https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Polnoletnim državljanom 200-evrski, mladoletni pa 50-evrski turistični vavčer

19.5.2020  

Vlada je na današnji seji zaključila z obravnavo predloga Zakona o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije bolezni COVID-19 za državljane in gospodarstvo (#PKP3).


Vlada zaključila obravnavo predloga tretjega protikoronskega zakona 

"Predlog zakona vsebuje začasne ukrepe za omilitev in odpravo posledic epidemije nalezljive bolezni SARS-CoV-2 na področju dela, javnih financ, gospodarstva, kmetijstva, gozdarstva in prehrane, štipendij, subvencije študentske prehrane, visokega šolstva, infrastrukture ter javnega naročanja," so po seji sporočili iz vladnega urada za komuniciranje. 

Bon bo prenosljiv med družinskimi člani 

Vsi polnoletni državljani s stalnim prebivališčem v Sloveniji bodo dobili 200-evrski, mladoletni (otroci do 18 leta starosti) pa 50-evrski turistični vavčer. 

"Bon bo prenosljiv med družinskimi člani: med brati, sestrami in med starši in otroki. Ne bo v fizični obliki, temveč bo Furs pridobil podatke iz registra nastanitvenih obratov. Bon ne bo vplival na regres za letni dopust. Veljaven bo do konca leta," poroča rtvslo.si.  

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2020 ob 22:43 Resnica gost

      Janša ti nisi normalen.Pojdi na Dob.

      30 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.05.2020 ob 4:35 gost

      JANŠA NI NORMALEN IN NIKDAR NE BO. SRAMOTA, KAR POČNE TA IDIOT, DA BI DOBIL VOLITVE.IDIOT.

      28 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.05.2020 ob 10:21 Aleš gost

        Gost, cenim tvoje mišljenje. Ampak, Janša bo kmalu normalen, dela na temu. Ko bo po Jajotovo, bodo samo še lopovi in barabe normalni, ostali bomo čudaki.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.05.2020 ob 8:17 gost

      Ne miš ne tič. Samo, da se bo lahko hvalil kaj vse je on ljudem dal. Pol teh bonov bo propadlo neizkoriščenih, dolg bodo pa odplačevali še naši otroci in vnuki. Glavno, da bo kupil nekaj manj pametnih in naivnih volivcev. Če bo ostal na oblasti - kar dvomim - nem bo pa v jeseni ali v začetku drugega leta napravil ZUJF - 2, ZPIZ - 3 in še kaj zraven. V MANDATU 2004 - 2008 JE ZADOLŽIL SLOVENIJO ZA 25 MILIJARD EVROV. ZDAJ PA V DVEH MESECIH ZA 6 MILIJARD EVROV, OBENEM PA NAPRAVIL V DVEH MESECIH 30.000 BREZPOSELNIH. Naivneži in ovce mu pa ploskate.

      35 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2020 ob 9:55 zujf gost

        DF ............... Že pa te mantra ZUJF in SPIZ ? Ka se tij sekiraš ko si pa največji nepremičninar v državi .Nič nisi delal in imaš 1,300 € pokojnine polovico šum na goričkem je tvojih v Lendavi so vsi vinogradi tvoji si lastnik 5 hiš in 10 velikih stanovanj po Sloveniji .Ti boš na koncu še za jesti proso to si zapomni ,ker Lazarjev dom še ni odprti

        7 17 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2020 ob 11:57 Joužek gost

