https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Slovenski Red Bull se ni zanimal za sponzorstvo Mure 05, možnost iz tujine še obstaja

4.8.2011  

Pred začetkom prvenstva Prve lige so se med pomurskimi ljubitelji nogometa pojavljala namigovanja, da naj bi se podjetje Red Bull zanimalo za sponzorstvo murskosoboškega prvoligaša. To so nam v slovenskem predstavništvu podjetja zanikali, a naj bi po informacijah, ki smo jih neuradno dobili naknadno, vseeno obstajal kontakt z "generalnim" zastopništvom Red Bulla.

Govorice, ki so se pojavljale, so navrgle številne domnevne številke in pogoje sodelovanja - od 400.000 evrov na sezono do pogoja Red Bulla, da bi Mura 05 barve dresov iz črno-belih morala spremeniti v barve Red Bulla - modro, rdečo in rumeno. 

Kot so nam sporočili s slovenskega predstavništva Red Bulla, podjetje ni izkazalo zanimanja za Muro 05, niti ni bilo s tem v zvezi nikakršnih pogajanj, še vedno pa obstaja možnost neposrednega kontakta Red Bulla iz generalnega sedeža podjetja, smo izvedeli neuradno.

Dodajmo, da je bil te dni dosežen tudi dogovor o sponzorstvu Mure 05 z Zavarovalnico Triglav, pogodbo o sponzorstvu pa so v vodstvu kluba podaljšali tudi z Dravskimi elektrarnami Maribor (DEM).

    Komentarji

    1. pilot
      04.08.2011 ob 12:56 pilot

      To smo tak znali, ka je marketninški trik. Na ta način so nekatere domače manjše sponzore lažje nagovorili na sodelovanje in lažje prišli do nekaterih igralcev, predvsem pa prepričali svoje, da niso šli kam drugam. Hitro bo vse na realnih tleh!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gringo
      04.08.2011 ob 14:26 gringo

      Realna tla so tou ka mij ne nucamo red bulla, mij si sami pomoremo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. mura
      04.08.2011 ob 17:19 mura

      Po enem porazu se že slišijo takšne in drugačne novice. Od športnih stav, sponzorjev, itd. Pustite fante in vodstvo, da naj delajo v miru , ker so komaj začeli.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Urednistvo_Pomurec
      04.08.2011 ob 17:25 Urednistvo_Pomurec

      Naj dodamo pojasnilo: Iz precej zanesljivih virov smo naknadno neuradno izvedeli, da je še vedno možnost, da Red Bull pristopi preko "generalnih" linij. Domnevali smo, da nam bodo iz slovenskega predstavništva odgovor posredovali v imenu "celotnega" podjetja. Tako da ne gre za nobene govorice ali "pritisk" na kogarkoli, samo preveriti smo hoteli tisto, kar je bilo pred sezono aktualno "na ulici". In bi glede na veliko zanimanje za tekme Mure 05 lahko zdaj bilo še bolj.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. pilot
      04.08.2011 ob 21:23 pilot

      Pa te bi bi Red Bul ravno v Soboto šel, pa Zahovič bi ga sigurno pripelal v Maribor, če bi tej šteli vstopiti v slo nogomet.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. feri_kuplunga
      04.08.2011 ob 21:53 feri_kuplunga

      pilot@ pa ka se tij naore pa tij fse znaš!!!Tij se sigurno fse možne doktorate napravo.Ge be tejbe predlago za predsednika države

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. ribica
      04.08.2011 ob 21:58 ribica

      Daj pilot ,en RB si mrdi pa se zaleti nekan.Če ti je nej do Mure pusti fajn nameri te stvari ,ker si že rahlo dosaden.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. okvals
      05.08.2011 ob 10:02 okvals

      feri kuplunga, kak je kaj tvoj kolega slavi druklager?.))) l.p.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. feri_kuplunga
      05.08.2011 ob 10:54 feri_kuplunga

      okvals že san ga dugo nej vido me je pa eto po telefoni pravo ka je super ;))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.