https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Število okuženih naraslo na 1055

7.4.2020  

Včeraj je bila okužba s koronavirusom potrjena pri 35 osebah, skupno število okuženih v Sloveniji je s tem naraslo na 1.055.

!!!OGLAS!!

Včeraj je bilo opravljenih 1202 testiranj, pozitivnih je bilo 35 oseb. Skupno je bilo tako opravljenih 29.455 testiranj, okužba pa je bila potrjena pri skupno 1055 osebah.

Laboratoriji so iz rezultatov za nedeljo umaknili en rezultat, ki je še v preverjanju, zato je bilo na ta dan pozitivnih 1020 oseb in ne 1021 kot so poročali v ponedeljek.

Hospitaliziranih je bilo 111 ljudi, od tega 31 na intenzivni negi. 

Umrlo je šest ljudi, s čimer se je število žrtev covida-19 povzpelo na 36.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2020 ob 12:21 Kraft gost

      Ljudje božji kak vam lahko na pamet pride da naj bi vlada odprla frizerske salone lahko vaš je sram dana prvo mesto dats prokleti frizerijo kam to pelje sramota

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.