        Evo, kaj ne drži (pa ti -še- nisem dal minusa): Ena izmed neutemeljenih obtožb na račun Janeza Janše je, da se je v njegovi prvi vladi, v obdobju med leti 2004 do 2008, Slovenija najbolj zadolžila. A podatki kažejo popolnoma drugačno sliko. V obdobju prve Janševe vlade je javni dolg države narasel iz 7,43 na 8,28 milijard evrov. Nato je sledila vlada Boruta Pahorja in dolg se je le v treh letih več kot podvojil. V težkih finančni situaciji, ki jo je pustila Pahorjeva vlada, pa je druga Janševa vlada zunanji dolg povečala iz 17,20 na 19,40 milijard evrov. Kasnejše vlade so zaradi neustrezne ekonomske politike dolg države Slovenije pripeljali do neverjetnih 32,23 milijarde evrov. Dolg Slovenije po posameznih vladah. (Foto:Posnetek zaslona/ Ministrstvo za finance-Siol) Ta dolg 6 milijard in teh 30.000 morebiti nezaposlenih pa pripiši Covid-19. Ta vlada je samo izvajalec. Lahko bi bila tudi Šarčeva, če se ta ne bi pogumno umaknil.

        15 15 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2020 ob 12:53 gost

        Joužek, navajaš napačne podatje. Moraš gledati podatke Banke Slovenije. V Google vpiši bruto zunanji dolg Slovenije. Dobil boš podatke za leto 2004 15 milijard evrov in za leto 2008 40 milijard evrov. Torej imam jaz prav, ti pa ne. Polij se z mrzlo vodo. To, kar Janša počne ta dva meseca pa ni nič drugega kot razmetavanje davkoplačevalskega denarja za volilne glasove. Da ne boš slučajno napisal, da ZUJF-a in 57 % penzije ni napravila Janševa vlada. Novim upokojencem po 1.1.2013 je vzela na tisoče in tisoče evrov, zdaj jim povrne 130 evrov in tisti manj pametni ga bodo ponovno volili, češ kako je dober, da nam je dal 130 evrov. O, TI SVETA PREPROŠČINA. Si kdaj pomislil, da bo ta denar z velikimi obrestmi, ki ga Janša brez potrebe NEPRAVIČNO razmetava, potrebno vrniti?

        15 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.05.2020 ob 9:19 Joužek gost

        Za to, kar sva se zadolžila ti in jaz, ali katerokoli podjetje ali tajkun, ni kriva vlada Slovenije.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.05.2020 ob 10:18 gost

        Joužek 9:19 ....... zopet napačno. Država ima v lasti ( v času prve Janševe vlade jih je imela še veliko več ) veliko podjetij za poslovanje je odgovorna vsakokratna vlada. Če so se ta podjetja prekomerno zadolževala, je za to kriva vlada, ne ti in ne jaz. V prvi Janševi vladi so nastali tajkuni in bančna luknja ter ogromna zadolžitev države. V drugi Janševi vladi sta nastala ZUJF in ZPIZ - 2 ( katastrofalno nizki odstotek pokojnin po 1.1. 2013 - 57 % ). V tretji Janševi vladi bo katastrofa, velika gospodarska, socialna, zdravstvena, ...... kriza. Ogromno brezposelnih, slabo dosegljivo zdravstvo, velika zadolžitev države, ....... Samo nekaj podjetih ti bom naštel, ki so še v celoti v lasti države v letu 2020, da boš pogruntal, da se tudi njihov dolg mora šteti kot državni, ne pa tvoja in moja posojila ( ki se tudi štejeta v vsaki vladi ). Kar pa desni mediji in desničarji skrbno skrivate. 100 % v lasti države DARS, Pošta, GEN Energija, .... Telekom 72 %, Luka Koper 67 %, Triglav 62 %, Petrol 32 %, Zavarovalnica Sava 32 %, Krka 27 %, ..........................

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.05.2020 ob 11:53 Joužek gost

        In zakaj sta bila potrebna ZUJF in ZPIZ-2? Ker Pahorjeva vlada na svetovno krizo ni pravilno 8SPLOH NI) odreagirala. Tudi podjetja v državni lasti imajo svoja vodstva in nadzorne svete in ti so odgovorni za njihovo zadolževanje, ne pa predsednik vlade. Vlada je odgovorna za zadolževanje, ki ga je sama naredila. Podatki, ki sem jih navedel, so podatki Ministrstva za Finance Cerarjeve vlade. Torej oni lažejo in zmanjšujejo dejanski dolg, ki ga je naredila Janševa vlada. Daj no. In Banka Slovenije ni opravila svoje naloge. Na njo pa vlada nima vpliva. Vsaj ne bi ga smela imeti.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.05.2020 ob 19:14 gost

