https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili šest novih okužb

28.9.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 909 testiranj na covid-19, od tega je bilo 39 oseb pozitivnih. 

 

V nedeljo v Pomurju potrdili šest okužb

V nedeljo so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Lendava, Črenšovci, Beltinci, Murska Sobota, Tišina in Radenci. 

V Pomurju 54 aktivnih primerov

V Pomurju je 54 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. Enajst v občini Lendava, devet okužb v občini Gornja Radgona, sedem v občini Murska Sobota, štiri v Beltincih, po tri v občinah Tišina, Apače, Puconci in Dobrovnik, po dva v občini Radenci, Moravske Toplice, Turnišče in Ljutomer. Po en aktivni primer je še v občinah Črenšovci, Cankova in Križevci.

V soboto v Pomurju potrdili šest okužb

V soboto so potrdili okužbo v šestih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Moravske Toplice, Lendava, Turnišče, Beltinci, Murska Sobota in Gornja Radgona.

V petek v Pomurju potrdili štiri okužbe

V petek so potrdili okužbe v štirih pomurskih občinah. Po eno okužbo so potrdili v občinah Moravske Toplice, Beltinci, Tišina in Lendava.

V četrtek v Pomurju potrjenih sedem okužb

V četrtek so potrdili okužbe v petih pomurskih občinah. Dve okužbi sta bili potrjeni v občini Apače in Lendava, po eno okužbo pa so potrdili v občinah Gornja Radgona, Ljutomer in Dobrovnik.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2020 ob 10:48 gost

      Ka so v Lendavi še vedno trgatve?

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2020 ob 11:04 gost

      V Lendavi še ni konec trgatev?

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2020 ob 11:48 gost gost

      Nove okužbe. Ja, še vedno posledice nepremišljenih potovanj poleti na hrvaško. Je tega bilo treba, za nekaj dni zasoljenega in onesnaženega morja, ne. Rajši na goričko v senco ležat.

      22 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.09.2020 ob 9:42 Puutt gost

        Res je tudi na gorickem je lepo, najbolj pa v senci z spricarom. Nevemo kako lepo državo imamo, zato se do nje obnašamo macehovsko. Tako nadaljevanje je lahko katastrofalno za bodoče rodove. Denar naj ostane doma ne v tujih žepih, zaradi česar trpijo naše turistične destinacije. Doma je le doma in pika.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.09.2020 ob 21:51 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.Works44.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.09.2020 ob 21:51 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE..................... Www.Works44.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.