https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Janša predstavil ukrepe: od ponedeljka šolanje od doma, za rdeče regije omejitev gibanja

14.10.2020  

Vlada Republike Slovenije se je danes sestala na 36. redni seji, kjer so člani vlade med drugim odločali o novih ukrepih za zamejitev širjenja bolezni covid-19. Po seji je predsednik Vlade Republike Slovenije Janez Janša podal izjavo za medije.

»Vlada je obravnavala aktualno situacijo v zvezi s širjenjem virusa, ocenila položaj. Trenutno smo med oranžno in rdečo fazo. Sprejemamo ukrepe, za katere računamo, da če jih bomo upoštevali, lahko zajezijo nadaljnje širjenje okužb,« je uvodoma povedal Janša.

Kot je obrazložil je trenutno v okviru 12 statističnih regij, sedem regij, ki so rdeče, saj presegajo 14-dnevno incidenco 140 okuženih na 100.000 prebivalcev. Pet regij pa je še v oranžni in rumeni barvi.

Vlada se je zato odločila, da nekatere ukrepe sprejme za celotno države, nekatere pa selektivno glede na situacijo v posamezni regij. Ukrepi bodo v veliki večini začeli veljati v petek, nekateri v ponedeljek.

Med ukrepi, ki veljajo za vso državno je aktivacija dodatnih rezerv v slovenskem zdravstvenem sistemu. »Deloma so bili ukrepi, ki to zagotavljajo, predstavljeni že tekom teka dneva, nekateri bodo pojasnjeni jutri,« je dejal Janša.

Prav tako se bo po celotni Sloveniji omejilo neposredno delo v šolah. Od ponedeljka naprej bo pouk v osnovnih šolah od 5. razreda dalje potekal na daljavo, enako bo v srednjih šolah. Za visoke šole in univerze pa že velja priporočilo, da aktivnosti, kolikor je to mogoče izvedejo na daljavo.

»Redno so planirane t. i. krompirjeve počitnice in v tistem tednu bomo presodili, ali je potrebno te ukrepe učenja na daljavo podaljšati, eventuelno sprostit ali dodatno zaostrit, odvisno od takratne situacije,« je še dodal.

Med ukrepi, ki bodo veljali za vse je tudi možnost podaljšanja turističnih bonov v veljavnost v naslednje leto. »Glede na omejitve, ki že veljajo in bodo še stopile v veljavo v prihodnjih dneh, naj tisti, ki turističnih bonov še niso uporabili, ne bodo v strahu, da bo rok potekel in da te možnost zanje v naslednjem letu ne bo,« je obrazložil.

Praviloma od petka dalje bodo v rdečih regijah veljali naslednji ukrepi: začasna prepoved vseh prireditev in zbiranj nad 10 oseb, omejitev nekaterih storitvenih dejavnosti, omejitev določenih športnih aktivnost, omejitev gibanja med regijami – ta omejitev bo veljala za regije, ki so obarvane v rdeče in za te regije bo uvedeno tudi obvezno nošenje mask povsod, tudi na prostem, razen ob predpisanih izjemah.

Še več podrobnosti o ukrepih bo znanih jutri.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2020 ob 21:51 gost

      Njegove mokre sanje se mu uresničujejo.

      18 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.10.2020 ob 22:55 gost

      JANŠA IDIOT IZGINI IZ SLOVENIJE ZA VEDNO, KER SI NAJVEČJA SRAMOTA DRŽAVE SLOVENIJE-------------TO POMENI SDS.

      27 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 8:23 gost

        PEJNEZE, KI TI JE JANŠA ZRIHTAL SI PA SPREJEL, NOBEDEN LEVIČAR NI VRNIL NAZAJ ALI DAL V DOBRODELNE NAMENE. VIDIŠ SEDAJ KAKI PIZDEKI STE LEVIČARJI.