        Joužek, nehaj lagati in se sprenevedati. Vlada nastavlja v državnih podjetjih direktorje in nadzornike, zato je za poslovanje teh podjetij odgovorna. Se spomnim, ko je blesavega Marjana Podobnika nastavila za direktorja Telekoma. Človek še za farmo picekov ni bil dober, kaj šele za kaj takega. Že, da je svojo pisarno našel, je imel težave s tem. Pa Roberta Časara za direktorja Luke Koper. Pa Lovšina za direktorja Interevrope,............................. Zdaj so pa Kučan, Pahor, Cerar, Šarec, ...... krivi, da je Janša sprejel za državljane škodljive in nečloveške zakone?????? Kdo bo kriv za te velike milijarde evrov, ki jih je Janša nepotrebno in krivično razmetal???????????? Joužek je v Žižkih velika megla?

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.05.2020 ob 10:01 Joužek gost

        Od 45-tega leta naprej so nas ropali komunisti. Kolikokrat smo sanirali banke in za koliko? Pa TEŠ, Gorenje, HIT, Sava, Triglav, Krka, , RIKO, tudi Mura? So bili tam kdaj desni zraven? Koliko časa pa je bil Podobnik (pa ga ne zagovarjam) zraven? Če misliš na Horvata, je pa, kolikor vem, Joško ne Joužek. In še enkrat: govorim o dolgu, ki so ga napravile vlade. Tega lahko naprtiš predsednikom vlad, vse drugo je megla, ki jo prodajate kar naprej.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.05.2020 ob 10:50 gost

        Joužek, samo dve možnosti sta: ali res ničesar ne veš in si prelen, da bi kaj pogledal na Google, ali si pa desni plačanec ali celo Jožek na katerega misli, da širiš laži po portalu. Dokazano je, da so tajkuni in bančna luknja nastali med leti 2005 in 2008. Takrat je bil pa na oblasti Janez Janša s svojimi. TEŠ 6 je pa projekt SD in SDS - pogodbo je podpisal človek iz SDS Zagožen, Rotnik in še kdo so komunisti ali so desni??????? Pri Muri je pa bilo tudi veliko desnih zraven. EDEN OD DIREKTORJEV JE BIL TUDI ZDANJŠNI POSLANEC NOVE SLOVENIJE JOŽEF HORVAT. Kaj pa Interevropa in Janšev Lovšin? Pa desni Matej Raščan in njegovih 34 milijonov evrov dolga. Koliko denarja je šlo v Pipistrel, katerega lastnik je Janšev Boscarol. Pa v Postojnske jame in turizem, katerega lastnik je desni Batagelj, .........................Brez veze ti dalje naštevati, ker ti gledaš samo lažnivo Janševo - Orbanovo televizijo, Demokracijo, Domovino, .... in vse lažnive podatke dobivaš od tam. Namenoma nisem pisal o grehih Janeza Janše, ker on je za vas Janšiste BOG in je brezmadežen . Končujem debate, ker nimaš pojma o zgodovini naše države in njenih ljudi. Pa plešasto glavo si z oljem namaži.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.05.2020 ob 9:03 gost

      BRAVO GOST 8,17 URI-----------TAKO SE KOMENTIRA---------GOLA RESNICA.

      22 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2020 ob 12:12 Kekec gost

        Resnica, ki nam jo servira RTV. Da ga ne ponavljam, preberi komentar Joužeka. Podatki so z Ministrstva za finance ne sedanje vlade in kažejo na konec leta 2017. Do takrat je torej Janša v dveh vladah zadolžil državo za 3 milijarde. Do nastopa sedanje Janševe vlade je ta dolg države narasel še za 10 milijard. Kar se zadolžuje Slovenija sedaj, je pa posledica epidemije in tako delajo vse -tudi mnogo bogatejše- države. Končnega davka Covid-19 pa ne ve izračunati nihče na svetu.

