https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo diplomirano medicinsko sestro, dokumentalista in prodajalca

27.04.2020 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj smo jih izbrskali, preverite, morda pa je katero delovno mesto primerno tudi za vas.

HIŠA DARIL, proizvodnja, storitve, trgovina d. o. o. išče prodajalca-aranžerja v Hiši daril Radenci. Pričakujejo nižjo poklicno izobrazbo, smer Prodaja (trgovina) na debelo in drobno, alternativa je srednja poklicna. Za zaposlitev za nedoločen čas so potrebna še tri leta delovnih izkušenj, vozniški izpit B, osnovna računalniška znanja ter obvezna znanja aranžiranja daril in prodaje v darilni trgovini. Prijava je mogoča po pošti ali e-pošti do 30. aprila 2020.

GREDE, pridelava zelenjave, trgovina in storitve Tešanovci d. o. o. išče dva proizvodna delavca v rastlinjaku. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo, vlogo pa lahko kandidati pošljejo po e-pošti ali pokličejo za razgovor. Prijava je mogoča do 28. aprila 2020.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče diplomirano medicinsko sestro v intenzivni terapiji za nedoločen čas. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, smer Zdravstvena nega in babištvo, eno leto delovnih izkušenj, tekoče razumevanje slovenskega jezika, osnovna računalniška znanja ter veljavno licenco za samostojno opravljanje dela v zdravstveni dejavnosti. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 29. aprila 2020.

DRŽAVNO ODVETNIŠTVO RS,  ZUNANJI ODDELEK V MURSKI SOBOTI išče dokumentalista. Kandidati morajo imeti končano najmanj visokošolsko strokovno izobrazbo ali visokošolsko izobrazbo 1. stopnje (prva bolonjska stopnja) ter imeti znanje iz strojepisja oz. desetprstnega slepega tipkanja. Pričakujejo tudi 8 mesecev delovnih izkušenj, prijava pa je mogoča po pošti ali e-pošti do 30. aprila 2020.

GRADNJA MONTAŽNIH HIŠ d. o. o. išče komercialista za nedoločen čas. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, osnovna računalniška znanja in vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor, prijava je mogoča do 29. aprila 2020.

Podjetje išče tudi strojnika za nedoločen čas. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo in vozniški izpit C kategorije. Kandidati naj prav tako pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor, prijava je mogoča do 29. aprila 2020.

KMETIJSKO GOSPODARSTVO LENDAVA D.D. išče strokovnjaka na področju poljedelske proizvodnje za nedoločen čas. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, smer Kmetijstvo, gozdarstvo, ribištvo in veterinarstvo, podrobneje neopredeljeno; 1 leto delovnih izkušenj, vozniški izpit V kategorije ter zahtevna računalniška znanja. Drugi pogoji so še: natančnost, zanesljivost, samostojnost pri delu in timsko delo. Vlogo lahko kandidati pošljejo po pošti ali e-pošti do 28. aprila 2020.

CLEANGRAD, proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov d. o. o. išče dve vodji projektov za določen čas. Od kandidata pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, smer tehnika (ali gradbeništvo), alternativna izobrazba je visokošolska 2. stopnje (smer gradbeništvo ali tehnika).  Pričakujejo tudi dobro znanje angleškega in nemškega jezika, obvladovanje programov Rewit in Autocad ter vozniški izpit B kategorije. Prijavo je mogoče poslati po e-pošti do 2. maja. 2020.

Več o aktualnih prostih delovnih mestih lahko pogledate tukaj

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2020 ob 10:52 Eligio gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel ..................................... >>>>>>­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2020 ob 15:18 čondraš gost

      Ravno levaki ki bi morali biti po lastnih prepričanjih, najbolj strpni, so polni jeze, sovraštva, nenehno, tudi za časa korona krize, delijo narod in organizirano provocirajo, protestirajo...tega ni nikjer na Svetu, drugje imajo politiki ttrenutno en sam problem, boj proti trenutnemu koronastanju, le pri nas se podmukla levica organizirano z gay paradami izpred parlamenta, skuša prebiti na oblast. Amapk kdor pozna osebno kakšnega zagrete levičarja, ve da so v igri motnje čustvovanaj, osebne travme, Janša je samo izgovor za izživljanje besa, ki je plod njihove osebne stiske. Vsak antijanševec ki ga poznam, je imal osebno travmo, samomor v družini, težave z mamili, spolna zloraba, nasilje v družini, ali enostavno nezadovoljstvo s samim seboj, zelo naporni in hinavski ljudje.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.04.2020 ob 16:28 res je, gost

      ni psihiatrije na tej zemaljski kugli, ki bi ti rešila tvoj mozak, niti Kacin, Krek, Beovička ti ne morejo pomoči. Jebe te svetlost, zato ostani kar v temi. Prnc te gleda, stranka SDS te prat, računajo na tebe.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.