https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Mercatorjeva trgovina zaprla svoja vrata, prihaja Spar

12.04.2021 ob 18:30  

V Blagovnici, kultni zgradbi na Slovenski ulici v Murski Soboti, je v ponedeljek, 12. aprila, svoja vrata zaprla Mercatorjeva trgovina. Namesto nje bo v začetku junija začela delovati Sparova trgovina.

Goričanka Kalamar bo v objektu Blagovnice odprla novo Sparovo franšizno trgovino. Podjetje bo prostore vzelo v najem od družbe Brod na Muri, ki je Blagovnico kupilo na dražbi.

Samopostrežna trgovina bo obsegala 600 kvadratnih metrov prodajnih površin. 

Za trgovsko podjetje z dolgoletno tradicijo s sedežem v Trdkovi bo to že peta Sparova franšizna trgovina v Prekmurju. 

Od Potrošnika do Spara

Spomnimo, da je Blagovnico v središču Murske Sobote zgradilo trgovsko podjetje Potrošnik. Murskosoboško trgovsko podjetje Potrošnik je potem prevzela kranjska trgovska družba Živila, katero je pozneje kupil Mercator. Mercatorjevo trgovino pa bo tako letos junija nadomestila Sparova franšizna prodajalna.

Objekt na območju nekdanjega Potrošnika

Sicer pa je Mercator lansko leto julija predstavil predvideni potek gradnje novega trgovskega centra v Murski Soboti, ki ga načrtuje med Ulico arhitekta Novaka, Slovensko, Slomškovo ter Gregorčičevo ulico. Mercator bo sam projekt predstavil potencialnim investitorjem, ki bodo zgradili celoten kompleks, Mercator pa bi trgovski del dolgoročno najel. Kdo bo investiral v gradnjo objekta zaenkrat ni znano.  

Skupna površina Mercatorjevega trgovskega centra bo velika približno 4.350 m2, v sklopu projekta pa je poleg parkirišča predvidena tudi ureditev zunanjih zelenih površin, površin za pešce in kolesarskih stez ter otroško igrišče.

 V novem Mercatorjevem trgovskem centru je predviden večji samopostrežni market s prodajno površino pribl. 2.500 m2, ki bo ponujal širok izbor živil in življenjskih potrebščin. Ponudbo bodo dopolnjevali še kavarna in sklop najemniških lokalov različnih velikosti v skupnem obsegu 925 m2.

Foto: Mercator

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.04.2021 ob 18:54 preprodajalci gost

      Mercatorjeva trgovina zaprla svoja vrata , če njim ni šlo skoz kak de te šlo enim ,ka preprodajajo od špara keri je že nasplošno dražji od mercatorja .

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2021 ob 5:05 Trik gost

        E to so mali triki veliki trgovcev:) Sicer, če mi nebomo hodili noter bojo tud toti zaprli😂

        15 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2021 ob 0:13 Razpad Jugoslavije gost

      24ur.com/novice/slovenija/govorice-o-dokoncnem-razpadu-jugoslavije youtube.com/watch?v=IPqm5wxjwEo

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2021 ob 15:14 Uvozena solata v sparu po 2.50 evra za kg pri domacih pridelovalcih pa 1.50 pa je predraga??? gost

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2021 ob 22:37 karči gost

        Da vidim, krompir v šumi,vino v potokih,mleko na gnoju,to pomeni da kmet rajši vrže stran,kot pa bi prodal za par centi ceneje.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.04.2021 ob 22:31 masar gost

      Ljudje božji,dečko je moral priti v mesto Mursko Soboto, Goričko je postalo siromaštvo,ni denarja,tako da temu goričancu ne zamerim če si v Murski išče kruh.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.04.2021 ob 7:43 Paradajz gost

      Enako dela paradajz, ko pride september začne odvečni paradajz voziti na odpad, ceno bo pa imel 4 eure, prokleti kapitalist

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.04.2021 ob 20:15 Trgovina gost

      Bravo Goričanka Kalamar✅

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 16:35 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.