        13 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2020 ob 13:01 gost

        KEKEC, ne gledaš pravih podatkov. Poglej podatke BANKE SLOVENIJE, ki sem jih omenil v komentarju ob 12:53. Za bedake so takrat bili krivi tajkuni, ki jih je prav Janša ustvaril, zdaj je pa kriv neki nenevaren virus. Le pod kod se jemljete? Iz gozdov prihajate? Peterle in Podobnik sta takoj prišla, ko sta zavohala denar. Kako vas ni sram? Pa tako verni in cerkveni.

        11 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.05.2020 ob 18:58 Kekec gost

        Gost ob 13:01 :Joužek pa ti je napisal, za katere zadolžitve je odgovorna vlada (katera koli) in za katere ni. In za kredite podjetij in posameznikov ni odgovorna vlada. So pa dolg.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.05.2020 ob 9:05 gost

      LJUDJE POJAVIL SE JE NAJPAMETNEJŠI MINISTER LOGAR IDIOT, DEBIL, PRIMITIVEC, JANŠEV RITOLIZEC.TO JE RESNICA.

      18 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.05.2020 ob 9:12 gost

      TEGA IDIOTA JE POVOZIL NAJBOLJ USPEŠEN ŽUPAN JANKOVIĆ IN TA IDIOT JE ZUNANJI MINISTER.SRAMOTA DRŽAVE SLOVENIJE.SDS IZGINITE IZ SLOVENIJE K ORBANU KAMOR TUDI SPADATE IDIOTI JANŠEVI.

      18 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.05.2020 ob 9:16 77 gost

      Super za mene,dobro pa za gostince in hotelirje,pa ne kritizirajte narod politike ker ste vi narod idioti in psihični manipolatorji.

      10 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2020 ob 11:05 gost

        Janševa ovčka, zadnjič si pisal, da dobiš 230 evrov mesečno. Kam boš ti šel na dopust revše eno zabito? Se boš s piciklom na Bled peljal, tam pojedel kremšnito, kosilo, nekaj popil, se odpeljal na otok in v cerkev, pa b 200 evrov mimo. Oprosti, boni za to ne veljajo. Veljajo samo za prenočitve.

        13 9 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.05.2020 ob 9:30 brekonja gost

      pol to zdaj dobijo čisto čisto vsi, tudi upokojenci in brezposelni? se da ta vavčer zamenjat v keš?

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2020 ob 10:58 gost

        Vsi dobijo. Ne moreš to zamenjati v keš. Se spomnite certifikatov? Nekateri so jih pametno izkoristili, nekateri so bili zelo nategnjeni in ostali brez vsega - cerkveni Zvon 1 in Zvon 2 pa še kaj. So pa nekateri zaradi teh certifikatov postali veliki milijonarji - med najbogatejšimi Slovenci. Tudi tu bodo postali nekateri lastniki teh hotelskih objektov veliki bogataši zaradi teh navideznih bonov. Janša jim ni mogel dati denarja direktno v roke, zato je napravil obvod preko navideznih bonov. LJUDEM POL ŽEMLJICE, BOGATAŠEM VELIKE POGAČE. Že videno v Janševih vladah. Na misel mi ne pride, da bi koristil te Janševe navidezne bone. Podarim mu jih, da bo lahko z družino smučal v Italiji kot je 28.2,2020 - ups, v Italiji ne veljajo. Potem se naj idejo kopat v madžarske terme v Prekmurje.

        19 8 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.05.2020 ob 9:34 gost

      77 IDIOT.TVOJ MINISTER LOGAR SE IZOGIBA ODGOVORNOSTI IN ZAVAJA----------DEBIL, KAKOR TUDI NJEGOV PREDSEDNIK JANŠA---------ŠE MALO PA BOSTE IZGINILI IZ POLITIKE ZA VEDNO. SDS JE SRAMOTA DRŽAVE SLOVENIJE.