        12 16 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 8:35 gost

        8:23 ..................... takšen komentar lahko napiše samo bedasti Janšev vernik. Nikomur Janša ni dal svojega denarja. Komur je kaj dal, je dal državni denar, ki ga bomo vsi z obrestmi vračali, še naši sinovi in vnuki. V pol leta je zadolžil državo za pet milijard evrov!!!!! Denar je nespametno razmetal NEKATERIM POSAMEZNIKOM za glasove, ki bi jih naj s tem dobil na prihodnjih volitvah. Namesto tega razmetavanja denarja bi v tem času lahko zgradil veliko bolnišnico samo za covid bolnike, ki bi se pozneje lahko uporabila tudi za druge bolnike. Kitajci so v nekaj dneh postavili bolnišnico. Ker imam visoko pokojnino in sem v pokojninsko in invalidsko blagajno vplačal vsaj 5 krat več kot tisti, ki se je upokojil s 15 let dela, za nagrado ( po Janševo ) NISEM DOBIL NIČ, tisti, ki je v to blagajno vplačal bagatelo, pa je dobil veliko. POŠTENOST IN PRAVIČNOST PO JANŠEVO. NE PIŠI LAŽI, DA SMO DOBILI DRŽAVNI DENAR, KI GA JE DELIL JANŠA ZA SVOJE VOLILNE GLASOVE PO SVOJEM KLJUČU, DOBILI VSI, KER JE TO VELIKA LAŽ!!!!!!!!!

        20 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 8:37 kilonja gost

        Jaz pa pravim da spi.zdite s Slovenije vsi komunajzerji s svojimi priseski z juga...kaj pa zdaj ? Idite v kanado kot so " šli " ameriški demokrati po izvolitvi Trumpa za predsednika, hihihi, same lape so vas kmeteki levi.

        8 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 9:17 gost

        Enkrat si kilonja, drugič si VRANA, tretjič si ................ V resnici si pa samo velik idiot, ki zagovarjaš svojega pastirja. Preberi si kaj je o takih ljudeh že zdavnaj napisal Ivan Cankar.

        10 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.10.2020 ob 23:38 Veterinar gost

        Narod hujskajo leve stranke Socialni Demokrati,pomagajo jim pa LMŠ,kot tudi stranka LEVICA,žal pa stranka SD in Levica še niso prišli k ..........,da bi bilo boljše da bi se tolkli po svoji glavi namesto po mizah v parlamentu---15.10.2020.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.10.2020 ob 22:56 hhuvu gost

      Bom vam z zadnjico zaploskal nesposobnezi

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.10.2020 ob 0:08 gost

      Kaj lahko nekdo pokne tega idiota

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 8:24 gost

        PEJNEZE, KI TI JE JANŠA ZRIHTAL SI PA SPREJEL, NOBEDEN LEVIČAR NI VRNIL NAZAJ ALI DAL V DOBRODELNE NAMENE. VIDIŠ SEDAJ KAKI PIZDEKI STE LEVIČARJI.

        10 14 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.10.2020 ob 3:27 Busybee gost

      Koga to, Dfja?? Z veseljem in nisem edini😁😁

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 7:33 gost

        Pridi na pečenega odojka, pravo srbsko rakiju, pršut, olive, domače pecivo, modro frankinjo, kitajsko pivo, dobro glasbo, strežejo mlade Madžarke. Ne uporabljamo mask in med nami nihče ne zboli. Lendavske gorice vabijo prave moške z jajci.

        10 5 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.10.2020 ob 6:05 gost

      Komunisti bi spet streljali, vsm ni bil zadosti dobrotnik KRAMBERGER.Na položaj priti tako,da se nekdo ubije,so sposobni samo komunisti.Žalostno a resnično tako se dela v Sloveniji.

      5 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 7:44 gost

        Vprašaj se kdo ima Krambergerjeve volivce in morda boš pri pravem odgovoru. Sicer je Franc Kangler, ki je zdaj državni sekretar na policiji, raziskoval to streljanje. Vprašajte ga. Osebno sem poznal Krambergerja. Dobrotnik je bil on samo pred kamerami, v resnici je bil dokaj škrtav in zategnjen človek. Kdor je bil v njegovi gostilni je doživel marsikatero neprijetno doživetje. Je pa vseeno dobro povedal vso resnico o vašem pastirju Janši. Rekel je : " Spoštujte komuniste, ki so ostali komunisti. Bojte se tistega, ki je danes trden komunist, jutri pa najbolj cerkveni. Za svoje koristi se obača kakor veter piha. U nulo je zadel Janeza Janšo. Mislim, da sem vse povedal. Kdor hoče bo razumel.

        18 7 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.10.2020 ob 6:31 ivan gost

      Će ti ni v Sloveniji všeč,pa pojdi tja odkoder so prišli tvoji starš.

