https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti bo zrasel nov stanovanjsko-poslovni objekt

Murska Sobota, 04.06.2020 ob 6:00  

Na Kocljevi ulici v središču Murske Sobote bodo kmalu pričeli z gradnjo novega stanovanjsko-poslovnega objekta, s katerim se bo zaključila pozidava zahodne linije Kocljeve ulice. 

Blok v Varaši

"Objekt je načrtovan z novimi tehnološkimi in ekološkimi rešitvami, ki poleg varstva narave pomenijo energetsko učinkovitost. Moderna zasnova objekta bo ponudila nove prostore za življenje in delovanje prebivalcev ter zvišala kvaliteto in izgled lokacije, posledično tudi mesta. Na severni strani bo vzporedno s fasado Panonke objekt s stanovanji, ki smo ga poimenovali Blok v Varaši. Ob ulični liniji Kocljeve bo objekt s poslovnim programom, ki bo deloval tudi kot bariera stanovanjem in jim ponujal več zasebnosti. Pri načrtovanju smo sledili viziji razvoja Murske Sobote kot zelenega mesta z visoko kakovostjo bivanja," pojasnjujejo pri Imo-Realu.

Foto: Imo-Real (Nov poslovno-stanovanjski objekt v Murski Soboti)

Murskosoboško podjetje Imo-Real bo predvidoma že v tem mesecu juniju začelo z gradnjo novega stanovanjsko-poslovnega objekta v središču Murske Sobote, ob eni od najpomembnejših ulic mesta - Kocljevi ulici. Dela na zemljišču pa že potekajo. Kot pojasnjujejo pri Imo-Realu, bodo za gradnjo rabili nekoliko več kot eno leto, tako da je končanje predvideno poleti 2021. Bodoči stanovalci se bodo lahko v nova stanovanja vselili jeseni naslednje leto. 

27 stanovanj v štirih nadstropjih

"Na voljo bo 27 stanovanj v štirih nadstropjih, različnih tipov in velikosti - dvosobna, trosobna in štirisobna, velika od 50 m2 do 120 m2 in vmes. Zaradi večje zasebnosti se stanovanja začnejo v 1. nadstropju, v pritličju pa so urejene komunikacijske, funkcionalne in parkirne površine. Tlorisi stanovanj so zasnovani po modernem konceptu bivanja, pri katerem je dnevno bivalni - družabni del odprt in povezan, sobe pa so namenjene umiku in počitku.

V primerjavi s površinami starejših blokov so prostori večji, prostorne lože pa omogočajo bivanje v zavetju in intimi na svežem zraku. Orientacija stanovanj je različna in ponuja izbiro po vašem okusu – stanovanje s pogledom na ulico, uživanje ob sončnih zahodih ali stanovanja na jugu z razgledom na zeleno streho in izkoristkom njenih prednosti – čistejši zrak, manj pregrevanja, manj prahu, naraven videz, pomirjujoč vpliv in druge. Z ozelenitvijo bomo mestu vrnili košček narave, ki ga sicer površina stavbe odvzame in središče mesta naredili bolj zeleno.

Za ogrevanje je predvidena kombinacija toplotne črpalke voda-voda in talnega gretja, ki je trenutno eden izmed energetsko najbolj učinkovitih načinov ogrevanja," pojasnjuje Andreja Bernjak iz Imo-Reala.

Foto: Imo-Real (Notranjost stanovanja)

"Cene večine stanovanj se bodo gibale od 91.084 do 150.000 evrov, odvisno od velikosti in nadstropja. Možno je kupiti tudi eno ali več parkirnih mest v garaži ali pod nadstrešnico v pritličju," pove Bernjakova in doda, da so v zasnovo nove stanovanjske stavbe vložili veliko napora, da bi stanovalcem omogočili čim boljše pogoje za bivanje.

  Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2020 ob 8:26 gost

      Stanovanja za bogataše. Za delavce pa že 20 let nič. JEVŠEK SPUCAJ ODKODER SI PRIŠEL.