      15 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.05.2020 ob 9:41 gost

      Podganji iztrebki a vas BOLI ,so se vam pipice zaprle.Zdaj bo pa treba DELAT. ne pa filozofirat

      15 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.05.2020 ob 10:01 gost

      Če bo komu kaj dal ali pa ne bo JANŠA dobil volitve.AMEN.Tak da že zdaj levi lahko začnete jesti TABLETE

      15 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.05.2020 ob 10:15 gost

      Če bi bil Šarec na vladi bi nam pa dal 200 kakcev in 50 prdcev zastonj.

      15 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      20.05.2020 ob 10:30 gost

      TABLETE LAHKO JEŠ TI IDIOT, DEBIL--JANŠA BO PADEL,NAREDIL DOLG, NAPOLNIL ŽEPE IN IZGINIL NA MADŽARSKO----JE TO NORMALNO. DESNIČARJI, KI STE TAKO PAMETNI---LOGAR NE VE ODGOVORITI NA NOBENO VPRAŠANJE--JE TO ZUNANJI MINISTER-------TO JE DEBIL, IDIOT, RITOLIZEC JANŠE DEBILA. TO SO DEJSTVA IN RESNICA.

      14 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      20.05.2020 ob 10:43 gost gost

      O tem, da je ta samooklicana vlada največja sramota države v njeni zgodovini je že jasno vsakemu inteligentnemu državljanu. Ponavljam inteligentnemu, ki si ne pusti prati možganov in se ne veseli bonbončkov, ki mu jih pod mizo meče diktator. Kdor še tega ni ugotovil, ne bo nikoli, ker pač ni sposoben. Tudi tej škandalozni vladi bo prišel kraj in to kmalu. Pa še nekaj, nikjer na vsetu ni politika in voditelja, ki bi bil na oblasti trideset let, kolikor je ta puklasti jajjo.To ni normalno in je daleč od demokracije, niti d. ni. Njega je že davno čas povozil in ima neke nezaceljene frustracije, ker ga nikjer v Evropi niso hoteli na položajih.

      15 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2020 ob 12:24 Joužek gost

        1. Ta vlada ni samooklicana. Poslanci so izvoljeni na volitvah. Vlada se je konstituirala, ko je prejšnja razpadla, iz izvoljenih strank pod vodstvom zmagovalca prejšnjih volitev. 2. Ker očitno nisi inteligenten, ti to ni jasno. Si si pač pustil oprati možgane. 3. V tej "diktaturi" se ni nikomur nič hudega zgodilo zaradi vlade. Pač pa "diktatorju" nekaznovano inteligentneži tvoje vrste grozijo s smrtjo. To se lahko zgodi samo v naši diktaturi. 4. Predsednik tokratne vlade g.Janša je bil na vladi nekaj več kot 5 let (od 30-tih), ves ostali čas pa tisti, ki so ti tako oprali možgane, da še računati ne znaš. In vi vsi skupaj imate frustracije imenovane Janša.

        11 12 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      20.05.2020 ob 10:48 gost

      Uf DF je redno živčen, nemre in nemre se sprijazniti z t vlado. Pazi, da te nebo kap od sekiranja. Živel Janez Janša in SDS.

      13 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      20.05.2020 ob 11:25 gost

      Najboljša vlada do sedaj ,več so naredili v 2 mesecih kot šarčeva vlada v15 mesecih.Razlika se vidi z lune.Pika.Logar najboljši zunanji minister do sedaj.Kakšno leto nazaj drugo nismo imeli na portalih da je naše KRIVOSODJE skorumpirano in da ni pravice na sodiščih ,da so nenormalno dolgi roki ,da za ELITO primeri zastarajo itd itd.Zdaj ko pa je en zunanji minister imel jajca da je na to opozoril pa vik in krik.Nemški preiskovalci so že bili pri nas in začeli preiskovati KRIVOSODJE ,ko pa so prišli do podatkov ki naj ne bi prišli v JAVNOST so jih naši levuharji PREGNALI. Tako so zaščitili SVOJE PARAZITE: Zato pa čestitke LOGARJU,samo UDRI po komunajzerjih.Prekleti podganarji . Še se bojo mnogi zgražali ko pridejo podatki na površje.Marsikdo se bo skril da ga več ne bo nihče videl.Najboljša rešitev bo OBISK MATILDE:

