https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Slovenski minister pozitiven na koronavirus, direktor NIJZ na črpalki brez maske

23.10.2020  

Zunanji minister Anže Logar je bil pozitiven na testu za novi koronavirus.

"Zunanji minister Logar je bil na današnjem rutinskem testu za covid-19 pozitiven. "Za zdaj ne kaže simptomov covida-19, a v skladu s priporočili NIJZ bodo minister in njegovi ožji sodelavci, ki so bili z njim v stiku, od danes naprej v desetdnevni samoizolaciji, so sporočili z zunanjega ministrstva," poroča STA.

Foto: arhiv Pomurec.com

"V zadnjem času je bilo sicer na testih za novi koronavirus pozitivnih več zunanjih ministrov iz držav članic EU. Da sta okužena, sta tako v soboto sporočila že belgijska zunanja ministrica Sophie Wilmes in vodja avstrijske diplomacije Alexander Schallenberg. Schallenbergova tiskovna predstavnica je izrazila sum, da bi se lahko okužil na zasedanju zunanjih ministrov EU 12. oktobra v Luksemburgu, češ da tveganje predstavlja že samo veliko število ljudi, ki se zbere ob tovrstni priložnosti. Tega zasedanja se je sicer udeležil tudi Logar," še poroča STA.

Logar je v četrtek v Litvi končal turnejo po baltskih državah, ki jo je v torek začel v Estoniji in nadaljeval v Latviji.

Krek na črpalki brez maske

Po poročanju Televizije Slovenija, je na nošenje maske v četrtek pozabil direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje Milan Krek. "Na bencinski črpalki v Ljubljani je točil gorivo brez maske. V pogovoru je to potrdil. Rekel je, da je bil utrujen in da ni nikogar ogrožal. Po pričanju nekaterih se ni zgodilo prvič, da je bil Krek brez maske. Njegov odziv pričakujejo v oddaji Odmevi," poroča rtvslo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2020 ob 18:31 En gost

      Siromak se mi smili... a bo poslal o tem kakšno depešo na vrh EU?

      19 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.10.2020 ob 18:45 gost

      MENI SE PA NIČ NE SMILI, KER JE KATASTROFA OD MINISTRA-KO JE KANDIDIRAL ZA ŽUPANA LJUBLJANE GA JE GOSPOD JANKOVIĆ POVOZIL A SEDAJ JE MINISTER---------------SRAMOTA, SRAMOTA

      28 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.10.2020 ob 18:48 gost gost

      De vsaj doma sedo, pa nedo, pa nede delo sramoto državi.

      23 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.10.2020 ob 19:41 Gost gost

      Verjetno je skrivoma kolesaril s komunisti, pa so ga okužili. Ja, ja, spet bodo ta levi krivi!!!

      21 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.10.2020 ob 21:16 Pepi gost

      Najprej pometite pred svojim pragom,koliko od vas nosi maske?Pravilno nosi maske,na nosu in ne pod njim?

      9 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.10.2020 ob 21:28 gost

        Nekateri ste redno zategnjeni. Ravno on je med tistimi, ki je potrdil, da moramo zunaj vsi nositi maske. Policaji in inšpektorji to pospešeno kontrolirajo in na veliko pišejo kazni. On bi moral biti vzor za nošenje maske, predvsem po tistem, ko je novinarko Eriko in vse gledalce Tarče " učil " o nošenju mask. Če bi bil ta virus v resnici tako nevaren kot nam ga oni po medijih kažejo temu človeku na misel ne bi prišlo, da bi sploh snel masko. A take naivne in prestrašene ljudi kot si ti je res lahko voditi za nos . Ti pa ovčka prestrašena napadaš nas namesto njega, ki je kršil zakon, ki ga je sam postavil. Me zanima, če bo toliko pošten, da bo plačal kazen kot bi moral vsak navaden državljan, ki bi ga dobili brez maske.

        28 7 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.10.2020 ob 21:35 muki gost

      Na Češkem mora za takšne stvari minister odstopiti, pri nas pa lahko vodstva delajo kar hočejo, nam pa predpisujejo, krivi smo vedno mi. Pravijo da božji bič vsakega doseže enkrat.

      17 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.10.2020 ob 0:05 En gost

      In Logar in Krek in Janša in Kacin so trenutno največji gnoji v Sloveniji! Plus Hojs, Beovič, itd...

