https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Odstop predsednika in člana strokovne skupine

26.01.2021 ob 11:00  

Župan občine Tišina Franc Horvat je odstopil z mesta predsednika in tudi člana strokovne komisije, zadolžene za pravočasno pripravo odzivnega poročila na poročilo Računskega sodišča.


Kot razlog za svoj odstop je Franc Horvat navedel iskanje "dlake v jajcu" ene od lastnic JP Cerop Puconci in nesodelovanje lastnic. S strani ene izmed lastnic občin JP Cerop Puconci, občine Ljutomer so prejeli zavrnitev podpisa pogodbe. Rok za oddajo odzivnega poročila za Računsko sodišče je do 15. februarja 2021, in iskanje takšnih podrobnosti zavira delo strokovne komisije.

Franc Horvat je še dodal, da je bilo vse delo strokovnih služb občine Tišina in njega, opravljeno v skladu s soglasno sprejetimi sklepi strokovne komisije, sklepi Sveta ustanoviteljic in da pripravijo dokumente za obravnavo na Svetu ustanoviteljic in do roka oddajo odzivno poročilo Računskemu sodišču.

Po mnenju Franca Horvata je priprava odzivnega poročila in sodelovanje vseh 27 lastnic verjetno ena izmed treh prioritetnih nalog vsake občine. Pregled pogodbe in podpis z izbranim izvajalcem je pri eni občini trajal kar sedem dni, kar pa je po obravnavi 27 lastnic nemogoče zrediti do 15. februarja 2021.

Ob svojem odstopu se hkrati zahvaljuje celotni delovni skupini za odlično strokovno delo in aktivno sodelovanje v skupini. Zahvaljuje se tudi strokovnim službam MO Murska Sobota.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.01.2021 ob 12:22 gost gost

      po koliko mesecih in opravljenga dela je sledil odstop? izgleda kot da je bil odstop v smislu, nic se ne da narediti, bom kar odstopil. Ja, pri 30 obcinah v pomurju se res nic ne da narediti, ce bi bile samo 3 bi bilo lazje.

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.01.2021 ob 19:10 121212 gost

        Olgica enako kot pri vodovodu ima svoje muhe. Krivi pa bodo drugi. Zdaj verjetno Horvat, ker se ne gre njenih igric.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.01.2021 ob 13:04 mali mali gost

      Če misli vsaki delati po svoje in rušiti kar nekdo naredi potem res ne bo nič iz tega. Zato pa smo Pomurci tam kjer smo, ker ni nobenega sodelovanja.

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.01.2021 ob 14:45 gost gost

        Ko boš velik ne boš pisal takih neumnosti, namen javnega podjetja ni ustvarjanje dobička ampak sprejemljiv servis za občane !!

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.01.2021 ob 13:07 Za odstop politikov gost

      https://www.24ur.com/novice/slovenija/zorcic.html

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.01.2021 ob 17:41 pucončar gost

      Ljutomerska županja že ve kako se stvari streže. Je rušila vodovod sistem C z javnim podjetjem Prlekija delala kot svinja s prazno melnato vrečo pa ji v celoti ni uspelo uničiti podjetja. Sedaj pa še v cerop Puconci treba narediti zbrko da si potem všečen. Prosim župani pomurskih občin ali nimate jajc da bi to županjo enkrat prizemljili, da vam nebo več skakala po glavah in vas izkoriščala.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.01.2021 ob 19:07 gost

      Berem odgovor Karbe in si mislim kaj bi naš direktor naredil če bi mu takšno godljo zakuhali v pisarnah. Verjetno bi skozi dimnik vsi ven leteli, da vsaj nekaj let ne bi rabil priti dimnikar. Pa kak mesec bi vsi po prstih hodili po firmi.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.01.2021 ob 19:32 gost

      Olgica ima znanje in magisterij! Ona je bog i batina

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.01.2021 ob 23:08 Obcan gost

      HORVAT PREDSEDNIK IN CLAN STROKOVNE SKUPINE. HAAAALOOOOO VSI VI STERI STE V KMICI. HORVATA POSTAVITI ZA PREDSRDNIKA JE ISTO KAK CE BI LISICI NAROCILI NAJ PAZI MB A KOKOŠI!!!! PA HORVAT NE SEGA OLGI KARBA DO PODPLATOV. PO MOJEM NEBI TA ZUPANJA SCALA NA HORVSTA, NE PA KA BI NJEMI VERJELA. STO NE POZNA HORVATA....

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.01.2021 ob 13:28 gost

        Zgleda da si ti še v globlji kmici, ker pisanje z veliki in malimi črkami se zaključi v prvi triadi osnovne šole.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 14:36 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.