      8 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.10.2020 ob 7:48 G. O. S. T. gost

      General se je iz ozadja ponjavo in svečano razglasil epidemijo. Kajti to mu najbolj odgovarja ljudi zapreti. Mi pa potem lahko haramo kradem vse nadzorujemo vese si podrejamo. Nihče pa nam nične more Hojsek de pa glupi narod imel zapreti in pod nadzorom.

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 7:53 gost

        On je samo KAPLAR. Maščevalni KAPLAR in nič več. Zategnjen človek do amena. Uboga žena in otroci. No, prva njegova žena je bila pametna in ga je brcnila v smrdečo rit.

        14 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 8:30 kilonja gost

        Pa ne samo da zapira nas, majmuni levi, zapira tudi v Parizu, v Madridu, v VB, to vse dela Janša veš to ? Bau bau..težko je vam manipulativnim majmunom z levice sploh reči majmuni, ker ne vem če ste na nivoju majmunov?

        7 9 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.10.2020 ob 8:20 EMIL.S gost

      Odgovorni državljani se držimo ukrepov, ki jih sprejme vlada. Vendar nič ne pomaga če 95% državljanov spoštuje ukrepe, ostalih 5% pa izniči ukrepe in napore vlade, ker komunajzarji menijo, da za njih zakoni in spoštovanje ukrepov ne velja. Komunajzarske stranke LMŠ, SD, SAB in skrajna LEVICA na protestih, ki jih organizirajo in se jih udeležujejo poleg širjenja sovraštva ogrožajo še državljane s širjenjem virusa. Če vlada sprejme ukrep proti širjenju smrtonosne nalezljive bolezni, komunajzarske stranke v opoziji, takoj zaženejo peklenski stroj, vlagajo ustavne presoje, interpelacije,... Medtem ko se vlada spopada s smrtonosno nevarnostjo, komunajzarska koalicija 4 strank s podporo levih medijev, RTV, PRO PLUS in medijev financiranih s pokradenimi milijardami iz davčnih oaz, ki jih zdravje državljanov in korona kriza ne zanima, na fronto pošiljajo Čordiča, ki se dere, da virusa ni in da je potrebno maske sneti, pri tem zelo pomaga tožilstvo s sinom državnega tožilca Jenull-a. Primitiven način rušenja vlade obvladajo le najbolj pokvarjeni komunisti in leve politične stranke, katerih mnenje je, da ko se enkrat zavihtijo na oblast, jih nihče več ne more in ne sme zrušiti iz prestola, to pa pomeni komunistično diktaturo.

      9 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.10.2020 ob 8:28 kilonja gost

      Ptički na veji vedo kdo je ubil Krambergerja, poslušajte njegove govore in prisluhnite katerega politika je znova in znova omenjal. Namig, gre se za politika ki je malenkost večji od njegovih vrtnih palčkov ki jih ima za dekor po dvorišču ;).

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 8:51 kilonja gost

        “Kučan ni slab človek, ampak on je komunist. Če boste volili njega, bodo zopet vladali komunisti. In ko ne bodo vladali, dodajam, takrat bodo protestirali in pozivali k smrti tistih, ki vladajo, pa niso iz njihovih vrst,” so se glasile preroške besede nekdanjega kandidata za predsednika Ivana Krambergerja PSSSSSSSSSTTTT lažnjivi smrduhi levi, psssssttttt

        7 11 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      15.10.2020 ob 8:40 kilonja gost

      Francoska vlada je sporočila, da zaradi pandemije covida-19 znova uvaja izredne zdravstvene razmere. Kot so napovedali, nameravajo sprejeti ustrezne ukrepe glede na grožnjo zdravju. Izredne razmere namreč omogočajo vladi, da sprejme strožje ukrepe za boj proti pandemiji. A je to JJ ? Francoski predsednik Emmanuel Macron je v televizijskem nagovoru napovedal policijsko uro za Pariz in več drugih večjih francoskih mest. Za devet najbolj ogroženih mest bo od 21. do 6. ure veljala policijska ura, ko prebivalci ne bodo smeli zapustiti svojih domov. Ukrep bo v veljavi predvidoma štiri tedne, nato pa bodo prosili parlament za podaljšanje do 1. decembra.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      15.10.2020 ob 8:41 kilonja gost

