https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Pričakovanja pred jutrišnjo tekmo so visoka

16.9.2020  

Pred jutrišnjo tekmo v Murski Soboti je danes potekala novinarska konferenca, na kateri so Ante Šimundža, trener članskega moštva NŠ Mura, kapetan Alen Kozar in Klemen Šturm podali svoj pogled pred prihajajočo tekmo.

 

Ante Šimundža je povedal, da se zavedajo pomembnosti jutrišnjega tekmovanja, tudi same težavnosti tekmovanja." Analizirali smo nasprotnika, vemo kaj so njihove kakovosti in kaj njihove slabosti. Želimo biti čim bolj pragmatični, čim bolj uspešni v svojo korist. Verjamem, da se bomo predstavili v dobri luči. Nasprotnik ima visok tempo igre skozi celotno srečanje in velik del polagajo na prekinitev napada. Evropska tekmovanja se razlikujejo od slovenskega tekmovanja. Gostovalna tekma je tekma, ki odloča o napredovanju. Čim bolj bomo poskušali vsilit naš način igre, biti v igri samosvoji. Manjša prednost je tudi igra na domačem igrišču, vemo, kako se žoga na njem odbija in kako igrišče deluje. V vsakem primeru pa moremo biti zelo dobri, delovni, čvrsti in konkretni v igri. V postavitvi bodo trije ali štirje branilci."

Igralce lahko presenetimo z drznim načinom igre

Kapetan Alen Kozar je povedal, da se skozi prvenstvo trudijo, da bi njim sodili po evropskih standardih in to želijo dokazati na igrišči. "Mura še ni dobila gola v tej sezoni in to nas navdaja z dodatnim upanjem." Preskakovanje med domačimi tekmami in evropskimi tekmami je velik plus, da je ekipa še bolj v tekmovalnem ritmu kot nasprotniki.

Klemen Šturm zaključuje:" Vemo, da si vsak igralec želi igrati na evropskem nivoju, in nimamo kakšnih posebnih težav glede prilagajanja. Imamo tudi že nekaj izkušenj iz lanske sezone, to je potrebno izkoristiti. Mislim, da nas čaka težka tekma. Vemo, da so posamezniki v nasprotni ekipi zelo močni, tako da se bodo poskušali prilagoditi. Favorit jutrišnje tekme je danska ekipa, Mura bo naredila vse kar je v njeni moči, da to spremeni."

Igralci se ne ozirajo na spremembe na igrišču (brez gledalcev), zaradi Covid-19 virusa, ampak se osredotočajo na svoje delo na igrišču.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.09.2020 ob 18:42 gost

      Res bo zanimivo gledati kako bosta ta dva meter fircig igrala proti dvometrašem.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2020 ob 7:39 AAAAAAAAAAA gost

        Gost maš praf zanimijvi de da teva kak tij praviš meter fircig mijmo dvometrašov šibala, ka dokeč se tej obrnej de naš že daleč naprej.

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2020 ob 10:16 gost

        AAAAAAAAAAA, nič ne bosta mimo šibala, v njih se bosta zaletela. Me zanima, če bo mali Kouter tu upal koga s komolcem v obraz. Nimate pojma kaj vas čaka.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.09.2020 ob 11:52 gost gost

      PAMETNI NITI NE VEJTE KA JE TOJ ZA EN KLUB PA ZE NEKSE DVOMETRAŠE NOSITE NAPREJ BUDALE MISLITE KA MURA KOŠARKO SPILA AJMO MURA

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2020 ob 13:36 gost

        TI DOJENČEK NIMAŠ POJMA S KOM IGRA MURA. PRECEJ NJIHOVIH IGRALCEV JE ZELO VISOKIH, 197 CM, TUDI DVOMETRAŠE IMAJO. TI NJIHOVI DVOMETRAŠI SO STO KRAT BOLJŠI KOT JE BIL ŠIMUNDŽIN MULIĆ.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.09.2020 ob 13:27 Muraš gost

      Anmo Mura samo hrabro in borbeno

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2020 ob 13:39 gost

        Janša vas jebe sto na uro. NITI EVROPSKE TEKME VAM NE PUSTI V ŽIVO GLEDATI. Vi posranci ga pa še dalje volite.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.09.2020 ob 21:52 gost gost

      TELE STO JE ZAJ DOJENČEK DUDEK GORIČKI GE SO VELKI DANCI AJMO MURA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.