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2020 ob 6:29 Lipa3 gost

        In Krek izjavi,da je bil preutrujen in pozabo na masko.Kot,da mi nismo utrujeni od tega bombardiranja puklastega in njegovih idiotov.Gnoj je pa prevec dober izras za to,da jih nazivas z gnojem pognojis in nekaj zraste,prej bi rekel,da so mrhovinarji.

        14 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2020 ob 6:35 Risto Kubura gost

        Bravo!!! Se popolnoma sreinjam s tabo, to so največji gnoji samostojne Slovenije. Mogoče bi izvel zdravnico Beovičevo ostala pa je prekleta banda.

        9 5 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.10.2020 ob 6:38 Čergoli gost

      Bravo Lipa3, je pa neurejen kot BEDANEC, smrduhar grintavi, verjetno nima časa in še nikoli ni slišal za gillette in brivski aparat. In taki nam solijo pamet, banda neuravnovešena prekleta od hudiča poslana.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.10.2020 ob 7:06 gost

      Levuharji - smrduharji.Ti si lahko obrit pa nimaš v glavi čisto NIČ.Vaši članki so čisto tak po levčarsko,eno samo žaljenje in poniževanje .Nekdo omenja Božji bič.Ja kaj pa imati vi rdečuharji z BOGOM.Banda pokvarena-nedelovna.FUJ.

      4 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2020 ob 7:23 Lipa3 gost

        Gost malo si udaro mimo rdece zmerjas z lenuhi.Kdo pa pise zakone in daje ultimate vi z puklastim na celo zapirate tovarne proizvodnje vi katerim ni za delo vi ste lenuhi.Krek pa ce nastopa v javnosti se pa res lahko malo uredi se Bedanes je lepse izgledal Kekcu.

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.10.2020 ob 10:36 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,take potrebuje družba kot si ti(Ivanov ritoliznik),delovnega in izbrano govorečega.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.10.2020 ob 7:29 Dom Lukavci gost

      Veliko žaišče koronavirusa je postal Dom Lukavci. Direktorica nam prepoveduje, da o tem zaposleni govorimo. Svojci stanovalcev niso obveščeni o okužbah. Zakaj se vse to skriva. Zaposlene nas je strah ker ne smemo vedet kdo od stanovalcev in zaposlenih je okužen. Pomagajte nam!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      24.10.2020 ob 7:43 Gost gost

      Eh saj to nic ni saj oni lahko vse pocnejo. Saj krek imam tako brado da maska mu sploh gor ne gre. In poleg vsega se je utrujen tak hudo od sedenja in napizdovanja slovencev. V stalo not pa rasoje pa gnoj nakladat te bos utrujen krek ne pa zdaj. Prosim vas lepo ce vse tak hudo ki se te kdo ima cas za kozmeticara pa dajte no. Kaj smo res tak neumen narod da verjamemo vsem tem napizdovalcen ki so placeni za vse to.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      24.10.2020 ob 8:20 ecolonohol gost

      zdaj bi blo lepo, da se krek okuži, saj maska mu itak ne gre normalno na tisto debelo lažnivo faco, brado ima itak tak velko, da že zarad tega ne gre gor maska, med brado je zrak, luknje in tudi tam gre virus not. in če se že javno ve, so priče, bi bilo super lepo, da se ga kaznuje...in to trojno, ker on soli pamet narodu, a sam se ne drži tega.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      24.10.2020 ob 9:11 G. O. S. T.,,, gost

      Taki bulozni strokovnjaki keri so zeol strah za nas ker hara veliki virus in naš bo vse uničil. Samo nas keri strašimo in zavajamo glupi narod nede zahodu viruse. Kajti mi vemo kako stvari stojijo in lahko šečemo brez mask brez razdalje saj nam nič ne grozi. Glupi narod pa itak Neve zakaj se gre in vsi lepo zaprti. Stroka in vlada pa na meji proti hrvačkoj na krompirjeve počitnice kolone so baje do Ljubljane.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      24.10.2020 ob 17:02 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Dol z SDS,fašističnimi izdajalci Slovenov,dol z desnimi.ŽIVEL SOCIALIZEM,ŽIVELO DELAVSTVO,ŽIVEL KOMUNIZEM.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      24.10.2020 ob 17:06 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Evo,prasec bradati ušivi,je kao pozabil.Bruhalništvo ,crack smrdljivi ,neurejeni,zapuščeni,smrdljivi .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.