https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Žanrsko pestra zasedba nastopila na soboškem grajskem dvorišču

Murska Sobota, 08.08.2020 ob 16:00  

Včeraj je znotraj Grajskega dvorišča v Murski Soboti na koncertu nastopila skupina Okustični. 

"Okustični, (akustična) žanrsko pestra zasedba, katere glasba temelji na vokalni interpretaciji, so z unikatnim glasbenim izrazom in premišljenim avtorskim pečatom v letu 2017 prevetrili slovensko glasbeno pokrajino z debitantsko skladbo ‘Pri nas’. Leto kasneje so svojo žanrsko odprtost pokazali z reinterpretacijo skladbe ‘Ta noč je moja’, lani so se na EMI predstavili z novo skladbo ‘Metulji plešejo’, ki je kmalu dobila tudi svojo ljudsko različico, s citrami, nato je luč sveta ugledala še ‘Se vrti (Ko si na tleh)’.

Konec leta so v svet poslali novo skladbo ‘Enkratna, neponovljiva’ in z njo napovedali izid istoimenskega prvenca. Danes je pred vami nova ‘Po tisti dolgi poti’. Zgoščenka ‘Enkratna, neponovljiva’ predstavlja zasedbo, ki jo tvorita Mate Bro, Karin Zemljič, Saša Matajič in Peter Smrdel," so zapisali pri Mikk-u.

Zasedba: Karin Zemljič, Mate Bro, Saša Matajič-spremljevalni vokal in Peter Smrdel-Bas kitara.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2020 ob 17:36 gost

      VRHUNSKO ( za tiste brez posluha in pod gasom ).

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.08.2020 ob 18:36 gost

      Laški um, zame sta Nika in Murko vrhunska, kakšen Balkan.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.