https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pločnik in kolesarska pot vse do Bukovniškega jezera

08.04.2021 ob 6:00  

Občina Dobrovnik tudi v času epidemije koronavirusa nadaljuje z manjšimi gradbenimi deli.

Občina Dobrovnik nadaljuje z manjšimi gradbenimi deli urejanja zgornje dvorane Kulturnega doma, urejanje igrišča NK Dobrovnik, urejanje vaških domov v Strehovcih in Žitkovcih, urejanje stopnišč na pokopališču v Strehovcih in urejanje pokopališča v Dobrovniku.

Kot so sporočili iz občine Dobrovnik, urejajo poljske poti in obcestne jarke. Pripravljajo se na začetek gradnje kolesarskih poti in ureditve ceste v KPC.

Pločnik in kolesarska pot do Bukovniškega jezera

Pripravljajo tudi projektno dokumentacijo za pločnik in kolesarsko pot do Bukovniškega jezera in pločnika od Dobrovnika do Žitkovec ter izdelavo projektne dokumentacije za kanalizacijsko omrežje v enem delu Dobrovniških in Strehovskih goric.

Nadaljuje se projekt Telekoma za izgradnjo telekomunikacijskega omrežja v Dobrovniških in Strehovskih goricah.

Foto: arhiv Pomurec.com 

Strehovci z novo AED napravo

Vaščani  Strehovec so prejeli AED napravo oziroma defibrilator, s pomočjo katere se rešuje življenje ob nenadnem zastoju srca. Skupaj z Zavarovalnico Triglav, Krko, Ocean Orchids in Občino Dobrovnik jim je uspelo zbrati donatorska sredstva. Naprava bo kmalu nameščena pri vaško-gasilskem domu v Strehovcih. Ko bodo epidemiološke razmere dopuščale, bodo izvedli dan zdravja, v sklopu katerega bodo praktično prikazali delovanja AED naprave.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.04.2021 ob 8:09 gost

      Tako se dela Nej kak edne občine ka so Nej sposobne steze za kolesarje narediti niti ob cesti kjer se obvija velik promet. Na primer Turnška občina ni povezana z nobeno sosednjo občino kar se kolesarskih stez tiče. Cesto pa imajo kot če bi se v odrancaj peljal po stranski ulici. Dva malo večja avtorja se ne morata srečati.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.04.2021 ob 8:43 2021 gost

      Spoštovani g. župan Kardinal in občinski svet občine Dobrovnik - ...Ja to je vse lepo in prav z vašimi projekti, na katere ste v Dobrovniški občini lahko ponos. Nemorete pa biti ponosni na vašo občinsko cesto Turnišče-Radmožanci,....to je nekaj sto metrov ceste med občino Turnišče in občino Lendava na Ginjevcu,...stem si pa vzemite v naznanje, da je most čez Ledavo v celoti uredila o. Turnišče. Kdaj pa boste začeli z tem projektom, saj je cesta sigurno najslabša v celotni državi in neprevozna, kvari pa tudi ugledu celotni regiji.

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.04.2021 ob 9:46 Orban pomagaj gost

      Tale cesta Turnišče-Radmožanci je res sramota za občino Dobrovnik. Če je nočete vzdrževati, naj vam odvzamejo upravljanje, ne pa da dobivate denar od države za to ! Bo treba Orbanu poslati slike te ceste, da vam nakaže forinte z pešte !

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.04.2021 ob 12:21 Gost: gost

      Tako je, tudi prek moje njive de šla kolesarska steza. Postavim rampo in bom kasiral, peš polovico manj kot kolesar, bo treba plačati.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.04.2021 ob 17:14 gost

      2021,,,,debil verjetno si iz uprave v turniske občine. To da cesta Turnišče Radmuzanci ni urejanja je kriva občina Turnišče. Kajti Dobrovnik se tam sploh ne vozi ker imajo do Lendave novo cesto. Varusanci si pa cestu sami pupravite ker se vaši kmete ki tan vozijo pa tisti keri ideju pijani z gorijc ledavskih.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.04.2021 ob 19:42 gost

      Zato ker si ti debil keri nič ne razumeš samo kozarček v roki drzti. Pa ka mastnega pojesti in misliš da si najbolj pameten. Skratka si polpismeni kreten

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 17:10 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.