https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Logar napovedal skorajšnje odprtje meje tudi z Italijo

6.6.2020  

Zunanji minister Anže Logar je danes po srečanju z italijanskim zunanjim ministrom Luigijem Di Maiom napovedal skorajšnja odprtje meje tudi z Italijo.

Logar je povedal, da bo Slovenija na dnevni bazi spremljala razvoj dogodkov v Italiji in bo takoj, ko bodo zdravstvene razmere omogočile, odprla meje.

"Vodja slovenske diplomacije je ob tem ocenil, da se zdravstveno stanje v Italiji glede okužb z novim koronavirusom zelo hitro izboljšuje, se pa razlikuje po posameznih pokrajinah, a je pri vseh dosežen velik napredek. Pojasnil je še, da mora zeleno luč za odprtje meje najprej dati Nacionalni inštitut za javno zdravje, na podlagi katere končno odločitev sprejme slovenska vlada," poroča STA.

"Z optimizmom zrem v 15. junij," je večkrat ponovil slovenski minister, ki je izpostavil, da je Italija zelo pomembna sosednja država in ključna gospodarska partnerica, politični odnosi med državama pa na visoki ravni.

Di Maio se je po poročanju Sta, ob tem zahvalil Logarju za optimizem in poudaril, da je odprtje meja za turizem ključnega pomena za gospodarstvo v obeh državah. Je pa italijanski zunanji minister opozoril, da moramo biti v prihodnjih desetih dnevih do 15. junija še vedno zelo previdni glede omejevanja števila okužb z novim koronavirusom.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.06.2020 ob 15:49 gost

      LOGAR IDIOT, KI NE VE ODGOVARJATI POSLANCEM NA ZASTAVLJENO VPRAŠANJE IN MI IMAMO TAKŠNEGA NESPOSOBNEGA MINISTRA. SRAMOTA, SRAMOTA.

      19 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2020 ob 16:36 Gost gost

        Hehe, a je čas za pobiranje gob? Ne jih toliko konzumirat, ker škodi, tudi pri uporabi velikih črk.

        4 17 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.06.2020 ob 16:37 Gost gost

      Bravo Logar, do sedaj najbolj sposoben zunanji minister. Ki si upa na mednarodnem parketu.

      8 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2020 ob 16:43 gost

        Kaj si upa? Iz sebe budalo delat. ZOKI ga na županskih volitvah v rit nabrče, puklasti Janči ga pa nastavi za zunanjenega ministra.

        19 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2020 ob 18:13 gost gost

        Zoki vec pokrade kot on in srbskimpasaluk ga v lj voli. Lj ni vec slovenska, tako kot nisi ti slovenac. zoki mistr 10%

        5 12 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.06.2020 ob 17:10 gost

      Logar je upanje in svetla zvezda SLO- zunanje politike , ne pa nekši cmeravi kalimeroji .

      5 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.06.2020 ob 18:14 fost gost

      Logar car, svoboda govora, smrt komunizmu.

      5 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.06.2020 ob 21:27 gost gost

      Ka de Logar gučo, nema pojma zakoj se ide in ge je v zrihtani službi. On je sramota z Slovenijo, poden od podna. Govno janševo. Moj minister nede nikoli, ga ne priznavan in ne gledam, tak kak nej njegovoga lopovskoga šefa. Svinjarija. Što pa to podpira pa je totalka betežen v glavi, . Dugo nede, pa te te se sramovali, što je bil kao neki kvazi minister. Sramota od baje prepitega tipa.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.06.2020 ob 23:00 gost

      TAKO SE KOMENTIRA KOT GOST OB 21,27 URI. TEGA IDIOTA JE JANKOVIČ VOZIL KOT ŠE NI NIKOLI NIHČE . TA IDIOT LOGAR MISLI DA JE PAMETEN VENDAR TAKŠNEGA PRIMITIVNEGA STVORENJA RAZEN JANŠE NI V SLOVENIJI. GREMO NA ULICE DA NAŽENEMO TE NESPOSOBNEŽE K ORBANU NA MADŽARSKO KAMOR TUDI SPADAJO. SDS SRAMOTA DRŽAVE SLOVENIJE.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.06.2020 ob 23:03 gost

      IDIOT LOGAR IN ŠE VEČJI IDIOT JANŠA IZGINITA IZ SLOVENIJE ZA VEDNO KAKOR TUDI OSTALI ČLANI SDS.SRAMOTA.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.06.2020 ob 7:28 Komunajzar šalabajzar gost

      Logar je car. Razkrinkal je lopove, ki so zvrtali bančno luknjo. Gospod logar je eden najsposobnejših politikov in bodoči predsednik Slovenije.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2020 ob 9:04 gost

        Ti živiš v Noriškem kraljestvu in temu primerni so tvoji komentarji. Bančna luknja in tajkuni so nastali v letih 2005 do 2008 v času Janševe vlade.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.06.2020 ob 7:38 gost

