https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so članki, ki ste jih v letošnjem letu najraje brali na Pomurcu

31.12.2020 ob 18:00  

Letošnje leto se počasi bliža koncu in le nekaj ur je še ostalo, da bomo zakorakali v novega. Na spletnem portalu Pomurec.com smo se tako ozrli v leto 2020 in izbrali tiste vsebine, ki so v lanskem letu pritegnile največ pozornosti.


Maturantski plesi

Največ pozornosti so pritegnili članki maturantskih plesov, ki so jih odplesali dijaki naslednjih pomurskih srednjih šol: Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota, Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer, Ekonomska šola Murska Sobota in Srednje šole za gostinstvo in turizem Radenci.

FOTO in VIDEO: McDonald’s v Prekmurju odprl svoja vrata

Med najbolj branimi članki je bila zagotovo otvoritev restavracije znane ameriške verige s hitro prehrano McDonalds, ki je v Murski Soboti svoja vrata odprla 21. avgusta. McDonald’s se nahaja v sklopu nakupovalnega središča BTC City Murska Sobota, gostom pa nudi sodobno opremljen prostor, in nove tehnologije naročanja, priprave in postrežbe hrane. Ponudbo sta popestrila še McCafé ter McDrive. V novi restavraciji, ki je 22. po vrsti v državi, se je zaposlilo tudi 65 ljudi. Članek najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: V Moravskih Toplicah silvestrovali z Blue Planet

Veliko pozornosti je pritegnilo tudi silvestrovanje v Moravskih Toplicah, kjer je občinstvo do zgodnjih jutranjih ur zabavala skupina Blue Planet. Lani je v Moravskih Toplicah nebo razsvetlil tudi ognjemet. Utrinke lanskoletnega silvestrovanja najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: Luka Basi navdušil v dvorcu Rakičan

Sledita članka koncerta trenutno enega najbolj popularnih slovenskih glasbenikov Luke Basija, ki je v dvorcu Rakičan občinstvo zabaval dva dni zapored. Utrinke prvega dne koncerta, ki je potekal v soboto 15. avgusta, najdete tukaj, drugega, ki pa je potekal naslednji dan pa tukaj.

FOTO in VIDEO: V Ljutomeru silvestrovali s skupino Plamen

Pritegnilo vas je tudi lansko silvestrovanje v Ljutomeru, ki je potekalo na Glavnem trgu. Navzoče je zabavala skupina Plamen, očaral je tudi bogat ognjemet. Utrinke silvestrovanja najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: Nogometaše Mure evforično pričakali zvesti navijači

Letošnje leto so zagotovo popestrili tudi Muraši, ki so v finalu pokala Slovenije premagali Nafto. Med najbolj branimi vsebinami na našem portalu so se tako znašli utrinki evforičnega rajanja na Fazaneriji, ko so navijači nogometašem Mure ob njihovi osvojitvi pokala, pripravili veličasten sprejem. Članek najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: Protestniki so se zbrali v Murski Soboti

Leto ni minilo tudi brez protestov. Poleg Ljubljane so protesti potekali tudi v ostalih slovenskih mestih, protestniki pa so s kolesarjenjem izražali nezadovoljstvo z vladnimi ravnanji. V Murski Soboti so protesti potekali na Trgu zmage. Sam članek najdete tukaj.

FOTO: Urbani gladiatorji so se preizkusili v Gornji Radgoni

Konec septembra so vašo pozornost ujeli tudi Urbani gladiatorji, ki so se  v Gornji Radgoni preizkusili v premagovanju različnih ovir kot so preskok ognja, plazenje pod bodečo žico, met sulic, hoja na hoduljah, prevračanje gum, plazenje po blatu in druge. Članek je na voljo tukaj.

FOTO: Tako so silvestrovali v Murski Soboti

Pritegnilo vas je tudi lansko silvestrovanje v Murski Soboti. Obiskovalce sta zabavali skupini Plus Band in Aktual. Tudi v Murski Soboti je nebo nad mestom okrasil čudoviti ognjemet, obiskovalci pa so zaplesali dunajski valček. Prispevek najdete tukaj.

