https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Nove okužbe potrdili v petih občinah

4.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 890  testiranj na covid-19, od tega je bilo 9 oseb pozitivnih. Umrl je en bolnik s covidom-19. Okužba je bila potrjena petih občinah. 

Včeraj potrjena ena nova okužba

Včeraj so tri nove okužbe potrdili v občini Hrastnik in Velenje, po eno pa v občinah Ljubljana, Kranj  in Dol pri Ljubljani. 

3 aktivnih primerov v Pomurju 

V Pomurju so trije aktivni primeri, od tega 2 v občini Tišina in en primer v občini Ljutomer.

Potrejene okužbe v nedeljo

V nedeljo so eno novo okužbo potrdili v občini Slovenj Gradec. 

Potrejene okužbe v soboto

V soboto so 2 novi okužbi potrdili v občini Kranj, po eno okužbo pa v občinah Ljubljana, Kamnik, Rogatec, Litija, Škofja Loka, Šmarje pri Jelšah in Šoštanj.

Potrjene okužbe v petek

V petek so dve novi okužbi potrdili v občini Ljubljana in Kranj, po eno okužbo pa v občinah Rogaška Slatina, Trbovlje, Ribnica, Domžale, Škofljica, Maribor, Žiri, Grosuplje, Kozje, Slovenj Gradec in iz tujine.

Potrjene okužbe v četrtek

V četrtek so po tri nove okužbe potrdili v občinah Rogaška Slatina, Ilirska Bistrica in Ribnica, dve okužbi v občini Ljubljana, po eno pa v občinah Kranj, Rogatec, Litija, Log-Dragomer, Ljutomer in Nova Gorica.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.08.2020 ob 13:49 eden gost

      betežen od koronasranja, kine obstaja, 8 mrtvih, ki so pač umrli.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.08.2020 ob 14:28 Sonce gost

      Zdaj pa je že čas da nehate zimzeleni virusem.Kajti na morju virus ne obstaja, tam je paleta vseh narodnosti kar jih premore kugla zemeljska. Vse vladne inštitucije kere bi najbolj morale upoštevati vladne ukrepe jih najbolj kršijo železniški promet avtubusni promet, redarji, uprave, taksisti, itd,,, samo da se služi. Ena od uslužbenk si še upa reči keke razdalje kaki virus če vas je strah bodite doma.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.