https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Grčijo brez karantene tudi slovenski turisti

29.5.2020  

Grčija je danes objavile seznam 29 držav, s katerimi bodo 15. junija odprle meje za turistične obiske. Državljanom in stalnim prebivalcem teh držav ob prihodu v Grčijo ne bo treba v karanteno. Na seznamu je tudi Slovenija.


Potnike iz teh držav, na katerem so med drugim še Nemčija, Avstrija, Hrvaška, Kitajska in Japonska, bodo sicer naključno testirali, so za STA dodali na grškem veleposlaništvu v Ljubljani.

Na seznamu pa ni Velike Britanije, ki je poleg Nemčije najpomembnejša za grški turizem.  

 Državljanom članic EU in schengenskih držav, ki priletijo na atensko letališče, že od 1. junija ne bo treba v karanteno. To med drugim velja za potovanja in poslovne obiske, so za STA pojasnili na veleposlaništvu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.05.2020 ob 19:57 G. O. S. T. gost

      Groza enkrat ja drugič ne pa kaj je sto vlado zarukanno. Saj sploh Neve kaj odloča kam lahko gremo kam ne smemo. Enkrat je karantena drugič spet ni karantena. Zaradi take tupaste vlade smo za Evropo nerasni bedaki nesposobni.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.05.2020 ob 20:10 AAAAAAAAAAA gost

      Septembra fajn na dopust v Grćijo, te je tan tak najlepše nega vročijne pa nega gužve.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.