https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo delavca na kmetiji, kozmetičarko in zobozdravstvenega asistenta

10.07.2020 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih smo izbrskali, preverite, morda pa je katero delovno mesto ravno pravšnje za vas.

CIGÜT ŠTEFAN - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI išče delavca na kmetiji za določen čas. Od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali splošno izobrazbo smeri kmetijstvo, alternativa je tudi višješolska (prejšnja) ali višja strokovna izobrazba smeri kmetijstvo. Pričakujejo še vozniška izpita B in F kategorije. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 22. julija 2020.

24.STOP podjetje za upravljanje parkirišč d.o.o. išče vzdrževalca parkirišča za določen čas. Od kandidatov pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo in vozniški izpit B kategorije. Delo se opravlja na Bukovniškem jezeru. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 21. julija 2020.

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA išče zobozdravstvenega asistenta za določen čas. Pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer zdravstvo. Pričakujejo tudi 3 mesece delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, tekoče znanje slovenskega jezika in osnovno poznavanje urejevalnikov besedil. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 21. julija 2020.

DERMAVITALIS, kozmetika, storitve in trgovina, d.o.o. išče kozmetičarko za določen čas. Od kandidatov pričakujejo srednjo strokovno ali splošno izobrazbo smeri frizerske in druge lepotilne storitve, alternativa je tudi srednja poklicna izobrazba. Pričakujejo še pol leta delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, tekoče znanje slovenskega jezika in dobro znanje nemškega jezika. Kandidati lahko pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 19. julija 2020.

BRANKO TREMEL - TURISTIČNA KMETIJA Z NASTANITVIJO išče sobarja za določen čas. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo oziroma alternativno nižjo poklicno, srednjo poklicno, srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo. Prav tako od kandidatov pričakujejo vozniški izpit B kategorije in tekoče znanje slovenskega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 14. julija 2020.

OSNOVNA ŠOLA KOBILJE išče hišnika-čistilca za določen čas oziroma do vrnitve odsotnega delavca. Od kandidatov pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo smeri elektrotehnika in energetika. Pogoj je tudi tekoče znanje slovenskega jezika in dokazilo o nekaznovanosti v skladu s 107.a členom ZOFVI. Kandidati lahko pošljejo vlogo po pošti do 12. julija 2020.

AVTO CENTER ANDREJEK d.o.o.; AVTO CENTER ANDREJEK d.o.o., PE Veščica išče avtoelektričarja za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, oziroma srednjo strokovno ali srednjo splošno. Pričakujejo tudi eno leto delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije in tekoče znanje slovenskega jezika. Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti ali pa za razgovor pokličejo do 11. julija 2020.

REFLEX podjetje za zaključna in obrtna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovina Gornja Radgona d.o.o. išče tri brusilce za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer Tehnika, alternativa je tudi srednja poklicna. Pričakujejo vozniški izpit B kategorije, tekoče znanje slovenskega jezika, predvsem pa tudi interes za delo in samostojnost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 11. julija 2020.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.07.2020 ob 6:23 gost gost

      za delavca na kmetijo vsaj prej vprasajte tiste, ki so tam ze bili.

      22 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.07.2020 ob 8:46 gost

      Židan je prost un lahko ide za sobara

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.07.2020 ob 12:31 Hehe gost

      Za brusilca bi lahko sel serpentisek ka bi si malo ogledal prekmurje ki ga tako zelo sovrazi

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.07.2020 ob 12:38 delavec gost

      Dip. Ing. na cigujtovo kmetijo da bo bikom gnoj kidal!? Naj si frajer dela sam ,če pa dobro plača kot si človek zasluži , pa nebo imel problema z delovno silo!!!

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.07.2020 ob 12:41 gsot gost

      Ti zadni hehe, bi pa lehko šel delat na kmetijo, ali bilo kaj, ka ne bi mel časa bluziti pa pisariti bedarij. Sicer te verjetno nihče nešče, ali probaš lejko, ka se še s čem zaposliš. Sicer pa, tak, kak sovraži Prekmurje puklasti Janči, ga nej nihče, ne vejš tou? On nas ma za rdečo oazo, pa naj samo ma, mi se ne bunimo. On tak dale od Grosuplja ne vidi, mogo b i si malo razširiti obzorje, ka bi znal, ge je vse Slovenija.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.07.2020 ob 13:05 šoštar gost

      Ta kmetija CIGŰT pa pogosto išče ,delavce .Saj ,če bi ljudem plačevali kot mora biti bi verjetno ostali .

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.07.2020 ob 16:58 gost 2 gost

      Puklasti janči meje ne vupa zapreti. Rajši de nas še dale maltretiro in davo sankcije, misli ka je glavni in lahko dela z lidmi, ka hoće. E, pa malo morgen puklasti. Zakoj na novinarskih konferencah mesmijo biri prisotni novin ari, ka bi kaj pitali , zakoj se janči skriva in vse dela iz ozadja in še dosto zakoj? Kakši koli je ta narod, tak slaboga, diktatorskega, hinavskega, lopovskega in še in še predsednika si je n ej zaslužo. Te de pa on tupo o nekših stricih iz ozadja, on sam je navekši stric. Telko svinjarije, kak se zdaj dela v imenu vlade je nej bilo še nikdar, razen ko je bil on na oblasti. K sreči je nikoli nej bil dugo, tudi zdaj nede.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.07.2020 ob 20:02 G. O. S. T.,,, gost

      To ka dela puklasti z Slovenci je že v zgodovini enkrat bilo in gdo je le to. Po katerem si,,, princ teme,,, v zgleduje po samem,,, Adeku,,,.. Zato pa njegovi blekati pijanci vardisti paradirajo z fašistični I pozdravi po Prešernovem trgu.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.