https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Motorist se je v nesreči s tovornim vozilom hudo telesno poškodoval

05.09.2020 ob 7:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, dve kaznivi dejanji, sedem kršitev javnega reda in miru, zasegli dva osebna avtomobila, prijeli štiri tujce, ki so v našo državo vstopili ilegalno, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.


Ob 14.30 je v Murski Soboti prišlo do trčenja med voznikom tovornega avtomobila in voznikom motornega kolesa. Vzrok prometne nesreče je bilo nepravilno zavijanje voznika tovornega avtomobila. Zaradi tega je motorist trčil v levi bočni del tovornega avtomobila in padel po vozišču. Pri trčenju se je hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici.

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila in zatajitev ženske torbice, ki jo je stranka pozabila v trgovini.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zasežena sta bila dva osebna avtomobila, ker voznika za vožnjo nista posedovala vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

*Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.