https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Danes oblačno in deževno, kakšno vreme pa se nam obeta v naslednjih dneh?

16.11.2020 ob 14:00  

Po napovedih vremenoslovcev bo danes oblačno, dež bo od zahoda postopoma zajel vso Slovenijo.


Padavine bodo močnejše v južni polovici države, popoldne se bo meja sneženja na severu spustila do okoli 800 m nad morjem. Na Primorskem bo zapihala zmerna burja. Popoldanske temperature bodo od 3 do 9, na Goriškem in ob morju od 10 do 14 °C, navaja ARSO.

Zvečer in v prvem delu noči bodo padavine na zahodu in severu postopno ponehale, na jugu pa šele proti jutru. Tam se bo meja sneženja lahko spustila do okoli 700 m nadmorske višine, burja na Primorskem bo v drugem delu noči slabela.

Jutri bo na Primorskem pretežno jasno s šibko burjo, tudi drugod se bo delno razjasnilo, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, v alpskih dolinah malo pod 0, na Primorskem okoli 8, najvišje dnevne od 8 do 13, na Primorskem do 16 °C.

Obeti

V sredo in v četrtek bo pretežno jasno, po nižinah v notranjosti bo precej megle ali nizke oblačnosti, ki bo ponekod lahko vztrajala večji del dneva.

Vremenska slika

»Nad severnim Sredozemljem nastaja plitvo ciklonsko območje. Vremenska fronta bo danes popoldne in zvečer prešla Slovenijo. Pred njo k nam od jugozahoda še doteka razmeroma topel, a postopno bolj vlažen zrak,« napoveduje ARSO.

*Foto: Pixabay

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.11.2020 ob 14:15 Fghj gost

      Kurčevo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.11.2020 ob 17:02 Tyson Elliston gost

      Moja zadnja plača je bila 3200 USD za 18-urno deI0 na spletu. Prijateljica mojih sester že mesece v povprečju porabI 11 tisoč in dela prIbIIžno 26 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga preizkusII. PotencIaI s tem je neskončen. To počnem .. www.maxjob3.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.