https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nesreča s smrtnim izidom, 30-letni moški pritekel čez odbojno ograjo avtoceste pred tovorno vozilo

22.04.2020 ob 18:35  

Danes, malo po 18. uri so bili pomurski policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti Vučja vas – Sveti Jurij ob Ščavnici v smeri Maribora, ko je voznik tovornega vozila povozil pešca.


Na pomurski avtocesti so odstranili posledice prometne nesreče med priključkoma Vučja vas in Sveti Jurij ob Ščavnici proti Mariboru.

30-letni moški pritekel čez odbojno ograjo avtoceste

"Z zbiranjem obvestil in z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je 30-letni moški pritekel čez odbojno ograjo avtoceste pred tovorno vozilo, katerega je vozil državljan Romunije. Voznik se je poskušal umakniti v levo, vendar je s prednjim desnim delom vozila trčil v pešca. Zdravnik je na kraju potrdil smrt pešca in odredil sanitarno obdukcijo.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožne državne tožilke.

Avtocesta A5 je bila ponovno odprta za promet ob 21. uri.

Pokojna pešec je letošnja druga smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah," so sporočili s Policijske postaje Murska Sobota. 

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.04.2020 ob 23:28 Jez gost

      Korona

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.04.2020 ob 11:59 ASASASASASASD gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel ......................................... >>>>>> ­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.04.2020 ob 12:51 gost

      Pritekel ODKOD. Iz sadovnjaka ?? Kaki nevednezi.Novinari

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.04.2020 ob 12:04 gost

      Tvoja sestra zasluži na najstarejši obrti!?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.