      Vašega LOPOVA jankovića so zvolili srbski ČEFURI ne pa SLOVENCI. SLOVENCI SO VOLILI LOGARJA. Samo bedakom tu nekaj ni jasnega.Srba jankovića in njegove sinove strpati v zapor , te pa ključ izgubit. ,

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.06.2020 ob 7:53 gost

      JANKOVIĆ JE ZA VSE VAS IDIOTE--------------DOKTOR. POGLEJTE KAJ JE NAREDIL ZA LJUBLJANO IN KO JE BIL DIREKTOR MERCATORJA, JE BIL MERCATOR VODILNO PODJETJE V SLOVENIJI DOKLER GA NI IDIOT, PRIMITIVEC JANŠA PRODAL. SRAMOTA ZA SLOVENIJO JE DA TAKŠNO TESLO-------JANŠA VODI POLITIKO SLOVENIJE Z KATASTROFALNIMI IDIOTI ---------MINISTRI.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.06.2020 ob 9:42 Risto Kubura gost

      Lgar - šumski je navaden pičkin dim, ki bo kmalu izpuhtel.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.06.2020 ob 9:43 gost

      Ta človek, katerega je ZOKI pošteno v rit nabrcal, nam dela sramoto po Evropi.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.06.2020 ob 10:48 Čergoli gost

      Danes zabava v Lendavskih goricah za vse SDS - TOPLOVODARJE!!!!!! Porivanje zagotovljeno, najmanj v krtovo luknjo oziroma v lastno izvrtino.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.06.2020 ob 14:02 gost

      GOSPOD HORVAT POSLANEC JE KRIMINALEC-----------------TOVARNA MURA--------MORAL BI BITI V ZAPORU IN MU VZETI PREMOŽENJA.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      07.06.2020 ob 16:58 slovenija gost

      na 33 mestu po uspešnosti situacije z koronavirusom, JANŠEVA BANDA IN PRIMITIVCI IZ NIJZ SO NAM KAR PODARILI ZLATO MEDALJO IN SE POSTAVILI NA PRVO MESTO??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      07.06.2020 ob 19:54 Komunajzar šalabajzar gost

      Ti model ki hvališ Jankoviča! Kaj je pa srbin Jankovič napravil za Ljubljano? A Stožice misliš? Prvo kot prvo, zaradi Stožice je tvoj Zoki zapufal vse nas poštene Slovence, drugo kot drugo pa srboslav Jankovič sploh ni plačal izvajalce projekta stožice ki še danes niso končane, tako da mnogi gradbeniki ki so Stožice gradili, niso dobili svojega dela plačanega, nekateri gradbeniki stožic so zaradi bankrota delali samomor, Zoko pa je pobasal naš slovenski denar in ga odvlekel v bančne oaze. Slovensko komunistično krivosodje je zokiju odpisalo 25 milijonov evrov prešmurglanega drnarja, slovenci pa smo to zokijevo krajo plačali preko dokapitalizacije bank. Ti zblojeni rdeči bedak pa tukaj lepaš kaj je zoki vse naredil za Ljubljano. Tako lahko samo levuharji komunisti delajo za Ljubljano. Da pokradejo. Levičar komunist ne zna delat, levičar komunist zna samo zabušavat krast in pobijat

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.06.2020 ob 20:34 gost

        To si sigurno videl na nori Janševo - Orbanovi televiziji. Pojdi v Ljubljano in se na svoje oči prepričaj kaj je Zoki napravil v Ljubljani. To moraš videti. Turistično mesto, ogromno novih dobro plačanih delovnih mest, veliko novih stanovanj za bogate in za manj bogate, visok standard občanov, ...................... Na državnozborovskih volitvak je vašega čelavega puklastega Jančija po cigarete poslal, na županskih volitvah se je pa iz mlečnozobega Logarja dobesedno ponorčeval. To bo vas bolelo, peklo, srbelo celo življenje. Ljubljana je mesto intelektualcev, tam primitivni Janšisti nimate kaj iskati. Lepena je vaš kraj. Tam uživajte in se veselite.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      07.06.2020 ob 21:35 gost

      Na RTV pa slišimo LAŽI in zavajanja.ogromno delovnih mest , stanovanj praviš,pa ravno zato dam prav JANŠI ,ki trdi da ni samo LJ SLOVENIJA. PRAV IMA. Srboslava zokija in njegove sinove v zapor.Vse so pokradli in zadolžili LJ in SLO.V zapor in ključe izgubit.Jugovići so volili srboslava Slovenci pa Logarja.Zdaj vidiš kakšno je razmerje v prestolnici.Prideš tja in slišiš samo pričanje v cirilici.Kje pa to živimo v SLoVENIJI ali pa v srbiji - mogoče pa v bosni. SRAMOTA. pa ne motaj ker nimaš prav.Sram te je lahko.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.