      Je to JJ ???? Število obolelih s covidom-19 v nizozemskih bolnišnicah hitro narašča. Nizozemska vlada je zato poostrila ukrepe za zajezitev širjenja pandemije ter uvedla delno karanteno. Ker so bile v Amsterdamu, Haagu in Rotterdamu vse postelje zasedene in je bilo na voljo premalo osebja, so morali oddelke za nujno pomoč za več ur zapreti, bolnike pa z reševalnimi vozili prepeljati v druge bolnišnice ali celo v druga mesta. V bolnišnicah ob naraščanju števila okužb pričakujejo, da bodo do novembra morali v najboljšem primeru odpovedati 40 odstotkov običajne oskrbe. Če ukrepi, ki jih je sprejela vlada, ne bodo delovali, v najslabšem primeru pričakujejo 75-odstotno krčenje običajnih dejavnosti.

      5 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 9:46 gost

        Kilonja, zaradi LAKOTE vsako leto umre 9 milijonov ljudi, od tega 3 milijone otrok. 3 MILIJARDE LJUDI nima možnosti umivanja z milom, vsako leto umre v Sloveniji 400 ljudi zaradi samomorov, 6.000 ljudi v DSO, Vsak dan umre v Sloveniji 50 - 60 ljudi, ......................... o tem mediji nič ne pišejo. O nekem za 99,5 % ljudem nenevarnem virusu pa na milijone člankov, zapiranje vsega možnega, strašenja ljudi, odvzemanja pravic ljudem, spreminjanje družbe, delanje trajnih psihičnih in telesnih invalidov iz otrok, povečevanje revščine, ................................. in Janševi verniki temu ploskate in dobesedno tudi sami hočete živeti v zaporu ali taborišču. Res niste normalni.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      15.10.2020 ob 8:47 kilonja gost

      Je tudi to naredil JJ ? V Kataloniji zapirajo bare in restavracije,Češka zapira šole in bare, Severna Irska zapira restavracije in šole , Italija: Rekordnih 7000 okužb ,Na Hrvaškem presežen nov mejnik , V BiH-u rekordnih 476 novih okužb,Avstrija z največ okuženimi od marca,Rekord tudi v Švici,Več kot 6000 na novo okuženih na Poljskem,V Belgiji že več kot 7000 okužb v enem dnevu. Vsi ti naslovi so povzeti s članka od televizije Slovenije od včeraj. Dajte komunajzerji povejte zdaj, da vaš Janša hara po celi Evropi !!!????? Ti ti Janša, mogočnejši od komunajzerjev, zato pa jokajo vsak dan . Niti Jože Pizda Damjan vas ne reši, tudi on je bil desni, ste pozabili komunajzerki ?

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      15.10.2020 ob 8:48 gost

      Vsi verniki in plačanci Janeza Janše napišite kaj o Švedski, Kitajski, Japonski, Južni Koreji, ........................ Ups, tega ne morete pisati, ker o tem ne poroča Orbanov - Janšev medij Nova 24TV. Prosim, pojdite na Janševe medije, ker tu se takim bedakom, kot ste vi, samo smejimo. Tam boste med svojimi, tu niste.

      12 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 8:54 kilonja gost

        Švedska ima 5 največjo umrljivost za kovidom v Evropi, to kar se pri nas dogaja zdaj, se bo pri njih čez mesec ali dva, takrat bo stanje pri nas boljše, tako je bilo tudi v prvem valu, majmunu levi, s tem da bodo znova med najslabšimi, če bi JJ tako ogrožal ljudi kot jih švedska vlada bi se vam levakom zmešalo od vaše zlobe. Na Kitajskem, če nič ne poročajo o Kitajski, še ne pomeni da se nič ne dogaja. Zanimivo da so poročali samo z WUHANA s Kitajske in nikoli z drugih krajec,,majmun levi...

        7 13 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      15.10.2020 ob 9:12 gost

      ,,,, kilonja,,,, tij si en teški bolnik kroga niti novodobni virus ne povoha. Dober si samo za rit lizati izdajalci diktaturoju slovenskega naroda enemu in edinemu,,,, puklastumi,,, princi teme,,, JJ. Samo problem je da on za tebe Neve da obstajaš. ŠTEKAŠ budalo bolan.

