https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Minister Podgoršek na obisku v Apačah in podjetju Kodila

27.01.2021 ob 17:00  

Minister za kmetijstvo Jože Podgoršek se je danes na delovnem obisku v Podravju in Pomurju seznanil s stanjem kmetijskega sektorja v času epidemije in sogovornikom posredoval informacije, ki so povezane s trenutnimi ukrepi države in pomoči. Seznanil se je tudi z nekaj primeri dobrih praks in razvojnimi projekti posameznih deležnikov.


V Pomurju se je minister sestal s predstavniki Občine Apače, kjer so govorili o načrtih povezanih s kmetijstvom in namakalnih sistemih. Na dnevnem redu so bile tudi težave nekaterih kmetov, ki svojo kmetijsko dejavnost izvajajo na področjih, kjer je kmetovanje oteženo.

Popoldne je obiskal še kmetijsko-kulinarično podjetje Kodila v Markišavcih, ki se ukvarja s predelavo mesa in mesnih izdelkov ter gostinstvom in trgovino. Seznanil se je s primerom dobre prakse povezovanja med kmeti ter krepitvijo blagovne znamke, ki pri potrošniku zbuja zaupanje in krepi stabilnost sodelujočih lokalnih pridelovalcev oziroma povezanih deležnikov ter posredno pozitivno vpliva širše na regijo.

Naslovna fotografija foto: MKGP

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.01.2021 ob 17:33 gost

      Upam, da je pokvarjeno zaseko odnesel s sabo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.01.2021 ob 21:21 Lali gost

      Če je prišo jest, pa omejitev gibanja je kršil, če bi bil jaz gostitelj bi mu strup za podgane not zmešo, nevem kak upa v pomurje če smo tak okuženi pa za barbiko isto vala

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.01.2021 ob 22:04 gost

      A vas moti da ne šmergla smrdljivega KUL-a.Pravilno se je odločil.Tu je minister z ministrsko plačo.Pri karčiju pa ne bi bil nič ker so si barabe že razdelile,ministrske stolčke in vse ostale funkcije. NESNAGE pa še niti 46 glasov NIMAJO.Spet sanja svinja kukuruz.Lali ti si najbrž že en čas na strupu za podgane ,tak da si že imun. Pravim PODGANAM nič ne prime.Sicer je pa karči podgana tak so mu na ograjo napisali.Lali lahko pa se ponudiš za novega mandatarja ker karči gre po gobe.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.01.2021 ob 22:37 gost

      A bajsi prišel na degustacijo..prekleti mrhovinarji,hodijo žret k nam in se nam smejejo v face ,medtem ko par budal ploska in svršuje ,da so videli nekega napihnjenca..Naj spizdojo od tu,ne prihajajte več sem barabe

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:12 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.