https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

S tem datumom bi svoja vrata morda odprla gledališča in koncertne dvorane

14.5.2020  

Ministrstvo za kulturo si prizadeva, da bi se v okviru sprememb odloka s 25. majem sprostilo tudi opravljanje kulturnih prireditev v zaprtih prostorih, kot so glasbene in gledališke prireditve, je minister Vasko Simoniti zapisal v odgovoru na poslansko pobudo.

Kot je odgovoril Simoniti, si ministrstvo za kulturo stalno prizadeva za čim prejšnje odprtje kulturnih ustanov, če je to v danih okoliščinah možno, zato tovrstne pobude nenehno usklajuje z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje.

S sprostitvijo opravljanja kulturnih prireditev v zaprtih prostorih bi bil omogočen ponoven zagon dejavnosti, ki posredno vplivajo na dejavnost združenja izvajalcev in izposojevalcev sejemske in prireditvene opreme, je še zapisal minister.

S temi besedami je odgovoril na pobudo poslancev Matjaža Hana in Meire Hot glede zagotavljanja pomoči omenjenemu združenju zaradi prepovedi javnega zbiranja in ukrepov za preprečitev epidemije covida-19 v Sloveniji in svetu, poslanca pa sta jo naslovila tako na ministrstvo za kulturo kot ministrstvo za gospodarstvo.

*Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.05.2020 ob 11:04 gost

      25. maj??!! Janša ostaja stari komunajzar, ne more on iz svoje kože - komunajzar ostaja komunajzar tudi, če se deset krat preobleće . 25. MAJ - DAN MLADOSTI - TITOV IN NAŠ PRAZNIK - TITOVA ŠTAFETA - " TITOV ROJSTNI DAN " - SLAVJE NA STADIONU. Ne more Janša pozabiti svojega velikega vzornika TITA.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.05.2020 ob 11:32 gost

      Dan mladosti.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.05.2020 ob 11:56 gost

      Čondraš, se spomniš kako lepo je bilo za dan mladosti? Druženje, petje, najboljša dekleta, najboljša hrana in pijača, muzika, ples, ..........? Nepozabno. Takrat se je živelo in veselilo.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.05.2020 ob 12:13 Lendavski nadvojvoda resnicni gost

      Ja to so bili casi, ko, me je moj stric princ tekme redno na dan mladosti fukarl v mojo malo ritko, zvecer ko sem sel ajat je pa dalje mamico popravljaj. O ja to so bili casi.

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.05.2020 ob 12:16 gost

      BANDA NEKULTURNA; naj vas vse hudič pobere!

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.05.2020 ob 12:28 Hendricks gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.05.2020 ob 12:51 G. O. S. T. gost

      ,, princ teme,,, je zdaj kao neki poštenjačina pa njegovi hlapci. Za časa titoja su pa vse riti kumunistične polijzali. Zdaj pa popan pokvarjeni nogi vo z riti držiju.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.05.2020 ob 13:11 Lendavski nadvojvoda resnicni gost

      Tako je. In se dandanes me moj lepi stricek princ teme fuka in mu ga vlecem v moji prelepi zidanici v Lensavskih goricah. Sicer me malo ritka buba saj ma stricek princ teme 22cm dolgega a vredno je za uzitek potrpeti.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.05.2020 ob 15:43 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Tak je s tem,imam posnemalce mojega nastopa tukaj,plagiate mojega imena,nastopajo pod Lendavski....Ni težko prepoznati mene in one bede.Torej,vzemite v obzir pisanje in primitivnost ,tale beda pred mano,je pač kar je,en nič.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.