      53 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.06.2020 ob 18:24 gost

        1411, sem že nekaj časa upokojenec. Bil sem pa vodja proizvodnje v precej velikem podjetju. Stanovanjski problem sem si rešil že v prejšnji Jugoslaviji.- z ženo sva zgradila hišo. V nasprotju s tabo vem to, da je stanovanje zraven zaposlitve najbolj potrebno za za zdravo in srečno družino. Vzami si čas in pojdi po Soboti malo na sprehod, da boš na svoje oči videl, da je velika večina stanovanjskih objektov - hiš in blokov - ( zraven ne spadajo trgovine in gostilne ) zgrajenih za časa Jugoslavije. To pomeni, da smo kot družba v času samostojne države padli na stanovanjskem področju. Zabiti DEMOSovci so za drobiž prodali tista stanovanja, ki smo jih vsi zaposleni v času Jugoslavije zgradili. Mladi, družine in ostali pa danes zaradi te velike " SVINJARIJE " ne pridejo do stanovanj. Žal mi je, a si še mlečen in velik egoist. Stanovanje je osnova za napredek, srečo in zdravje človeka. Bodi tako prijazen in mi razloži kako lahko delavec s 700 ali 800 evri plače pride do takega stanovanja. Res vas je kapitalizem večino pokvaril do amena. Vidite in skrbite samo za svojo rit, za družbo in druge vam ni mar.

        35 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.06.2020 ob 18:38 gost

        1411 ...... PO TVOJEM DELAVEC NIMA PRAVICE, DA ČIMPREJ DOBI PRIMERNO STANOVANJE??? ALI KAKO TO TI MISLIŠ???

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.06.2020 ob 9:43 gost gost

      Prvi gost- blefer.Takši nergači in sami sebi dosadni , zakoj tu živite, če van nika ne paše? Ite k Janši, on van vse da, če njemi slučajno kaj ostane. Premalo je diktature pri nas, pa lejko sakši gobca ka hoče. Zgledovati se po voditelju J. , tak se dela z neposlušnim narodon, kak on- totalka vse utišati, pa misliti, ka je zdaj vse dobro. Sicer pa lepi, da se v mestu gradi, olepšuje in izboljšuje kakovost življenja. Komu se pa ne vidi, pa so ceste ravne ,pa široke. Pa enjajte samo kritizirati, s ten kažete samo svoje frustracije.

      15 32 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.06.2020 ob 10:19 gost

        S tem komentajem si pa res mimo plunil. Poglej najboljšega župa na v državi Jankovića koliko neprofitnih stanovanj za manj premožne zgradi vsako leto. V Soboti se že 20 let ni zgradilo nobenega. Če hočeš izobražen kader zadržati v Soboti, mu moraš ponuditi stanovanje. Ne bo se iz Ljubljane vozil na delo v Soboto. Jebem vam vaše betonske ploščati, dvakratno prenovo Slovenske, Podlunškov kerozin, izgubaški Expano, ............ , če ni nov9ih stanovanj za manj premožne in novih delovnih mest. Zaradi takih bedakov kot si ti nam izobražen kader beži v mesta, kjer dobi delo 9in stanovanje. V JUGOSLAVIJI JE BILO STANOVANJE USTAVNA PRAVICA VSAKOGAR, V SLOVENIJI JE TO LUKSUZ ZA BOGATE. Kako naj delavec pride do stanovanja, če niti posojila ne more dobiti???????????? Ni čudno, da se mladi ne morejo osamosvojiti, da do 40 ega leta živijo pri starših, če ne morejo do stanovanj. Janša je pa bil zraven, ko je DEMOS- ova vlada za drobiž - po 10 do 15 % vrednosti stanovanj prodala 85 % družbenih neprofitnih in profitnih stanovanj. Od takrat so mladi v težavah, da pridejo do stanovanj, tisti, ki so bili tajkrat pri koritu, so pa za drobiž odkupili več stanovanj in zdaj bogatijo z dragim oddajanjem v najem teh stanovanj in so najbolj proti gradnji neprofitnih stanovanj. ŽIVEL JANKOVIĆ, DOL JEVŠEK. Napiši kaj je Jevšek napravil v mandatu in pol dobrega za malega in materialno šibkega človeka. ZERO, NULA, NIČ, NIŠTA. Dela za elito in sam sebi spomenike. Pa ne me zdaj obkladat z Janšistom, ker sem levičar. A to kar delata Jevšek in Polanič, je izpod vsakega okusa in normalnosti.

