https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 451 novih okužb, 7 oseb je umrlo

28.2.2021  

V soboto je bilo potrjenih 451 novih okužb. 

 

 

Včeraj so skupno opravili 8.077 testiranj na novi koronavirus. Opravili so 2.611 PCR testov in 5.466 hitrih testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 17,3-odstoten, potrdili so 451 okužb.

Vir: Covid-19 Sledilnik 

Hospitaliziranih je bilo 529 oseb, od tega 93 na intenzivni negi.

7 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih je tako naraslo na 3.843.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.02.2021 ob 12:39 gost

      Debilna Beovicka je izjavila da to ni nič takega da je debil zdravnik prinesel virus afriški. In niti nebo kaznovan zato da ga je trosil po bolnišnici. Dobil bo,,, jabolko navdiha,,, za pogumno dejanje. Ker zdaj ima vlada spet izgovor da lahko zapre glupi narod. Itak ne vejo koliko je res okuženih ker so glupi.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.02.2021 ob 12:57 gost

        Vrana vrani ne izkljuje oči. Mislim, da politiki in vodstveni v zdravstvu, bolnišnicah, dobavljalci testov in vsega ostalega, novinarji, ....... VSI, KI IMAJO ZASLUŽEK OD TEGA VIRUSA ................ ne želijo, da je konec s tem virusom.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.02.2021 ob 12:50 123 gost

      Pred novim letom v pomurju, zdaj primorska, vzrok za okužbe so ljubljančani ki lazijo po celi sloveniji, na Jahorini je 40procentov slovencev in to premožnih in ti so prenašalci mi na minimalci si to nemremo privoščiti, krivi smo pa vseeno

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.02.2021 ob 13:34 gost

        Krivi ste, ker volite SDS, DESUS in Novo Slovenijo. Ti vam že 11 mesecev urejajo življenje in vas, vaše otroke, vaše vnuke zapirajo z nespametnimi in nepotrebnimi ukrepi. In za vsak mali prekršek, ki po zdravi pameti ni prekršek, kaznujejo s kaznijo 400 evrov. Kar ste izvolili to imate in živite s tem, če mislite, da je to življenje leta 2021.

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.02.2021 ob 21:53 Karel K. gost

        Človek si ti pozabil ali pa se delaš neumnega. Izvoljen je bil Šarec in je imel vlado, potem pa je vrgel puško v koruzo ker je bil nesposoben voditi vlade in države. Šarec je dal vladanje Janši v roke in dvema njegovima brodolomcema, SMC in DESUS. Ni bil izvoljen Janša kot ti trdiš. Zato tisti kateri greste na volitve, izvolite prave ljudi, ne pa neke hecaše kot je med drugim Šarec.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2021 ob 4:59 Gost gost

        Saj ni nic narobe ce je narod zacel naprej ziveti, je ze tudi cas. Bi pa pravo ka ce ze kam gres bi moral iz preventive ostati par dni doma in spremljati ce se pojavijo kaki simptomi. Ne pa kot ta zdravnik ki je sel takoj delat. Beoviceva bi mu mogla zdaj vzeti licenco vstran zaradi neodgovornega ravnanja, pa še to... ce bi kdo umrl zarati tega seva ki ga je "doktor" vnesel, bi ga trbelo toziti na osebni ravni.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.02.2021 ob 15:40 gost

      DeSUS in SMC sta se lani februarja prodali ker drugače nebi imeli v Sloveniji največjega debila na vladi. Zato pa je počivausek dobil Sava turizem za nagrado. Tunin in hojs pa vse resorje kjer se da dirkati ljudi. Zato pa naslednjih volitev ne bodo videli ne SMC ne DeSUS. Uničevalec strank Janez grozni,,, pa volilce obeh strank.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.