https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nadaljujejo se tudi druga in tretja liga ter Pokal Slovenije

13.4.2021  

Poleg prve lige se v Sloveniji nadaljujejo tudi druga in tretja nogometna liga ter tekmovanje Pokala Slovenije.

Nogometna zveza Slovenije (NZS) je določila spremembe v tekmovalnem koledarju za spomladanski del nogometne sezone, potem ko je Vlada Republike Slovenije sprejela nov Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov.

Kot smo že poročali se Prva lige Telekom Slovenije nadaljuje ta konec tedna, sezona pa bo zaključila s 36. krogi. Mura bo v petek, 16. aprila, v 28. krogu tekmovanja gostila Celje.

Tekmovanje 2. SNL se bo nadaljevalo v torek, 20. aprila. Sezona pa bo imela 22. krogov. V 15. krogu se bo Nafta na Ptuju pomerila z NK Dravo, Beltinci Klima Tratnjek pa bodo gostili pri NK Rudar Velenje.

S 24. aprilom se nadaljujejo tudi tekmovanja 3. SNL. V 3. SNL vzhod se bo po 11. krogu na podlagi stanja na lestvici odigrala liga za prvaka in liga za obstanek (skupaj se bo odigralo 16. krogov). V 3. SNL zahod pa se bosta liga za prvaka in liga za obstanek odigrali po 13. krogu (skupaj se bo tako odigralo 20. krogov).

Tekme četrtfinala Pokala Slovenije bodo odigrane v sredo, 28. aprila. Nafta bo gostila Olimpijo. Polfinalne tekme bodo na sporedu v sredo, 12. maja, finale pa bo 25. maja 2021.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2021 ob 16:51 gost

      S kom bo VELIKA in NAJBOLJŠA MURA igrala četrtfinale Pokala Slovenije?

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2021 ob 18:05 gost

      Dajmo bencinarji. Nažgimo žabare.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2021 ob 18:14 MNZ gost

      KACJAN zbudi se tudi POMURSKA LIGAnaj igra nekaj kol nebo nobenega vrag vzel brez gledalcev. Sodnike lahko tudi zveza kaj financira zato te imamo g. KACJAN, pričakujemo da kaj urediš!!!! Če ne še bomo razpisali na vseh možnih portalih in še kje.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 8:10 Okrožnica gost

        Trenutno veljavni vladni odlok, na katerega se sklicuje ta navedena okrožnica, ne omogoča tekmovanj na ravni MNZ-jev, tak da je lejko enin pametnjakovičon jasno, ka se nemre špilate v kmečkih ligah.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.04.2021 ob 9:03 Turbaš gost

      Torej v jeseni pejte v 3 ligo če hčete igrati nogomet na območju Pomurja. Veržej znam ka de šou ker ma keša tudi od prodaje igralca ZDA . Odranci pa so mutijariči seljaci od seljsčine zakoj špilajo ker nikan nejdejo. Druga mladinska - kadetska liga štartajo NAFTA - VERŽEJ ostala deca pa lejko sanjajo o nogometi .

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.04.2021 ob 9:08 gost gost

        ja se strinjan glede Odranec, keri dosta vlagajo v ekipo, igrajo pretežno brez svojih igralcec in bi moglo logično biti ka njim 3.liga cilj, če njim pa ni pa naj dajo priložnost svojim domačim igralcem.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.04.2021 ob 12:59 gost

      Štajerci v Odrancej dobijo več kak domači== nepravilna porazdelitev še tako majhne zneske pa vendar. Domači smo ne cenjeni. ☹️

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.04.2021 ob 14:09 Geza gost

      Ma ge pa špila mali kacijan?? Ger v najmočnejši ligi??? Ka bezi mimo mene 2krat dnevno, ko najjaci fudbaler hehe, oblecen pa kak jurček 🙈

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.04.2021 ob 9:32 gost

      V lendva bo spet TURBA GORELA.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.