeh tretmaja izboljšamo z uporabo hidroaktivne emulzije No+Vello© za obraz in telo, ki je trenutno edina profesionalna krema za nego pred in po laserski IPL depilaciji.

Poskrbeli bomo tudi za nego po vaši meri! 

Poslovite se od nečiste in razdražene kože in zaupajte št. 1 na področju lepotne industrije. Za čisto in negovano kožo bomo poskrbeli s: proskin globinsko čiščenje kože, fotopomlajevanje oz. regeneracijo kože, odpravljanje pigmentnih madežev, zdravljenje aken.

Proskin globinsko čiščenje kože je rešitev.

Ker smo ravno v času, ko so hladnejši dnevi z manj sonca, je primerna nega kože zelo pomembna. Pri No+Vellu smo razvili inovativno tehnologijo kombinacije ultrazvoka in galvanskega toka, ki v globino očisti pore, odstrani odmrle celice in nečistoče, ustvari temeljit piling, izboljša cirkulacijo, spodbuja tvorbo novih celic, zmanjša gubice in izrazne linije ter razstruplja kožo. Boljše učinke dosežemo z absorbcijo aktivnih sestavin No+Vello proizvodov oz. kozmetičnih izdelkov, ki so prilagojeni glede na tip kože in ga lahko določimo na predhodnem posvetu z analizo kože z Wood lučko. 

Podarite koži še več – podarite ji lasersko nego!

Pri vseh tipih kože pa globinsko čiščenje ni dovolj. Za takšne primere se priporoča dodatna laserska nega kože, pri kateri je koži potrebno s toploto, ki se prenaša preko svetlobe, dodati poseben učinek. Primerna je v jesensko-zimskem času, ko nismo izpostavljeni soncu. Postarani in ohlapni koži, izpostavljeni soncu in hormonskim spremembam je potrebna obnova po principu uporabe pulzov močne svetlobe, ki sproži obnavljanje celic in izravna gubice ter izrazne linije – to poteka s pomočjo fotopomlajevanja oz. regeneracije kože. Podobne učinke dosegamo pri zdravljenju aknaste kože, kjer toplota v globljih plasteh poškodovane kože uniči bakterije in sproži proces obnove kože, ki zmanjša površinske brazgotine. Večna težava mnogih po dolgem sončnem poletju pa postanejo tudi pigmentacije in pigmentni madeži od sonca. Ampak tudi tukaj je rešitev na dlani – z laserskim tretmajem odpravljanja pigmentacij namreč dosegamo, da nakopičen melanin vsrka svetlobo in pigmentni madeži postopoma potemnijo in se odluščijo. Tako sčasoma polt postaja enakomerna, kvaliteta kože pa bolj zdrava. 

Zavedamo se, da na videz kože vpliva več dejavnikov kot so prehrana, izpostavljenost stresu, hormonsko stanje, okolje, genetika … vendar sta stanje in videz kože ključna za naše splošno zdravje in dobro počutje. Skrbna nega pa lahko zagotovo zaščiti kožo in dlje ohrani njen mladosten videz.

Ravno zato smo se pri No+Vellu odločili, da našim strankam ponudimo pakete neg, kjer si vsak najde nekaj zase in so odlična kombinacija dobrega za vašo kožo. Zaupajte št. 1 in se pridružite našim zadovoljnim strankam.

Prava kozmetika za vaš tip kože

V morju izdelkov, ki so na voljo, je včasih izbira zelo težka, nakup pa tako pogosto zgrešen. Pomemben je posvet s strokovnjakom. V Nomasvello centrih po Sloveniji z analizo z Wood lučko ocenimo, kaj vaša koža potrebuje. Pogosto pozabimo, da je koža po napornem dnevu in uporabi ličil precej občutljiva in izčrpana. Strokovnjaki pri Nomasvellu so razvili vrhunsko profesionalno kozmetiko, ki se prilega različnim tipom kože, ki je namenjena ali za čiščenje kože ali za nego kože.

Aktivna sestavina za čiščenje kože je aloe vera, ki deluje protivnetno in pomirjujoče, blaži srbenje in je naravni regenerant ter spodbuja zdravljenje in obnovo celic. Izvlečki kamilice, ovsa in mimoze zagotavljajo pomirjujoče in antioksidativno delovanje. Poleg tega je tukaj še sredstvo za vlaženje in obnovo hidrolipidnega sloja, katerega najpomembnejša lastnost je antiseptično delovanje, ki preprečuje širjenje bakterij in dolgotrajno učinkuje na kožo.

Na voljo vam je  edinstvena formula v stotinah mehurčkov – liposomska voda, ki bogati kožo z lipidi in je zaradi blage formule primerna za vse tipe kože, tudi za zelo občutljivo kožo ter deluje 3 v 1: čisti, tonificira in neguje. Še posebej je priporočljiva za nego mešane, mastne in občutljive kože.

Tudi nega rok, nog in telesa je pri nas izrednega pomena!

Ne samo poleti – za nego rok in nog je potrebno poskrbeti skozi vso leto in vzdrževati ravnovesje. S klasično in medicinsko pedikuro bomo poskrbeli, da bodo vaša stopala lahkotna in negovana ter jim ponudili le najboljše. Nega nog je potrebna za dober izgled predvsem pa za boljše počutje. Nujna je v primerih, ko se na nogah pojavijo težave kot so: vraščeni nohti, kurja očesa, otiščanci, glivice ...

Ker so roke vedno izpostavljene različnim zunanjim dejavnikom, kot so mraz, veter in suh zrak, je treba kožo na rokah izdatneje negovati. Z raznimi čistilnimi sredstvi se stanje kože in nohtov še poslabša. Ponujamo manikuro, ki kožo in nohte bogato nahrani in obogati z vitamini. Nego nohtov nadgradimo tudi z gel in gelish manikuro.

Kar vam je odvzelo življenje, Vam lahko povrne masaža. Pri nas lahko sprostite svojega duha in telo tudi s klasično sprostitveno masažo izbranega predela telesa.

POSKUSITE BREZPLAČNO!

Specializirane centre z najsodobnejšo Nomasvello tehnologijo, ki razpolagajo z zdravniško podporo, najdete v več kot 1000 centrih po vsem svetu. V Sloveniji jih imajo 14 in za vse stranke ponujamo BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA, da se lahko same prepričate v strokovnost in učinkovitost izvedbe tretmajev. Če ste z našo metodo odstranjevanja dlačic zadovoljni in jo priporočate naprej pa ste deležni tudi posebne ugodnosti – MINI PREDELA GRATIS.

Nomasvello specializirane centre poleg Murske Sobote, najdete tudi v Ljubljani, Mariboru, Kopru, Novem mestu, Novi Gorici, Kranju, Celju, Ptuju, Slovenj Gradcu, Postojni in Domžalah.

Naredite tudi vi nekaj zase in zaupajte strokovno usposobljeni ekipi NoVello Murska Sobota in si rezervirajte svoj termin na telefonski številki 070 388 299 ali nam pišite na elektronski naslov murskasobota@nomasvello.si. Lahko pa nas po predhodnem dogovoru obiščete v našem salonu na Slomškovi ulici 51 v Murski Soboti ali na spremljate na Facebook strani NoVello Slovenija fotoepilacija – Murska Sobota.

Nomasvello Murska Sobota
Slomškova ulica 51
9000 Murska Sobota
murskasobota@nomasvello.si
M: 070 388 299

Foto: Nomasvello

PR

    Fotogalerija