https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Okužbe potrdili v triindvajsetih občinah, nova okužba tudi v Pomurju

14.8.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 937 testiranj na covid-19, od tega je bilo 37 oseb pozitivnih. Okužba je bila potrjena v 23 občinah. 

Včeraj so 11 novih okužb potrdili v občini Ljubljana, po dve novi okužbi v občini Kamnik, Novo mesto in Brezovica, po eno okužbo pa v občinah Kranj, Grosuplje, Hrastnik, Celje, Ribnica, Prevalje, Rogaška Slatina, Rogatec, Šentrur, Maribor, Šenčur, Žalec, Ajdovščina, Braslovče, Gornja Radgona, Komenda, Muta, Sevnica, Vojnik in iz tujine.

Pomurje z enim aktivnim primerom

V Pomurju je en aktivni primer okužbe z novim koronavirusom, in sicer v občini Gornja Radgona.

Potrjene okužbe v sreda

V sredo so pet novih okužb potrdili v občini Ljubljana, po dve novi okužbi v občini Ribnica, Domžale, Slovenj Gradec in Črnomelj. Po eno okužbo so odkrili v občinah Kranj, Celje, Ilirska Bistrica, Ig, Koper, Trbovlje, Ivančna Gorica, Nova Gorica, Sežana, Škofja Loka, Tržič, Borovnica, Duplek, Kostanjevica na Krki, Kungota in Piran.

Potrjene okužbe v torek

V torek so po devet novih okužb potrdili v občini Ljubljana, tri v občini Celje, dve v občini Vipava in Starše, po eno novo okužbo pa so potrdili v občini Ribnica, Grosuplje, Kamnik, Litija, Ig, Prevalje, Šentjur, Brezovica, Hoče - Slivnica, Metlika, Miklavž na Dravskem polju, Ravne na Koroškem, Sežana, Zreče in v tujini.

Potrjene okužbe v ponedeljek

V ponedeljek so po sedem novih okužb potrdili v občini Ljubljana, po eno novo okužbo pa so potrdili v občini Grosuplje, Kamnik, Novo mesto, Koper, Medvode, Šenčur, Renče - Vogrsko, Starše, Šentjur in Žalec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2020 ob 11:36 gost

      Bedaki Janševi.

      25 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2020 ob 11:40 gost

      Zaprite hrvasko ali pa odidite z onlasti. Sem vas podpornik

      12 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.08.2020 ob 12:48 gost

      Ka tij misliš da je tou samo tak kak če doma vrata na sekreti zapreš!???Bimbo!

      23 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.08.2020 ob 12:59 koronavirusek gost

      si zataknite v dupe in tega Đančija si odpeljite domov pa ga ljubite celo noč, saj do konca mandata itak drugih bolezni ne bo, da vas jebo Janša in NIJZ, banda novinarska kmečka.

      22 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2020 ob 16:45 Magyar Bacsi gost

        Puklasti Đanči ima drisko in je drislavi že ce teden, smrdi, skupaj s Faflekojco.

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.08.2020 ob 13:19 G. O. S. T. gost

      Zakaj bi zapirali mejo z hrvačkoj saj pa čez mejo hodijo največ vlada, vladni oslužbenci, posranci, sekretar, itd. Eni so že kar trikrat bili na hrvačkoj na primer največji ustrahovalec butasti slovenčekov Kacinček itd.

      23 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.08.2020 ob 13:37 Tomi 5 gost

      Pa kaj je z vami ljudje? Pa vi še vedno verjamete temu nategu stoletja??

      19 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.08.2020 ob 13:48 PELJE DRŽAVO V gost

      HOJS IN NJEGOV JANŠA DELATA SRAMOTO SLOVENIJ. HOJS JE ODSTOPIL----JANŠA SPREJEL----------HOJS ŠE VEDNO MINISTER. SRAMOTA DRŽAVE SLOVENIJE KRATKO SDS . JANŠA ---------ULICE BODO POLNE IN VLADA SE BO ZRUŠILA ----DESUS GRE V KOALICIJO BREZ PIVČEVE. ULICE BODO POLNE IN JANŠA BO ZGRMEL ORBANU, KER NE BO IMEL BLAGOSTANJA V SLOVENIJI. ADIJO SDS IN JANŠA.

      24 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.08.2020 ob 16:20 gost gost

      Že zdavnaj bi morali zapreti meje s hrvaško, če budale slovenske še vedno rinejo tja.

      14 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.08.2020 ob 19:34 nateg gost

      pri vročinah virusi odjebejo, ta se v poletju čudežno širi, nemogoče je mogoče. Nekdo nateguje vlade ali pa vlade delajo nekomu v prid.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.08.2020 ob 0:24 Marko gost

      Pa kaj ste res blesavi, pa te okuzbe nimajo veze s Hrvasko, to so okuzbe ki jih je folk dobil, ko okrog na bone hodi po nasi drzavi. Mediji cel cas delajo spin, kot da so vse okuzbe prisle iz HR kar ni res :)

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.08.2020 ob 5:40 Gost5 gost

        Korone sploh ni dve mojivi sodelavki sta bile testirane obe pozitivne nobena nobenega simptoma. Obe v karanteni ena res bila druga se gibala okrig nobenega okuzila. Zdaj ze dela dva mesca in nobenih posledic.Vsi,ki verjamete puklastemu ste ovce z njim na celu.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.08.2020 ob 9:01 gost

      Tudi jaz ne verjamem v ta virus. Ne razumem pa kajje tu Jansa kriv ce pa se to dogaja po celem svetu. Tudi ce bi Sarec bil na oblasti bi morali imeti omejitve, ker tako hoce svetovna sila. To je najvecji kitajsko ameriski nateg tega stoletja in Jansa z tem nima nic razen da dela kot vsi evropski voditelji.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.08.2020 ob 9:52 gost

        Kriminalna nabava nepotrebnih ventilatorjev in neuporabnih zaščitnih mask preko posrednikov, siljenje nošenja zaščitnih mask, zapiranje vse živega, pretirani ukrepi, ki ljudem škodijo, ogromna gospodarska, ekonomska, kulturna, zdravstvena kriza, skoraj dva meseca zelo slabo delujoče zdravstvo, dnevne laži in laži in laži, ogromna zadolžitev države, zamenjava vseh kadrov povsod po politični pripadnosti, ................ Ogromno ima on s tem.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      15.08.2020 ob 11:39 gost

      Jaz pravim, da je narod kriv ne Janša in to zato, ker se dajo nekateri majmuni testirat kljub temu, da nimajo nobenih simptonov. Naj se ne bi nihče dal testirat in ne bi bilo okužb in nam Janša nič nebi mogel. Narod si piše sodbo sam.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.