https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili 68 novih okužb

26.10.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 3682 testov, potrjenih je bilo 1115 okužb.

Najvišji delež aktivno okuženih imajo v občinah Kuzma (3,748 %), Odranci (3,467 %), Železniki (2,657 %) in Škofja Loka (2,042 %).

V nedeljo v Pomurju potrdili 68 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbo v 21 pomurskih občinah. 13 v občini Murska Sobota, 7 v občini Ljutomer, 6 v občini Puconci, 5 v občini Rogašovci, 4 v občini Veržej, Lendava, Tišina in Moravske Toplice, 3 v občini Križevci, 2 v občini Gornja Radgona, Sveti Jurij ob Ščavnici, Beltinci, Odranci, Črenšovci in Hodoš, po eno okužbo pa v občinah Velika Polana, Cankova, Kuzma, Gornji Petrovci, Šalovci in Radenci.

V Pomurju 774 aktivnih primerov

V Pomurju je 774 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom. 165 v občini Murska Sobota, 72 v občini Puconci, 59 v občini Kuzma, 57 v občini Odranci, 56 v občini Beltinci, 44 v občini Ljutomer, 37 v občini Tišina in v občini Moravske Toplice, 31 v občini Lendava, 29 v občini Črenšovci, 25 v občini Gornja Radgona, 19 v občini Križevci, 17 v občini Turnišče, 16 v občini Grad, Veržej in Radenci, 14 v občini Šalovci, 12 v občini Rogašovci in Gornji Petrovci, 10 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 8 v občini Cankova, 7 v občini Velika Polana, 5 v občini Hodoš in Apače. Dva aktivna primera sta v občini Razkrižje in Dobrovnik, en aktiven primer je še v občini Kobilje.

V soboto v Pomurju potrdili 102 novih okužb

V soboto so potrdili okužbo v 21 pomurskih občinah. 29 v občini Murska Sobota, 12 v občini Beltinci, 8 v občini Tišina, 7 v občini Moravske Toplice, 6 v občini Črenšovci, 5 v občini Puconci in Gornja Radgona, 4 v občini Kuzma in Grad, 3 v občini Odranci, Lendava, Radenci in Sv. Jurij ob Ščavnici. 2 okužbi sta bili potrjeni v občinah Turnišče in Veržej, ena okužba pa v občinah Rogašovci, Gornji Petrovci, Šalovci, Ljutomer, Križevci in Apače. 

V petek v Pomurju potrdili 76 novih okužb

V petek so potrdili okužbo v devetnajstih pomurskih občinah. 18 v občini Murska Sobota, 10 v občini Puconci, 7 v občini Beltinci in Ljutomer, 4 v občini Križevci, Grad in Tišina, 3 v občini Turnišče, Moravske Toplice in Gornji Petrovci, 2 v občini Cankova, Kuzma, Odranci in Veržej, 1 v občinah Šalovci, Rogašovci, Lendava, Gornja Radgona in Radenci.

V četrtek v Pomurju potrdili 81 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbo v 19 pomurskih občinah. 21 v občini Murska Sobota, 13 v občini Puconci, 7 v občini Odranci, 5 v občini Ljutomer, 4 v občinah Moravske Toplice, Beltinci in Lendava, 3 v občinah Križevci in Radenci, 2 v občinah Kuzma, Cankova, Tišina, Turnišče, Črenšovci, Veržej in Gornja Radgona. Po ena okužba je bila potrjena v občinah Grad, Gornji Petrovci in Dobrovnik.

V sredo v Pomurju potrdili 99 novih okužb

V sredo so potrdili okužbo v 20 pomurskih občinah. 14 v občini Puconci, 11 v občini Kuzma in Murska Sobota, 8 v občini Grad in Beltinci, 7 v občini Moravske Toplice, 6 v občini Lendava, 5 v občini Rogašovci, 4 v občini Odranci, Gornja Radgona, Ljutomer in Tišina, 3 v občini Turnišče, 2 v občini Veržej, Šalovci in Velika Polana, po ena v občinah Gornji Petrovci, Radenci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Križevci.

V torek v Pomurju potrdili 79 novih okužb

V torek so potrdili okužbo v 19 pomurskih občinah. 15 v občini Murska Sobota, 8 v občini Odranci, 7 v občini Ljutomer in Puconci, 6 v občini Moravske Toplice, 5 v občini Tišina, Beltinci in Črenšovci, 4 v občini Gornja Radgona, po tri v občinah Kuzma in Turnišče. Dve v občinah Lendava, Veržej in Apače ter po ena v občinah Gornji Petrovci, Kobilje, Šalovci, Velika Polana in Radenci.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.10.2020 ob 14:35 Ilus gost

      Spoštovani pomurci probajmo se držati ukrepov še bar deset dni, pa te mo vidili rezultate, saj smo po številu ukuženih iz sobote malo izbolšali število ukužb. V najkrajšem času, ko bomo premagali to zahrbtno bolezen se pa bomo spet družili na tekmah, gost.lokalih, kinu in povsod kjer smo ponavadi radi najraje zahajali,.............ja tudi v cerkvah.

      24 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.10.2020 ob 15:11 Štosmajster gost

      Ka Debeloga prasca še nej korona pobrala ? Aja pravijo ka korona ne nepadne ove ka nemajo možganof .

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.10.2020 ob 15:12 gost

      Kelku de jij pa še. Ko pridejo I krompirjevih počitnic. Vse se je odvijalo na hrvačkoj v pitek kolone su bili večje kot poleti. Saj pa je tam vse odprto gostilne hoteli nočni klubi frizerski saloni kozmetični itd tudi v Italiji, Avstriji, madžarski. Samo diktatura je zaprta pod ključem ker mi nič nemre glupi narod.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.10.2020 ob 15:58 Jaz gost

      Prosim, nej napomet gučate, ge pa moj mož sva nindrek nej bila pa sva oba pozitivniva. Za to je zdoj nišče nej kriv , poč slučaj. Najna otroka stara 12 in18 let sta ves čas z nama pa nimata nikšnih simptomov. To ne privoščim nikome nej kok te to zmantra pa zdela, najhujše pa je ka nemaš okusa in voha

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.10.2020 ob 5:56 Lipa3 gost

        Zelo cudno.Nindrik sta nej bila,in sta potitivna?Isto kak Marija ka spicela od sv.duha.Vidva sta pa verjetno dobila od puklastega.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.10.2020 ob 17:00 LFL gost

      Saj ni mus da sta nekje bila. So pa zato drugi prišli k vama in vaju okužili.Zahvalita se levuharjem ki so cel čas trdili da VIRUS NE OBSTAJA ,da ni potrebno nositi mask in si razkuževati rok.Po njihovem niso bila niti sporna druženja.Zdaj pa imamo kaj so nam pametni SKUHALI.Najebemo pa vsi,tudi tisti ki smo cel čas upštevali navodila NIJZ in stroke.Še enkrat hvala vam ,vam preveč pametnim.

      14 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.10.2020 ob 7:44 gost

      Lipa 3 kaj le ješ da si tak NOR ?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.