https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Neuradno več kot 800 okuženih, se bo pomurska regija znašla na rdečem seznamu?

16.10.2020  

Neuradni podatki kažejo, da je bilo na včerajšnji dan ponovno doseženo rekordno število okuženih. Koliko je bilo testiranj še ni znano.

Po neuradnih podatkih je bilo v četrtek ponovno doseženo največje dnevno število okuženih z novim koronavirusom, več kot 800, poroča RTVSLO.

Od danes je v veljavi vladni odlok, ki v rdečih regijah med drugim določa obvezno uporabo zaščitnih mask na prostem. V teh regijah so prepovedane prireditve, shodi, poroke in verski obredi.

Nacionalni inštitut za javno zdravje bo sicer danes sporočil uradne številke, katere slovenske regije spadajo na rdeči seznam. Kot je poročal Radio Slovenija, se lahko spremenijo seznami obarvanosti regij, saj sta bili pomurska in podravska regija pred dvema dnevoma tik pod rdečo mejo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.10.2020 ob 17:08 Marija gost

      Covid. Kratko sporočilo bom zapisala in jasno! Telo potrebuje čistočo. Od zunaj telo STUŠIRAMO. Telo potrebuje tudi notranje čiščenje. Z vnosi hrane imamo v telesu obilo delcev, ki jih poplaknemo ven s TREMI LITRI TEKOČINE/ DNEVNO. Tudi hiša in okolica kliče po čiščenju. ČISTOČA HIŠE. Ko je čisto znotraj hiše in zunaj, smo bolj VARNI. Ne zamerite zapisanemu, ali kdorkoli se bo zazrl v tole, bo med mnogimi na "rešilnem čolnu".

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.