https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ŠPORT

FOTO: V Mačkovcih potekalo pokalno prvenstvo v motokrosu

Mačkovci, 21.09.2020 ob 17:30  

V nedeljo, 20. septembra, je v Mačkovcih potekala dirka pokalnega prvenstva v motokrosu, ki ga vsako leto organizira Avto-moto društva (AMD) Štefan Kovač Murska Sobota.


Organizator pokalnega tekmovanja v motokrosu 2020 je AMD Štefan Kovač Murska Sobota. Nedeljska tekma se je pričela že ob 8.30 z uradnim treningom. Ob 11.00 uri pa so se začele dirke.

 

V kategoriji MX 50 je med 13 tekmovalci, ki so se potegovali za pokalno prvenstvo, slavil Leo Gajser iz Društva SD MX Akademija Sašo Kragelj. Drugo mesto je pripadlo Timu Repniku iz Društva SD MX Akademija Sašo Kragelj, kot trerji pa je na cilj pripeljal Tai Golež iz športnega društva Trk tajfun šport.

 

V kategoriji MX 65 je med 15 tekmovalci, osvojil prvo mesto Rok Plestenjak iz društva RP MOTO MOTOKROS KLUB. Drugo mesto je osvojil Val Slavec iz Društva ACJ SPORT, tretjo mesto pa je osvojil Jaka Mevrič iz športnega društva GAS VRTEJBA.

 

V kategoriji MX 85 je med 12 tekmovalci, osvojil prvo mesto Žan Oven iz društva AMD ŠENTVID PRI STIČNI. Drugo mesto je osvojil Miha Vrh iz Društva ŠD MX MOTO DRUŠTVO BISTRC, tretjo mesto pa je osvojil Dino Lončar iz športnega društva CRO.

 

V kategoriji MX2 R1 je med 13 tekmovalci, osvojil prvo mesto Jaka Završan iz društva MYTEAM MOTOCROSS. Drugo mesto je osvojil Denis Jakša iz Društva AVTO MOTO DRUŠTVO KOLPA MXS, tretjo mesto pa je osvojil Tadej Dolinar iz društva AMD TRBOVLJE. 

V kategoriji MX2 R2 je med 22 tekmovalci, osvojil prvo mesto Daniel Marič iz društva MOTO-OPREMA RACING TEAM. Drugo mesto je osvojil Nik Hočevar iz Društva AMD TRBOVLJE, tretjo mesto pa je osvojil Marko Kutnar iz društva AMD ŠENTVID PRI STIČNI. 

V kategoriji MX OPEN R2 je med 21 tekmovalci, osvojil prvo mesto Aleksander Žafran iz društva AMD SLOVENSKE KONJICE. Drugo mesto je osvojil Roman Cvitničkovič iz Društva AVTO MOTO DRUŠTVO KOLPA MXS, tretjo mesto pa je osvojil Timotej Ledinek iz društva CRO. 

V kategoriji MX Veteran 1 je med 13 tekmovalci, osvojil prvo mesto Simon Lavrin iz društva MOTO KLUB TEAM FORTUNA. Drugo mesto je osvojil Rok Miklič iz Društva AMD ŠENTVID PRI STIČNI, tretjo mesto pa je osvojil Tomaž Jankovič iz društva MOTOCROSS-SKI GAJSER TEAM. 

V kategoriji MX Veteran 2 je med 9 tekmovalci, osvojil prvo mesto Bogomir Gajser iz društva MOTOCROSS-SKI GAJSER TEAM. Drugo mesto je osvojil Janko Dolinar iz Društva AMD TRBOVJE, tretjo mesto pa je osvojil Gorazd Vidic iz društva MOTOCROSS-SKI GAJSER TEAM.



Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2020 ob 20:40 kavovis228@elesb.net gost

      Zarađujem jako dobro putem interneta (od 140 do 190 eura / sat) od svog laptopa. Prošli mjesec primio sam ček od gotovo 23.000 eura. Ovaj mrežni rad je jednostavan i lagan, ne morate ići na posao, kod kuće kod kuće. U tom je trenutku prilika za rad za vas. Ako si zainteresiran. jednostavno slijedite ovu stranicu....................... W­w­w.W­o­r­k­s­7­5­­.C­o­m

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.