        45 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.06.2020 ob 8:47 Joužek gost

        Stanovanja so odkupili tisti, ki so v njih živeli (bile pa so tudi zlorabe, tako kot povsod) in v njih živijo še sedaj. Ali pa njihovi otroci. Ta stanovanja - tudi če ne bi bila odkupljena - niso rešitev za današnjo mladino. Za te jih je treba zgraditi. To se pa ne dogaja, ker rajši betoniramo že betonirano.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.06.2020 ob 8:55 Joužek gost

        Gost ob 10:19 : ne moreš dajati skupaj Polaniča in Jevšeka. Jevšek je župan, politik, Polanič pa poslovnež. Če župan sklene preplačan posel ali nepotreben posel s Polaničem, je kriv župan, ki se je dal naplahtati. Ali pa mu je kaj "padlo" v žep. Se samo sprašujem.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.06.2020 ob 10:25 gost

        Joužek, nekateri so v teh stanovanjih živeli mesec ali dva, pa so potem novo stanovanje odkupili za 10 % vrednost stanovanja.In tebi se to zdi v redu? Da ne pišem tistih goljufih, ki so to na veliko izkoristili. Po vezah in poznanstvih - še bolj po pravi politični strani - je cela družina dobila stanovanja in jih nato skoraj zastonj odkupila. Ti povem svoj primer. Stanovanje, zgrajeno leta 1982, 80 kvadratnih metrov, z garažo 20 kvadratnih metrov, v središču občine, sem takrat odkupil za 6.000 evrov ( protivrednost takratnih tolarjev ). To je kriminal in uničenje stanovanjskega sklada. Ogromno teh stanovanj bi bilo danes na razpolago mladim i drugim, če DEMOS tega ne bi storil. Zakaj lahko v Ljubljani, v Mariboru, v Celju, ............................ gradijo nova neprofitna stanovanja za materialno šibkejši sloj ljudi, v Soboti pa tega že okoli 20 nočejo in ne delajo???????? So v Soboti premočni nepremičninski baroni ali pa župani tega nočejo delati za revnejše ljudi???????????? Daj malo se pozanimaj koliko mora najemodajalec danes mesečno plačati za najem takega stanovanja, ki sem ga jaz takrat ( in mnogi drugi ) odkupil z7a ušivih nekaj tisoč evrov. Še enkrat: TO JE BIL KRIMINAL IN STANOVALCI SMO SODELOVALI PRI NJEM. Desničarji niste sposobni ničesar drugega kot prodajati to, kar smo mi v socializmu zgradili in zadolževati državo.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2020 ob 11:07 Joužek gost

        Gost ob 10:25: Torej si kriminalec, če si tako poceni kupil stanovanje. Če bi bil pošten, bi ga plačal po redni ceni. Protestirali bi lahko tisti, ki do teh stanovanj za to ceno nismo mogli priti. Jaz nisem kupil takrat stanovanja, ker ga nisem imel, sem si pa zgradil hišo. Napisal sem, da so bile tudi zlorabe, večina pa jih še sedaj živi v tistih stanovanjih, ali pa so notri že njihovi potomci. Strinjam se, da so bila stanovanja prodana prepoceni in če bi bila še enkrat dražja, bi bilo še vedno poceni. So pa bila ta stanovanja zgrajena iz denarja stanovanjskega sklada, ki smo ga polnili vsi ali iz denarja podjetij, ki so gradila za svoje delavce. Tudi iz njihovega denarja.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2020 ob 11:39 gost

        Joužek, ravno to ti pišem, kar si sam napisal. Nisem kriminalec, ker sem stanovanje odkupil po zakonu. So pa kriminalci tisti, ki so ta zakon napisali in sprejeli. In ti danes takšne ljudi podpiraš. Žalostno.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.06.2020 ob 11:44 sobočanec gost

      Tij si TELE!!!! Što ma denar ,tisti gradij!! Pa tisti si stanovanje tudi lahko kupi in v njem potem dostojno živi! Dajte levičarji najdite si nekoga ,ki vam bo zgradil stanovanja zastojn!! ali pa solidarnostna. Tile časi so odšli in jih več nikoli NE BO !!!! Polanič gradij za denar in žmigo ,ki je glavni ga bo prodajal in ga prodal po taki ceni ,ki bo za njega najbolj ugodna! Tij pa se lejku obejsiš od šinfanije pa žal drugače NE BO!!!

