https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Gomboc postal članski državni prvak, Forjan zmagovalec med mlajšimi kadeti, slavila tudi Slavinčeva

13.9.2020  

V soboto je v Mariboru potekalo državno prvenstvo za mlajše kadetinje in mlajše kadete, v nedeljo pa so na tatami stopili člani in članice.

Prekmurec Adrian Gomboc, doma iz Rakičana, nekdanji član Judo kluba Murska Sobota sedaj član Judo kluba Bežigrad, je postal članski državni prvak v judu do 73 kg.

Tilen Forjan iz Judo kluba Beltinci je zmagal v svoji kategoriji med mlajšimi kadeti. Med mlajšimi kadetinjami je državna prvakinja postala Maša Slavinec iz JK Križevci pri Ljutomeru, drugo mesto si je v svoji kategoriji priborila Urška Rižnar iz TVD Partizana Ljutomer. Leila Mazouzi iz JK Beltinci, Mia Kovač iz JK Lendava in Laura Vrbančič iz TVD Partizana Ljutomer, pa so v svojih kategorijah osvojile tretje mesto.

V soboto sta v Mariboru v dvoran Lukna, na državnem prvenstvu mlajših kadetov in kadetinj U16 tekmovala tudi člana Judo kluba M. Sobota Aljaž Pertoci, ki je nastopil v kategoriji do 55 kg in osvojil 7. mesto, ter David Lang, ki je nastopil do 66 kg in osvojil odlično 2. mesto in s tem postal podprvak v svoji težnostni kategoriji. Nastopilo je 148 tekmovalk in tekmovalcev iz 33 klubov.

Foto: JK Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.09.2020 ob 18:54 gost

      Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. smartmoney5.monster

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.09.2020 ob 23:22 Zokislav gost

      Pa nej ka bi Gombi bil produkt Kosove šole? Vsaj tak to izgleda po slikah in komentarju na Sobota info aaallliii. pa nastop za svoj ego nastop in zavajanje naroda. Saj poznavalci Juda v MS se bar nasmehnemo!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.