https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Minister obiskal stanovalce v Biotermah in v ljutomerskem domu starejših

6.4.2020  

Danes sta DSO Ljutomer obiskala minister za delo, družino in socialne zadeve Janez Cigler Kralj in državna sekretarka Mateja Ribič.

Obiskala sta stanovalce v Biotermah in nato še dom starejših v Ljutomeru. Izrekla sta vso podporo in se zahvalila zaposlenim za vso opravljeno delo. "V naslednjih dneh bomo potrebovali predvsem delovno pomoč, saj so naši zaposleni že dalj časa preobremenjeni, upamo, da bomo vsi skupaj pri tem uspešni," so zapisali pri DSO Ljutomer.

Domsko kosilo

Ponudili so jima domsko kosilo, ki sta ga oba pohvalila, ter s tem pokazala, da povsem zaupata njihovi kuhinji. "Hvala za razumevanje in podporo, hvala tudi vsem, ki ste se udeležili sestanka in ste nam še naprej pripravljeni pomagati," so poudarili pri DSO Ljutomer.

 

 

Foto: Fb DSO Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.04.2020 ob 18:24 gost

      Ta članek je resnično tako napisan, da človek res pomisli, da je bilo s hrano nekaj narobe. Kaj - nikoli nihče ne bo izvedel.Tu je tisti problem, o katerem sem pisal pred časom. Direktorji domov so poskrbeli za zaposlitev kuharskega osebja, osebja, ki je razvažalo hrano, namesto, da bi zaposlili namesto njih potrebno število negovalnega osebja in medicinskega osebja. Skrbeli so za zaslužek s hrano namesto, da bi poskrbeli za svoje zaposlene in stanovalce. Ko smo svojci stanovalcev enkrat ali dvakrat letno imeli sestanek s temi direktorji domov, jim pa nihče ničesar ni mogel dopevadati, nihče ni upošteval mnenja in predlogov svojcev in samih stanovalcev domov. Vsi ali skoraj vsi direktorji so bili nastavljeni po političnem ključu, ne po znanju in usposobljenosti. Še ko so bili domovi zaprti in obiski prepovedani, so zunanji prihajali po hrano v dom. To so dejstva in ne sprenevedajte se. Resnično me zanima koliko direktorjev bo odstopilo zaradi svojih napak in vzvišenosti. Se bo našel vsaj eden ali bo vse po starem?

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.04.2020 ob 18:33 gost

      Končno si naj da vlada in odgovorne službe države dopovedati, da domovi starejših niso podjetja, ki so namenjena delanju dobička, temveč so to domovi namenjeni potrebam starejših ljudi. Ti ljudje so delali, pomagali ustvarjati našo državo, skrbeli, da ste politiki, direktorji in ostali imeli brezplačno zdravstvo, šolstvo, ............. Vsaj spoštovanje pokažite do teh ljudi, če drugega niste sposobni. Oni niso številke, TO SO NAŠI LJUDJE, KI SO VELIKO PRISPEVALI, DA IMAMO SVOJO DRŽAVO. Vsaj delno se jim oddolžite za vse dobro kar so storili za nas vse.

      19 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.04.2020 ob 6:24 Karči gost

      Kakorkoli je, direktor je 1.ki nosi odgovornost. Mogel bi odstopiti, brez pomislekov.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.04.2020 ob 7:50 Gost gost

      Se je kdo pita kaj pa če prenošajo virus tisti, ki se niso dali testirat??

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.