      15 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      20.05.2020 ob 12:04 Hendricks gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      20.05.2020 ob 12:19 gost

      Lahko tehtaš tak ali pa tak meriš gor ali pa dol JANŠA JE ZAKON.Rdečkoji se z tem nikak ne morete sprijazniti.Vlada je trdna in dela zelo dobro.Kaj pa vaš serpentinšek ki je JANŠI VSE, AMA VSE POLOŽIL V NAROČJE.najprej bi morali imeti proteste proti sepentinšku.Saj sploh ne veste zakaj protestirate.Meni tudi marsikateri od levuharjev ni bil všeč pa nismo protestirali kot vi ki vsem SLOVENCEM VSILJUJETE SVOJO VOLJO IN SVOJO MISELNOST.Čisto levakom podobno.Če nismo mi naj ni nihče.Malo morgen. Z tako miselnostjo vas nebi imeli niti v ALBANIJI.Zreli ste za odhod v VENEZUELO.Prijave zbira veleum kordiš ,organizator pa je stranka ekstremna levica.

      14 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      20.05.2020 ob 12:31 gost

      Ma Kakšno Venezuelo. Jaz bi KOrdiša, Meseca, VIoleto, DF in ostalo rdečo golazen poslal direktno v Vuhan na tržnico in jih tam zaprl v kletko z netopirji.

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      20.05.2020 ob 13:34 G. O. S. T. gost

      Hlapci, hlapci,,,, princa teme,,, potzemlje vas kliče gozd vas rabi kjer se skrijete, ko vas bo,,,, princ teme,,, rabil vas pokliče. Samo tega nebo treba ker ste tako nesposobni da vas bo odpustil. Zaradi vas njegovih hlapcev se mu že cela Evropa smeje in piše o njegovi nesposobnost, diktaturi , kraja, lažnivosti pa še veliko z povedati. Enkrat izdajalec svojega naroda vedno izdajalec. Hlapci rojeni za hlapce vzgojeni pizdeki,,, princa teme,,,.

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      20.05.2020 ob 13:52 GOSTU OB 9:41 gost

      ti si majke mi trešnjeni NA DELO?????????????????????????. V času Janševe DVOMESEČNE VLADE 20.000 LJUDI VEČ NA BORZI, DO KONCA LETA JIH BO ŠE 30.000, TOREJ 50.000 plus 75.000 stalnih je 130.000 BREZPOSELNIH V ČASU NEKAJMESEČNEGA MANDATA PRINCA TEME JJ. In ti budala nas levičarje siliš delat, ko boste počasi vsi desničarji na zavodu. Malo morgen, mi levičarji pa nismo taki cepci, da bi polnili državnokaso za desničarje, nam je kar dobro ob trenutnem stanju, niti teh JANEZKOVIH IVANOVIH VAVČARJEV NE POTREBUJEMO, kernočemo ustvarjati nove bogataše - hotelske. To si lahko JJ s svojo vlado zatakne v rit, ali pa pokrije pimpeka.

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      20.05.2020 ob 13:52 gost

      Prodam dva vavčarja ,ker ne mislim podpirati hotelirjev .Dva vavčarja 300 €.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      20.05.2020 ob 14:09 ponujam gost

      3 vavčarje ministrom in predsedniku vlade v zameno za 3 vanilijevočokoladne lučke, one navadne (po 0,65 EUR). Pridem pred poslopje vlade, da ne boste rabili prevozov do mene.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      20.05.2020 ob 14:11 G. O. S. T. gost