FOTO: Ob dnevu žena potekal že 17. pohod po Sladki poti

Ob dnevu žena je v Ratkovcih potekal 17. pohod po Sladki poti, ki so se ga udeležili številni pohodniki od blizu in daleč. Pohodniki so se zbrali pred Vaško-gasilskem domu v Ratkovcih ter se nato odpravili na 13 kilometrov dolgo krožno pot po okoliških vaseh in gozdovih. Članek najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: V Prosečki vasi pripravili tekmovanje v hitrostnem žaganju

PGD Prosečka vas in Oldtimer klub Abraham sta že četrtič organizirala tekmovanje v hitrostnem žaganju z motorno žago, ki je letos potekalo v štirih kategorijah, udeležilo pa se ga je 35 tekmovalcev. Tekmovanje so popestrili še s tekmovanjem v metu motorne žage. "Naj gorički žagar« je postal Kristjan Slamar. Članek najdete tukaj.

Ostali članki, ki so pritegnili vašo pozornost:

FOTO: V Vojašnici Murska Sobota potekala slovesna primopredaja – Članek najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: Maškare zavzele Mursko Soboto – Članek najdete tukaj.

FOTO: Pomurje zajelo neurje, veter odkrival strehe in podiral drevesa – Članek najdete tukaj.

FOTO in VIDEO: Mitjo Lotriča sprejeli na Vaneči – Članek najdete tukaj.

FOTO: V Murski Soboti izpraznili trgovine – Članek najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2020 ob 20:28 Gosak gost

      Kaj pa najboljši komentarji, ki naj bi jih ob koncu leta nagradili? Takšna je pač vaša zapisana obljuba.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.01.2021 ob 8:00 kilonja gost

        Najboljši so komentarji od DF, okoli 8000 ponavljajočih se komentarjev o Janši in koroni ter Muri, absolutno si zasluži naziv največji " dvorni " norec Pomurca.com .

        4 8 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.01.2021 ob 8:11 gost

      ,,, kilonija,,, srečno novo leto. Tvoji komentarji so pa najbolj blesavi ritolizni maloumni. Kajti tvaja zaljubljenost v Janeza groznega nesposobnega ti je tvoj um narobe obrnola. Zato pa tako najstniško blesavo razmišljaš. Štekaš.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.01.2021 ob 9:13 kilonja gost

        Debeli kaj je prva nagrada za najboljši komentar ? Kilo zaseke ? 2 GB prenosa mobilnih podatkov ? Ali jahanje osla za pol ure ? Ni čudno da se dneve in noči ženeš na pomurcu.com za prvo nagrado, vse boš na puno izkoristil, ploh jahanje osla .

        1 7 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.01.2021 ob 8:46 gost

      DOGODEK LETA, PROTESTNO KOLESARJENJE 5 KOLESARJEV IN 4 PEŠSCI, OKROG SPOMENIKA POD POVELSTVOM KOMUNISTA, TOVARIŠA ROUSA OF BELTINCI SRAM NAJ VAS BO.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.01.2021 ob 8:50 gost

      Kaj pa kolesar -Roglič z Lendavske.Tisto je še pametni modrec.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.01.2021 ob 9:09 gost gost

      Ta ob 8.46 budalo .Tebe naj bo sram, ka podpiraš to nabolj pokvarjeno vlado v zgodovini Slo. Če bi mel kaj v glavi se sploh ne bi oglašal. Si prevero svo IQ .Sicer pa ti ga ni treba, s svojim pisanjem vse poveš o sebi. Sramota ste vi vsi, ki se strinjate s to bando na čelu s puklastim. Tudi ti bodo odleteli in nikdar več. Tudi teh se bomo rešili kakorkoli pač, kak so se drugje. Vi zavedenci pa boste ostali, in spet boste zelooo lojalni.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.