      9 27 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.06.2020 ob 12:01 gost

        TI SI BUTL IN OSTAL BOŠ BUTL. ŽELIM TI, DA TE DETE IZ KUČE VUN FUKNE. IDIOT ZARUKANI. MARŠ SPIZDI. ŽIVEL JANKOVIĆ.

        16 12 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.06.2020 ob 11:50 gost

      Ka sobočanci se tudi majo za vogre, ka se imenujejjo varoš.????????????? Varoš je v madžarskem slovarju in pomeni mesto.

      22 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.06.2020 ob 15:21 gost

        Pravimo VARAŠ. Nej, nejsmo Mađare, mamo pa par besed podobnih zaradi zgodovine... Isto kak mamo par besed podobnih z avstrijcame in jugovičame.

        12 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.06.2020 ob 12:00 Hendricks gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      2 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.06.2020 ob 12:00 Hendricks gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.06.2020 ob 12:33 gost

      Ka je prostitutka ka telko zasluži!!!?

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.06.2020 ob 12:44 mlajtinci gost

      Sigurno bo tri stanovanja odkupil največji nepremičninar na dveh nogah DF ,kajti ,kot je pisal že ima v lasti pet hiš v Radencih tri stanovanja v Murski hiše ter v Lendavi in je lastnik polovico gozdov na goričkem in seved je v njegovi lasti polovica vinogradov v Lendavi plus pokojnina 1,480 €

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.06.2020 ob 13:39 gost gost

      Nisem noben strankarski fanatik, nisem bil in ne bom. Pa kljub temu smatram, da sedanja občinska oblast v Soboti dela dobro v nasprotju s prejšnjo pod bivšim županon. Nekateri pa še vedno ne morete preboleti, da ni zmagal kateri od vaših desničarjev. Še sreča, da ni, ker bi potem bili SDs ova enklava .Slabše pa ne bi moglo biti. Sedanji župan bo v Soboti volitve dobil kadarkoli bo hotel, tak kak Jankovič v LJ. Tudi tan tega ne morejo preboleti, pa bodo mogli.

      8 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.06.2020 ob 14:47 gost

        Sem levičar, a te bom vseeno vprašal koliko novih delovnih mest je zrihtal Jevšek ( Janković ogromno!!!!!!! ), zakaj v mandatu in pol ni zgradil niti enega stanovanja za manj premožne, zakaj v mandatu in pol ni mogel vsaj za silo urediti cest ( krožišč je ogromno, tudi tam kjer niso potrebna ), zakaj dela milijonske projekte, ki bodo prinašali izgube, zakaj dela projekte, ki ne prinesejo dodane vrednosti ( betonske ploščadi, raznovrsne agencije, .............. )???????? Tu ne gre za levega ali desnega župana. Gre za dobrega in slabega. In Jevšek je slab župan. Z Jevškovim načinom dela se bodo mladi in izobraženi izselili iz Sobote. Ostali nam bodo ljudje z osnovno šolo, ki bodo hlapci soboškim tajkunom. V tem ti vidiš napredek Sobote? Jaz ga ne vidim. Sveta preproščina, ki vidi napredek v trgovskih centrih in gostilnah ter zabetonirani Soboti. Daj razmisli kako bi ti zadržal izobražen kader. Jaz bi ga na vsak način tako, da bi mu dal primerno delovno mesto in stanovanje. Tega pa v Soboti pod županovanjem Jevška pač ni in ne bo.

