https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Niti vojna niti covid ga nista premagala, stanovalec DSO Ljutomer dopolnil 95 let

25.11.2020 ob 13:00  

Čeprav se domovi starejših v zadnjem času spopadajo z raznimi stiskami, v njih še vedno najdejo razlog za praznovanje in vzpodbudne novice. Takšna je prav gotovo 95. rojstni dan Ivana B., ki je postal najstarejši stanovalec ljutomerskega doma.

V spomladanskem prvem valu epidemije je g. Ivan prebolel okužbo z novim koronavirusom. Takrat je povedal: »V primerjavi z vojno in lakoto, ki sem ju doživel, virus v mojem primeru ni bil nič posebnega.«

Ob 95. letnici so mu v domu pripravili tudi manjše presenečenje s čestitkami in dobrimi željami. Presenečenja pa niso pripravili smo njemu, tudi on je presenetil zaposlene in ostale stanovalce ljutomerskega doma, saj jih je pogostil s kosom torte. Kot so zapisali iz DSO Ljutomer, je njihov slavljenec zelo delaven in se temu primerno najraje zadržuje v njihovi delavnici. Njegov najljubši izdelek pa so lične ptičje hišice.

Foto: DSO Ljutomer

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.