https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju potrdili 112 novih okužb, največ v občinah Murska Sobota in Puconci

19.12.2020  

Včeraj je bilo opravljenih 5600 testiranj, potrjenih je bilo 1427 okužb. 40 oseb s covidom-19 je umrlo.

V petek v Pomurju potrdili 112 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 23 pomurskih občinah. 19 v Mestni občini Murska Sobota, 16 v občini Puconci, 10 v občini Lendava, 8 v občini Beltinci, 7 v občinah Ljutomer in Moravske Toplice, 6 v občinah Gornja Radgona in Velika Polana, 5 v občini Križevci, 3 v občinah Cankova, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci in Turnišče, 2 v občinah Apače, Črenšovci, Odranci, Radenci, Rogašovci in Tišina, po ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Grad in Razkrižje.

V četrtek v Pomurju potrdili 101 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 16 v občini Ljutomer, 14 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občini Gornja Radgona in Lendava, 9 v občini Beltinci, 6 v občini Črenšovci, 5 v občini Šalovci in Sveti Jurij ob Ščavnici, 3 v občinah Apače, Gornji Petrovci, Radenci in Tišina, 2 v občini Križevci, Puconci, Turnišče in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Hodoš, Kuzma, Moravske Toplice, Odranci in Veržej.

V sredo v Pomurju potrdili 111 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 14 v občini Radenci, 12 v Mestni občini Murska Sobota in Lendava, 10 v občini Ljutomer, 8 v občini Beltinci, 7 v občinah Moravske Toplice in Rogašovci, 5 v občinah Gornja Radgona, Puconci in Tišina, 4 v občini Turnišče, 3 v občini Apače, Črenšovci, Gornji Petrovci, Odranci in Velika Polana, 2 v občini Grad in ena okužba v občinah Dobrovnik, Križevci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Šalovci.

V torek v Pomurju potrdili 161 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 34 v Mestni občini Murska Sobota, 24 v občini Ljutomer, 15 v občini Gornja Radgona, 12 v občini Beltinci, 11 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 10 v občini Radenci, 9 v občini Puconci in Tišina, 6 v občini Lendava, 5 v občini Rogašovci in Križevci, 4 v občini Moravske Toplice, 3 v občini Cankova, Veržej, 2 v občini Apače, Črenšovci, Velika Polana in 1 v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Odranci, Šalovci in Turnišče.

V ponedeljek v Pomurju potrdili 92 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 25 pomurskih občinah. 11 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občini Lendava, 9 v občini Beltinci in Ljutomer, 7 v občini Črenšovci in Moravske Toplice, 6 v občini Turnišče in Velika Polana, 4 v občini Razkrižje, 3 v občini Rogašovci, 2 v občini Dobrovnik, Križevci, Puconci, Tišina in Veržej, po eno okužbo pa v občinah Apače, Cankova, Gornja Radgona, Grad, Hodoš, Kobilje, Odranci, Radenci, Šalovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo v Pomurju potrdili 53 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 7 v občini Lendava, 6 v Mestni občini Murska Sobota, 5 v občini Tišina, 4 v občinah Črenšovci, Gornja Radgona in Velika Polana, 3 okužbe v občinah Beltinci, Moravske Toplice in Radenci, 2 okužbi v občini Cankova, Puconci, Sveti Juriji ob Ščavnici in Turnišče ter po eno okužbo v občinah Hodoš, Kobilje, Ljutomer, Razkrižje, Rogašovci in Veržej.

V soboto v Pomurju potrdili 82 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 13 v Mestni občini Murska Sobota, 12 v občini Beltinci, 11 v občini Gornja Radgona, 9 v občini Ljutomer, 7 v občini Puconci, 6 v občini Moravske Toplice, 4 v občini Radenci, 3 v občinah Lendava in Turnišče, 2 v občinah Sveti Jurij ob Ščavnici, Križevci, Cankova in Veržej ter po eno okužbo v občinah Tišina, Velika Polana, Apače, Grad, Odranci in Šalovci.

*Fotografije so simbolične

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.12.2020 ob 13:30 gost

      Ka na Pomurec.com nega več nikoga, što bi znau prištevati pa odštevati okužene, ka bi vsaj približno znali, kakše je stanje v našij občinaj? Ka mo najduže zaprti v cejloj Sloveniji, tou je skoro že gvišno. Ali tak, ka se zna za vsak slučaj!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.12.2020 ob 17:06 gost

      Zakaj je še vedno toliko okuženih. Zato da se odvijajo zaključne zabave po zidanicaj. Brez kakih korona ukrepov. Vse se tam gible od delavcev do visoko izobraženih in tudi policije itd.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.12.2020 ob 19:07 gost gost

      Budala, ges mo šol v svojo zidanco kda m o ges šćel, nej kda de mi slinavi Kaco, pa shizofreni puklasti to dopusto. Ti pa ,če se bojiš za svoje bedno živlenje pa se zapri v svojo lukno pa tan čakaj konec. Takših je bilo dosta tudi med vojno, ka so se skrili,. te so pa bili najbole glasni, kelko so prispevali. Sramota od lidij.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.12.2020 ob 20:45 Po gost

      Kje v soboti telko ukužb saj pa so gostilne zaprte in včeraj so bile pred banko take kolone neven zakaj

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.