        17 4 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.06.2020 ob 14:28 Sveti jožef gost

      Žmigo že dolgo muti in palamudi. Si se Polaniči in Jevšeki klanjajo. Najprej imajo se e radi.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      04.06.2020 ob 17:28 gost

      Koliko izobražencev pa je v Soboti da čaka na delo in stanovanje!??? Samo lenuhi mogoče in večni študenti ! Vsak poštenjak si delo in stanovanje išče in ustvarja SAM nej župan in kakšen oligarh ki bo v kratkem prišel.

      2 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      04.06.2020 ob 17:34 VARAŠ gost

      JE tURNIŠČE, med prvimi omenjenimi na tem prostoru, pa ga pri EXPANOJI niti nega na spijski z kako zgodovino, kot npr, cerkev, je pa gor na karti BUKOVNICA IN ZRAVEN NARISAN GROZD. Torej turistično središče BOGOJINSKO - DOBROVNIŠKE KRAJINE, ka maš v gozdu vsaj prespati, či se fejst načejšeš. Samu moreš ešče paziti, ka ti v divjini divji prasci nebi ešče đajca kraj pođeli.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.06.2020 ob 8:34 gost

        VARAŠ ............. Za kaj pa bi moralo v Expanoji ,kaj pisati o Turnišču ? Vi niste pod občino Sobota

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.06.2020 ob 8:42 Joužek gost

        Ker je EXPANO predstavljen kot vrata v Pomurje! Samo pante bi trbelo namazati, ka škrijple.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      05.06.2020 ob 9:23 gost

      Ne serte z tem jankovićem- - -baraba od barabe.Njega podpira nepregledna množica Yugovićev katere so sem navlekli levičarji ravno zaradi takih RABOT, ki delajo razliko med LJ in ostalim delom SLO.Prideš v LJ pa se samo priča po dolgem in počez.Sramota od sramote.Nihče me o tem ne bo prepričal.Glavno mesto pa slišiš več pričanja kot pa našega slovenskega jezika ,pa magari žabarščine.Ali živimo v SLO ali pa na BALKANU.Zavestno narejeno .SRAMOTA:

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.06.2020 ob 10:40 gost

        HAAAAAAAAAAAAHAAAAAAHIIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIIII, Janković vam desnim gvinte reže. Zaradi njega boste dobili živčni zlom. Človek je bil najboljši direktor Mercatorja, iz zaostale Ljubljane je napravil evropski turistični biser, ogromno novih delovnih mest s solidnimi plačami, ogromno novih stanovanj, ulic, mostov, ..................... Na državno zborovskih volitvah je puklastega Jančija poslal po cigarete, na županskih volitvah je pa mlečnozobega Logara enostavno v rit zbrcal. In to vas boli, žge, srbi, najeda, razjeda, ponoreli boste od tega, ................ ZOKI JE ZA VAS DESNIČARE KRALJ. Ljudje ga imajo radi, vsak dan se mirno sprehaja po Ljubljani in se pogovarja z ljudmi. Vaš puklasti pa iz hiše ne upa, brez varovanja niti sto metrov po kakšni ulici, da o tem, da bi z ženo šel sam nakupovat vsak teden v trgovino ali kaj podobnega niti ne pišem. Revše živi v nenehnem strahu. Ljudje ga, razen njegovih ovc in tistih, ki imajo koristi od njega, enostavno ne prenašajo. ZOKI je v svojem življenju ogromno ustvaril in za ljudi, družbo, svojo družino in sebe, vaš puklasti Janči je pa celo življenje prisesan na državni proračun. ZOKI KRALJ.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      05.06.2020 ob 11:12 dedek gost

      Nimak!!!!! On lejko rejže gvinte takšim kvazijom ,kak ste vij!!! On se bojij J; J .kak vrag krijža! Vijdiš ka so njemo dolg odpijsali za časa vaše kvazi vladavine!!! Tou se za Janšove nej zgoudilo pa se nikdar NEDE!!!! Tak se vijdi da tij idijot pa še drugi istomisleči sravnjeki NEMATE POJMA o politiki in gospodarstvu!!!! Škoda časa!!!

