https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Na dan izplačila pokojnin NLB poslovalnice odprte pol ure prej

29.10.2020 ob 18:00  

Vrata NLB se bodo sicer na dan izplačila pokojnin, v petek, 30. oktobra, za upokojence odprla pol ure prej (torej ob 7.30). Poleg tega v NLB prosijo, tako kot doslej, da prednost pri obravnavi ponudijo upokojencem, invalidom in nosečnicam.


Ob vseh drugih dneh poslovalnice NLB delujejo po običajnem delovnem času. Večjega zapiranja enot ne predvidevajo, seveda pa se bodo prilagodili razmeram, če se bodo še naprej zaostrovale in bo to potrebno.

Odpravite se v poslovalnico le, ko je to nujno in ob upoštevanju ukrepov

Tako kot spomladi tudi zdaj, ko število okužb znova strmo raste, svetujejo, da stranke obiščejo poslovalnico le, ko je to res nujno, če pa že, pa naj ne pozabijo na preventivne ukrepe in napotke, kot so: v poslovalnici je lahko hkrati le toliko strank, kot je delujočih bančnih okenc, vstop v poslovalnice je omejen na posamično vstopanje, vstop je dovoljen le strankam z zaščitno masko ali drugo obliko zaščite ustnega in nosnega dela obraza. Teh zaščitnih elementov stranka med opravljanjem bančne storitve ne sme odstraniti, razen toliko, kot je nujno potrebno za identifikacijo.

V poslovalnicah je kot v vseh zaprtih javnih prostorih obvezno razkuževanje rok.

Poleg tega stranke prosijo, naj spoštujejo osebni prostor zaposlenih in ostalih strank (vsaj 1,5 metra) tako pred poslovalnicami, ko čakajo na vstop, kot seveda v njih.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.10.2020 ob 19:05 g ost gost

      Ne ven, zakoj sploj iti na banko, vej pa nišče ne vkradne penez. Eni pa tan stojijo kak eceki v vrsti do Zvezde. Vej pa peneze lejko zdigneš na bankomati, ojoj raja, bedna.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2020 ob 19:21 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,beden si ti,ljudje so navajeni gotovine,prav,boš stáre naše spreminjal?Naj imajo radost,pa družijo se,vidijo znance,zapolnijo si penzionerski čas.Bednik si ti,kreten ti eden,idiot moralni.

        4 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.10.2020 ob 19:27 gost

        Ko bi ti vedel koliko ljudi je v Prekmurju, ki ne znajo na bankomatu dvigniti denarja, bi se za glavo prijel. In 95 % od njih voli Ivana Janeza Janšo.

        9 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.10.2020 ob 19:39 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Gost,zafrkavam prijatla Ivana,nima pa Ivan nič pri dvigih na bankomatih.Teleta misli so tudi na naši strani,in to si ti.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.10.2020 ob 7:52 G. O. S. T. gost

      Spet debili najbolj glasni. Ti ljudje nimajo prihrankov verjetno kot vi ker za podporo največjega izdajalca debila bobivate provizije. Ti ljudje verjetno plačajo najprej položnice kot pošteni vsi ljudje potem pa životarijo do konca meseca. Torej so v vrstah samo moralni in pašteni ljudje vsi lopovi in tajkuni kradljivce pa to opravijo iz ozadja zato ker delajo nelegalno. Kajti skriva še vedno tisti keri nima čiste vesti. Štekate kreteni debilni podkupljeni bolozni.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.