      Vsi pizdeki potporniki,,, princa teme,,, od vas noben ne dela si ste doma na trdih drogah kere van rihta vaš božiček debei,,, stroka kera je ljudi ustrahovala. Ko pa zmanjka denar virus čudežno izgine iz Slovenije pa se vse čudežno odpira.,,, čuden virus,,,dva tedna nazaj še Matilda trkala na vrata zdaj pa se delijo boni za turizem. Razumi če moreš.,,,.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      20.05.2020 ob 15:08 gost gost

      Pustite te podpornike jajoja, saj ne vedo, kaj in zakaj podpirajo. So pač hlapci, ki so zadovoljni z cukrčkom, ki ga dobijo. Kak bodo pa tenko piskali, ko bo vse zavoženo in propadlo, pa ne vejo, ker ne razmišljajo s svojo glavo. Predlagam, da potem gredo z njim v njegove davčne oaze, če de jih vzel s sebof, tudi on ne rabi tumpeke. Samo dokler mu slepo sledijo. Še enega argumenta, zakaj ga podpirati pa n iso navedli, pač ga ni. Nemreš razmiti tak butaste posameznike, ten nega pomoči, razen v oazah. Je pa res, ka je sramota, ka bivši zapornik, ki bi mogo biti še v zaporu vodi vlado. In ja, ta vlada je samooklicana. Volilce ni nihče vprašal, če si želijo takšne koalicije in strank, ki so nas izdale in šle v tako diktatorsko koalicijo. Upajmo, da ne zadolgo.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      20.05.2020 ob 16:27 gost

      Kaj si nori Df je redno sprovociran kak se je razpisal. Naj zivi nas veliki vodjaPRINC TEME JANEZ JANSA IN SDS. SMRT DEBELEMU IN NJEMU PODOBNIM RDECI NESNAGI. ZIVEL JAJO, ZIVEO JANSA. ZIVEO SISKO!

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.05.2020 ob 16:47 G. O. S. T. gost

        Gost 16 27,,,bedak ne ugleden kako si se razživel kako veselo deklamiraš kot če bi meklo imel v rijti hlapec,,, princa teme,,, bedak stoletja.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      20.05.2020 ob 18:04 gost

      Zivel nas veliki vodja Princ teme Jajo. Pometal bo z metlo z takimi lenuhi kot si ti in Sarplaninci in mesecniki. Zivel Sds in Siskova Varda. Dol z rdeco morilsko bando. V Vuhan na Kitajsko majske hrosce stet.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      20.05.2020 ob 22:15 gost

      gost 12:31 se popolnoma strinjam in odobravam.Vse rdečkoje v VUHAN z enosmerno vozovnico.Še to jeTreba častiti levuharjem.Pa naj netopirji udrihajo po rdeči golazni.Ubogi netopirji vsi bodo pocrkali od krvi levuharjev.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      21.05.2020 ob 9:00 77 gost

      Vsi ki kritizirate vlado pa je lahko kakršna koli vlada,ste večji lopovi kot vse vlade do sedaj,zakaj,ker ste zavistni,prešuštniki,malikovalci,idioti,psihični manipolatorji,ker doma tako tudi delate z svojimi otroki,partneri,starši,z sosedi in z žlahto.Pa si ne mislite da ste pametni ni nihče pameten na tem svetu edino bog je pameten.

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      21.05.2020 ob 10:28 gost

      DESNI LUZERJI AUT.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      23.05.2020 ob 12:23 gost

      JANŠA AUT.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      24.05.2020 ob 12:24 gost

      LJUDJE---------TA PEDER ŽAN MAHNIČ KRITIZIRA ČEFERINA, KI JE ZA NJEGA BOG------------SRAMOTA-----------RITOLIZEC JANŠI----------LAHKOTE JE SRAM, KER SE OBNAŠAŠ TAKO NIZKOTNO KOT VSI IZ SDS. URA VAM BIJE POČASI,KER BOSTE ČEZ NEKAJ ČASA ODSTOPILI OD VLADANJA---------------KORUMPKTIVNA VLADA,KI IMA PEDRE, LEZJBIKE, LOPOVE,IDIOTE ITD. SRAMOTA.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.