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.06.2020 ob 12:01 gost

        Dedek, ti si tumpasti do amena, zato pa vedno znova Janšo voliš. Ne veš ničesar oziroma samo tiste laži, ki jih vidiš in slišiš na NORI Janševo - Orbanovi televiziji. Kar se tvojega bedastega komentarja tiče. ZOKI in sin Damjan ter sin Jure so tri različne osebe, Zakonodajo, po kateri so sinu odpisali nekaj dolgov, je sprejela Janševa vlada. ZA JANŠEVE SE JO VELIKOKRAT ZGODILO. VAŠEMU MATEJU RAŠČANU JE BILO ODPISANIH 34 MILIJONOV EVROV!!!!!!!!!!!!!! Tudi vaš Roman Leljak je ljudem še vedno dolžan okoli 8 milijonov evrov. Še veliko tega se najde. Da o RKC ne pišem in o njenih 1. 3 MILIJARDE EVROV DOLGOV. Dedek, bolje, da si topel čajek spiješ, komentiranje pa pametnim pusti. Da ne boš mislil, da ti piše mladenič, ti napišem, da sem pradedek. Vaša tožilka Barbara Brezigar je leta in leta preiskovala Zokija, a ni našla ničesar, da bi ga zašila. Zdaj to delo nadaljuje njen sin Jaka. Janša ima v vseh organih pregona in tožilstva svoje ljudi. Me res zanima kaj bo lahko Zokiju dokazal in kako ga bo kaznoval. ZOKI VAM DESNIM GVINTE REŽE.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      05.06.2020 ob 11:58 gost gost

      Dedek, lepo doma na riti sedi, pa se ne vmešavaj, ka nemaš pojma o čem pišeš. Puklastoga Jančija pa se lekar tij bojiš, la jejko ti zeme penzijo, z njega nejde, ka nej. Glavno, ka boš ga te še dale hvalo, pa tudi te, da de odrejal, što lejko ide v bolnico, pa što nej. Najbole bi pa mogo on, samo takše psihiatrije na svejti nega, ka bi ga zvračila. Vodstvu občine pa - samo tak naprej.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      05.06.2020 ob 12:37 gost

      gost:Dedek že ve za kaj se gre ,ti pa si v KMICI.Ka se ti državni sesek odmika ka tu bedarije klatiš.Tudi o bolnici NIMAŠ PRAV.O vsem je odločala zdr.stroka.tak da ne motaj ker si v kmici.Smrad levi celi si zblojeni ,ti boš šel v kratkem v bolnico ker se ti neprestano sanja o JANŠI. diagnoza bo BREZUPEN PRIMER.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      05.06.2020 ob 12:42 gost

      Zoki je smrdljivi srbin.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      05.06.2020 ob 13:36 frč gost

      Dedek je vam vsem jebal matere tak da on najbrž bole vse zna ,kak pa vij žlabrasti primitivci ki vam je vse v nadlogo razen brezumno pisanje!!! Delajte socialni kreteni!!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      05.06.2020 ob 14:17 Slovenec gost

      Moje osebno misljenje je ka v slo. prevladuvle srbska mafija.Vse majo prejk ići od lju. do mb. zupani rtv je tak juznjaska sami čefuri priseljenci iz balkana ali pa deca od negdanjih oficirof policajuf pa carinikuf pa juznih kulturnikuf kateri su slovence zi nikda ven j.....znani manjacje zdaj si pa slovenijo lastijo kak svojo drzavo pri tun je pa fejst podpira levica .Slovenci ne dovolimo ka nam pa tujci vladajo .Či de dele tak smo rejsan opleli pa kak narod sami sebe izbrijsemo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.06.2020 ob 14:54 gost

        S svojim komentarjem si dokazal, da tisti, ki se imate za VEČVREDNE ČISTOKRVNE SLOVENCE ( so tvoji predniki domobranci? ) niste sposobni voditi niti garaže kaj šele kaj pomembnega?

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      05.06.2020 ob 20:12 gost

      10:40 ................ Pozabo si ,ka je Jankoviči Janša edini vrezal gvinte ko ga je nagnal iz Mercatorja in mu krono skino .Za kaj si te to pozabo napisati o Jankoviču ? V avli občine Ljubljana je ob sredah v preddverju vpisna knjiga za čakalno vrsto kdo želi Jankoviči lizati rit .Sedaj imaš priliko

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.