https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju zaposlijo psihiatra, svetovalca in programerja

30.10.2020 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih smo izbrskali, preverite, morda pa je katero delovno mesto ravno pravšnje za vas.


ZAVOD SVETEGA CIRILA IN METODA ZA SOCIALNO VARSTVENO, ZDRAVSTVENO IN VZGOJNO IZOBRAŽEVALNO DEJAVNOST BELTINCI išče računovodjo za nedoločen čas. Pričakujejo višješolsko (prejšnjo) ali višjo strokovno izobrazbo, eno leto delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B kategorije, zaželeno je tudi poznavanje programske opreme Wasco. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 2. novembra 2020.

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA išče zdravnika specialista-psihiatra za nedoločen čas. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo), smer Medicina, tekoče znanje slovenskega jezika in licenco iz področja psihiatrije. Primeren kandidat lahko vlogo pošlje po pošti ali e-pošti do 1. novembra 2020.

ROTO ECO podjetje za predelavo in trženje d.o.o iz Puconcev išče delavca v proizvodnji za določen čas. Pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo, smer Metalurgija, strojništvo in kovinarstvo, lahko tudi Tehnika, vozniško dovoljenje B kategorije, ročne spretnosti in sposobnost dela v timu. Kandidati naj za razgovor pokličejo ali pošljejo vlogo po e-pošti do 11. novembra 2020.

ROBOTIKA KOGLER - PAKIRNO PALETIRNI SISTEMI D.O.O. iz Šratovcev išče programerja-projektanta za določen čas. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnjo), lahko je tudi visokošolska 1. stopnje, smer Elektronika in avtomatizacija. Prav tako pričakujejo 5 let delovnih izkušenj, dobro znanje angleškega in nemškega jezika, vozniško dovoljenje B kategorije in zahtevna računalniška znanja. Kandidati lahko za razgovor pokličejo ali pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 5. novembra 2020.

CIGÜT ŠTEFAN - NOSILEC DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI iz Martjancev išče gospodinjsko pomočnico za določen čas za kuhanje, čiščenje, likanje in razna dela na kmetijskem dvorišču. Pričakujejo vsaj srednjo poklicno izobrazbo in vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj za razgovor pokličejo do 1. novembra 2020.

REPUBLIKA SLOVENIJA UPRAVNA ENOTA LENDAVA išče svetovalca v oddelku za upravne notranje zadeve Upravne enote Lendava za nedoločen čas. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnjo), 7 mesecev delovnih izkušenj in tekoče znanje madžarskega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 5. novembra 2020.

EKO-PARK d.o.o. Lendava, javno podjetje OKO-PARK Kft. Lendva, kozhasznu vallalat išče tehničnega vodjo za nedoločen čas. Pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno prejšnjo, tri leta izkušenj, vozniški izpit B in zahtevna računalniška znanja. Zahtevana je izobrazba tehnične smeri. Vlogo lahko kandidati pošljejo po pošti ali e-pošti do 11. novembra 2020.

POMURSKE MLEKARNE D.D. iščejo čistilca za določen čas. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo, lahko tudi nižja poklicna in vozniško dovoljenje B kategorije. Iščejo tudi skladiščnika, prav tako za določen čas ter z srednjo poklicno izobrazbo. Kandidati naj pri obeh delovnih mestih pošljejo vlogo po e-pošti do 4. novembra 2020.

OBČINA TIŠINA išče komunalnega delavca za določen čas. Pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo ter vozniško dovoljenje B in F kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 2. novembra 2020.

Dom Kuzma, proizvodnja, trgovina, osebne in poslovne storitve d.o.o. išče strežnico za določen čas. Pričakujejo vsaj osnovnošolsko izobrazbo, lahko tudi nižja ali srednja poklicna. Kandidati naj za razgovor pokličejo do 2. novembra 2020.

