https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Obradović iz dneva v dan bližje povratku med vratnice

25.3.2020  

V času epidemije so tudi nogometaši prvoligaške Mure doma in imajo individualne programe dela, med njimi je tudi poškodovani vratar Matko Obradovič.

Matko Obradović trdo trenira 

Murin vratar Matko Obradović je pri posredovanju na treningu v turški Antalyi utrpel poškodbo desne dlani in je moral na operacijo. Kljub temu, da je poškodovan, njegova rehabilitacija poteka bolje, kot je bilo sprva predvideno.

“Na začetku rehabilitacije je prišlo do zapleta in potreben je bil še en poseg. Od takrat naprej gre vse po načrtu. V ponedeljek sem imel zadnji pregled. Kost je že popolnoma zarasla, povrnil sem že vso gibljivost in moč. Vsak dan treniram za kondicijo in moč ter delam vaje za dlan, ki so mi jih pokazali zdravniki, da mi ni treba v bolnišnico. Počutim se zelo pripravljenega. Po predvidevanjih zdravnikov bom v roku dveh tednov pripravljen na treninge. Tako se nadejam, da se bom priključil treningom ekipe, ko se bo prvenstvo nadaljevalo,” je za NŠ Mura povedal Matko Obradović, ki tako kot vsi ostali Murini nogometaši do nadaljnjega ostaja doma.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.03.2020 ob 18:17 gost

      Bole bi naj to mrho nategoval! Zdaj pa je individualno lahko prvi vratar! Maroša pa najbrž doma konoplju suši.

      5 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.03.2020 ob 20:57 muraš gost

      budala je budala mogoče mu škodi korona virus saj pa če matko trenira in se počuti dobro sedaj pa na puno na trenigih saj zalokar ni slab vratar ampak ne siguren je v sebi še in bo to tudi premagal matko pa čimprej v gol

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.03.2020 ob 22:24 Magyar Bacsi gost

      Zelooooo huda in pomembna novica.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2020 ob 23:00 Risto Kubura gost

        Nič slabega mu ne želim in on je eden redkih dobrih nogometašev Mure ampak sedaj je ta novica malce brez pomena.

        15 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.03.2020 ob 23:39 Ghost gost

      Odlicno ampak res nepomembna novica v tem trenutku pa se sploh se neve kdaj se bo nadaljevalo prvenstvo. Bolj pomembno bi bilo da bi prispeval kaksni evro v borbi proti koroni glede na to kaksno pogodbo pri muri ima,kaksno hiso ima in vozi ferarija. Drugace pa odlicen vratar in veliki profesionalec.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.03.2020 ob 6:53 Gost gost

      Kdo pa sploh je ta obradovic? Mogoče Slovenec?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.03.2020 ob 7:52 gost

        Rojen je v Dubrovniku, živi pa že dalj časa v Sloveniji. Je srečno poročen in z ženo imata otroka. Imata zelo lepo hišo, on vozi avto Porsche. Je dober nogometni vratar. ZAKAJ BI MORAL BITI SLOVENEC?

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.03.2020 ob 9:57 Ghost gost

      Porschea je prej vozil ,zdaj ferarija ima. Vem ker zivim v njegovi blizini in ga dostikrat srecam.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.03.2020 ob 9:57 Ghost gost

      Aja,pa se Murinega forda 😂

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.04.2020 ob 12:48 Krajan gost

      V tem času ko vemo , da še za en mesec ne bo tekmovanja bi vodilni Mure lahko pripravili vse potrebno za selitev igralne površine k glavni tribuni , da ne bomo na tekme jemali DALJNOGLEDE .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.