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      15.10.2020 ob 9:39 gost

      Df, mislim, da si včeraj, ko je bil Janša blizu našim krajem imel veliko priložnost, da mu vse poveš kar ti leži na duši. Si šel, ne nisi mel jajca ot sem domneval in zdaj dalje tu pametuješ in kvariš ta portal z tvojimi bolanimi komentari ki jih sam sebi všečkaš, če je tu kdo bolnik si to ti in to brez konkurence. Da ba pa šel do Janše in mu povedal kar mu gre to pa ne, raje se podelaš v hlače in z svojega varnega brloga kracaš tu dalje. Tipični zaostali levičar.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 10:28 gost

        Sem bil v Kidričevem, a nisem mogel do njega, da bi mu kaj povedal, ker je bil preveč zastražen. Zdaj se pa dol vrži z lutko.

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      15.10.2020 ob 10:24 gost

      ,, df,,, si tij tele jas se pa včeraj bil lepo na morju ob plaži sem se lepo sprehajal kajti bilo je lepo vreme. Bilo je zelo lepo pa si nebi tak lep dan pokvaril da bi gledal take izmeček kot si ti I tvoj posrani,,, princ teme,, keri ima faco da bežiš če ga Sreš v temi.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      15.10.2020 ob 10:45 gost

      Bil si ti ja v podzemnem bunkeru pa se skrival kot partizan. Kaj porečeš na to, da tvoj komunistični pop tv, ravno tako poroča o številnih okužbah po evropi. Glej ga glej zlomka, tudi levičarji ustvarjajo paniko, le kdo bi si mislil, gledaš poročila na pop tvju??????????????

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 10:57 gost

        Ne gledam televizije razen športnih in kultrnih dogodkov. Pop tv pa nikoli ne gledam. Med " desetnevno vojno " se je pa nekdo res skrival v bunkerju pod Cankarjem domom, a to nisem bil jaz temveč neki čelavi kaplar.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      15.10.2020 ob 11:10 gost

      Dokazal si, da si največja pičketina močen samo na gobcu. Še tvoj tast Joško iz Bistrice se zadnje čase nekam puklasto drži, kot puklasti Kim, najbž od sramu kakega debila ima za zeta. Sočustvujem z njegovo hčerko.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      15.10.2020 ob 11:52 gost

      Za tasta raje poskrbi, da nebo zbolel zaradi tebe in tvojih bolanih izpadov, veš da ga za hčero skrbi, ko je z takim psihopatom skup. Meni na njegovem mestu tudi nebi blo vseeno.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      15.10.2020 ob 12:18 gost

      Dobro veš na koga mislim. Uboga ona, ko je nepotešena, upam, da se je kak ded usmili pa jo sprcka, ker ti tak nimaš časa, ko si 24 ur na dan na pomurcu.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.10.2020 ob 12:33 gost

        Pa ti probaj. Mogoče se te usmili. Ups, sem pozabil, da se ti ne dvigne. Res bo moral nekdo drug. Boga Urša tako mlada pa tako potrebna kot ti praviš.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      15.10.2020 ob 12:44 gost

      Ti ga še zdrkat nimaš časa, tolko si na pomurcu, maš sploh čas za kosilo, večerjo. Jebeno je to tvoje življenje za štirimi zidovi, vidiš tebe Janševe omejitve sploh ne bodo prizadele, saj ti še v trgovino ni treba, že če stopiš ven iz hiše na dvorišče je zate pravi podvig, če pa greš k sosedu pa je to že aleluja, skok v drugo občino. Po eni strani se mi smiliš, ker maš tak bedno življenje, po drugi pa ne, ker si prizadet do skrajnosti. Čudi me, da si še na prostosti, da nisi v kaki umobolnici, za to pa jaz krivim Janšo in sds, da si še ti na prostosti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      15.10.2020 ob 13:35 gost

      Bogi si res. Vreden vsega pomilovanja.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      16.10.2020 ob 22:19 koljega gost

      Predsednik Vlade RS Janez Janša bi moral vedet in je tudi vedel,da Ljubljančani ,posebno pa v parlamentu ne bodo dovolili da bi Prekmurska dežela ostala na rumenem seznamu,zato je v 24.urah trebalo spremeniti odlog.Torej Slovenci več nismo složni ,zato nimamo kaj dobrega pričakovati od Orbana.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      17.10.2020 ob 7:39 gost

      KILONJA SI IDIOT IN IDIOT BOŠ OSTAL DO SMRTI---------JANŠEV RITOLIZEC. JANŠO IN NJEGOV SDS JE ZA GOLI OTOK IN TI ZNJIMI. IDIOT, DEBI, SMRDLJIVKO.......

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.