Podrobnosti teh ter ostalih prostih delovnih mest lahko zasledite TUKAJ.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.10.2020 ob 6:18 gost gost

      mislim da je zaposlitev enega psihiatra zdaleč premalo da reši M. Soboto od idiotov lopovov in bedakov kak vagon ali več pa mogoče bi kaj pomagalo ampak dvomim ko gledam Slovensko vodilno moštvo v vladi mi postane jasno da Slovenijo ne more rešiti noben psihiater Slovenijo bodo rešili jugoviči ki imajo malo več pod palcem kot slovenci ki samo kimamo in blejemo v prazno.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.10.2020 ob 8:58 Čergoli gost

        Pravilno! Se strinjam s tabo, psihiatrov bo še zelooo primanjkovalo, ko pa nam vlada največji PSIHIČ sodobne Slovenije.

        15 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.10.2020 ob 9:02 Čergoli gost

        Popolnoma se strinjam s tabo, ko pa nam vlada največji PSIHIČ SODOBNE SLOVENIJE,PUKLASTI JANOŠ!!!!!

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.10.2020 ob 7:38 gost

      Sem srednja medicinska sestra z pravimi papirji ne ponarejenimi a glej ga zlomka kaka tragedija za pomanjkanje moje stroke. Ampak nihče te noče ker nimaš delovnih iskušenj. Ja kaj so pa delali od maja do danes da nismo pridobili delovne iskušnje kere bi nam naj primanjkovalo čeprav smo si je nabirali 4 leta. Oni pa zdaj izobražujejo delavce rdečega križa keri so usposobljeni za deliti hrano. Mi keri pa imamo izobrazbo pa bomo spet mogli v tujino kjer nas vsaj bodo cenili. Kajti tukaj nas ne rabijo ker smo brez iskušenj tudi bomo brž iskušenj bomo pa dobrodošli in tudi iskušnje si bomo nabrali.

      18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.10.2020 ob 8:23 gost

        Vprašaj našega župana in podžupana, ki je tudi direktor DSO, zakaj nista zaposlovala v DSO kjer kronično primanjkuje zdravstvenega in negovalnega kadra.

        13 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.10.2020 ob 8:43 gost

      Dolgo iščejo RAČUNOVODJO

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.10.2020 ob 8:53 Beltinčar gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.10.2020 ob 8:58 Beltinčar gost

        Dolgo iščejo RAČUNOVODJO v tem ZAVODU! V ČEM JE FINTA? A tam ne dela sestra od Ambruževe, bivše direktorice zavoda? Izgleda se nikomur ne lubi iti v to štalo!

        15 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.10.2020 ob 13:20 Bralka gost

      Ne ne,ne dela vec.Ambuzova nic vec.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.10.2020 ob 14:40 Gančanka Jožica gost

        Kdo ne dela? Za Blanko Ambruž se itak ve, da so jo stirali! Zdaj jamra za duševno trpljenje, psihične motnje, vpada dohodka... in zahteva 260 000 eur odškodnine! To pa ka je ona v družbi ZAVCA, eni sami fantastični profesorici dala 3 zaporedne odpovedi, to je sploj ne gene! Ona guči o trpljenju, psihičnih motnjah, vpadu dohodka, doživela pa je LE ENO, ZELO ZASLUŽENO, ODPOVED! Kak je ni sram! Ta , ki je s pomočjo ZAVCA tako BOLNO, NEČLOVEŠKO, PODLO, ZAHRBTNO... ravnala s to čudovito profesorico!

        9 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.10.2020 ob 14:24 netrc gost

      ja, računovodjo že dugo iščejo pa tud v lendavi, in da med tolkimi brezposelnimi ne najdejo pravega kandidata, ni za verjet. ne vem kaj za vraga pričakujejo od kandidata. povrhu niti jebenega odgovora ti ne pošljejo.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      30.10.2020 ob 15:32 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Tudi na Vrtni 3 bi potrebovali nekoga. Ker zdaj že vsak samooklicani " zdravnik " lepi navodila in prošnje za nošenje mask.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      30.10.2020 ob 18:41 Bralka gost

      To znamo,ka direkorica vec ne dela.Je pa tudi njena mlajsa sestra v domi delala.Pa ne dela vec.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.10.2020 ob 19:00 Okolica Beltinec gost

        To pa res ni mesto, da bi komentirali o bivših zaposlenih v Domu v Beltincih.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.