https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 33 novih okužb

6.3.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5.287 PCR testov, potrjenih je bilo 920 novih okužb.


V petek, 5. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 6 v Ljutomeru in Murski Soboti, 5 v Križevcih, 3 v Gornji Radgoni in Rogašovcih, 2 v Apačah ter po 1 v Beltincih, Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, Lendavi, Puconcih, Radencih, Sv. Juriju ob Ščavnici ter Turnišču.

V četrtek, 4. marca, v Pomurju potrdili 36 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 8 pomurskih občinah. 8 v Murski Soboti, 7 v Beltincih, 6 v Lendavi, 5 v Črenšovcih, 4 v Moravskih Toplicah, 3 v Puconcih, 2 v Križevcih in ena v Dobrovniku.

V sredo, 3. marca, v Pomurju potrdili 42 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 13 v Murski Soboti, 4 v Beltincih in Gornji Radgoni, 3 v Apačah, Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Radencih in Svetem Juriju ob Ščavnici, ena okužba pa v Gornjih Petrovcih, Kobilju, Odrancih, Puconcih, Rogašovcih in Turnišču.

V torek, 2. marca, v Pomurju potrdili 41 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 8 v Murski Soboti, 6 v Lendavi in Moravskih Toplicah, 3 v Gornji Radgoni, Ljutomeru in Radencih, 2 v Beltincih, Črenšovcih, Puconcih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Turnišču, ena okužba v Križevcih in na Kuzmi.

V ponedeljek, 1. marca, v Pomurju potrdili 31 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 10 pomurskih občinah. 8 v Murski Soboti, 6 v Ljutomeru, 4 v Puconcih, 3 v Beltincih in Moravskih Toplicah, 2 na Razkrižju in Šalovcih, 1 v Gornji Radgoni, Lendavi in Radencih.

V nedeljo, 28. februarja, v Pomurju potrdili 25 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 5 v Beltincih in Murski Soboti, 4 v Puconcih, 2 v Moravskih Toplicah in Radencih, ena okužba v občinah Cankova, Črenšovci, Gornja Radgona, Lendava, Odranci, Šalovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V soboto, 27. februarja, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 5 v Murski Soboti, 3 v Lendavi, 2 v Gornji Radgoni in Puconcih, po ena okužba pa v občinah Beltinci, Črenšovci, Ljutomer, Moravske Toplice, Radenci, Razkrižje, Rogašovci in Tišina.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.03.2021 ob 11:17 gost

      Vse je kriva vlada debila maršala tvituja ker je nesposobna da bi se spopadla z tem problemom. Kot to dela celi svet kajti vsi že zmanjšali za polovico mi pa edini na svetu gor in še neki tretji val. Za kerog vemo samo v Sloveniji. Ker se debilna vlada in vodja te polpismene vlade ukvarja na dan 6 ur z tvitanjem in se krega z vsemi vodilnimi v Evropi in vsemi svetovnimi novinarji. Včeraj ko je imel priložnost objasniti se pa je,,, usral,,, v hlače debil bolan. Naj se zapre v svojo debilno bolnišnico v Avstraliji za milijon let.

      15 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.03.2021 ob 11:19 gost

      Točno vse je kriva vlada ker nič ne dela. Edino kar je naredila je ljudi zaprla. Za en posran ukrep je bila sposobna. In to brez učinka.

      15 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.03.2021 ob 11:46 gost

      Goveda levuharska.

      8 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.03.2021 ob 12:04 gost

      Govnu si tij desni buzi ritulizac..

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.03.2021 ob 15:02 gost

      Vse je kriva vlada, ZA CEJLE SVET JE KRIVA VLADA, KA STE TI IN TEBI PODOBNI BETEZNI V GLAVI JE TUJ VLADA KRIVA. IDIJOTI MANIPOLATORSKI.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.03.2021 ob 15:08 gost

      HALLO INŠPEKTORJI VEČINA FRIZERJEV NA GORIČKEM BREZ TESTIRANJA.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.03.2021 ob 20:17 123 gost

      Ne vem kak so desni vsi taķ blesavi ,janšo že cela evropa opozarja ka dela v nepravo stran, če bi poznali malo mlajšo zgodovino bi na vse skupaj dalo misliti, pa vam nihče brani če ga podpirate, samo ena stvar je sporna ka vam ne klikne ka nemre samo ena oseba biti pametna, to je isto kak če bi doma bil en pameten ostali pa vsi nori,

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.