https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pogačar do rumene majice

19.9.2020  

Slovenski kolesar Tadej Pogačar je veliki zmagovalec dirke po Franciji.


Pogačer je na kronometru nadoknadil 57 sekund proti rojaku Primožu Rogliču. "Enaindvajsetletni Pogačar je s prepričljivo etapno zmago, tretjo na letošnjem Touru, spisal tudi eno največjih športnih zgodb v Sloveniji.

Foto: Twitter Tour de France

Slovenija ima zmagovalca dirke po Franciji. A to je v nasprotju s pričakovanju pred zadnjim kronometrom postal Tadej Pogačar, ki je postal drugi najmlajši zmagovalec dirke po Franciji. Primož Roglič je po petem mestu na kronometru zdrsnil na skupno drugo mesto," poroča STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2020 ob 20:50 gost

      Pogačar je tipičen dopingaš...slej ko prej ga bodo dobili...škoda za Rogliča

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2020 ob 21:27 gost gost

      se strinjam mali sigurno ni čist

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.09.2020 ob 0:32 gost

      pa kaj blebetata..mar ni to nekaj zgodovinskega,najmlajši kolesar v zgodovini tura je zmagal,pa dvojna korna ..pa kaj se trgate nekaj tu..obema iskrena čestka VELIK ponos države sta!!

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.09.2020 ob 7:09 gost

        Uspeh vsekako je zelo velik. Sem gledal prenos njegove vožnje. Odkrito povedano, mislim, da brez dopinga taka vožnja ni mogoča. Zame je še vedno Primož Roglič ZAKON. Preprost, prijazen, borben, človek z dušo. Pogačar je dresiran avtomat.

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.