https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo dietnega kuharja, vrtnarja in ginekologa

21.04.2021 ob 6:00  

Tudi v tem tednu smo za vas poiskali nekaj aktualnih prostih delovnih mest v Pomurju.

DOM LUKAVCI išče dietnega kuharja za določen čas, 6 mesecev. Pričakujejo končano srednješolsko izobrazbo, smer hotelirstvo in gostinstvo in eno leto delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 23. aprila.

POMURSKE MLEKARNE D.D. išče vodjo vzdrževanja za nedoločen čas. Pričakujejo končano višješolsko ali visokošolsko izobrazbo smeri elektrotehnika in energetika ter tri leta delovnih izkušenj na področjih vzdrževanja, vodenja in upravljanja delovnih procesov. Pričakujejo tudi vozniško dovoljenje kategorije, znanje slovenskega in angleškega jezika ter delo z računalniki. Poskusno delo traja 6 mesecev. Kandidati lahko vlogo pošljejo po pošti ali e-pošti do 27. aprila.

OBČINA MORAVSKE TOPLICE zaposli strokovnega sodelavca za upravne zadeve za določen čas, do vrnitve javne uslužbenke s starševskega dopusta. Od kandidata pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje smeri ekonomija ali poslovne in upravne vede ter 8 mesecev delovnih izkušenj. Pričakujejo tudi vozniško dovoljenje kategorije B, osnovna računalniška znanja ter strokovni izpit iz upravnega postopka. Okvirna plača je 1.373 evrov. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 28. aprila. Celotna objava prostega delovnega mesta je objavljena na spletni strani Občine Moravske Toplice, kjer je določeno tudi kaj mora vsebovati prijava.

VRTNARSTVO, CVETLIČARSTVO DARJA TOPLAK S.P. išče vrtnarja za nedoločen čas. Od kandidata pričakujejo srednjo poklicno izobrazbo smeri hortikultura. Okvirna plača je 1.100 evrov. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 29. aprila.

ZDRAVSTVENI DOM GORNJA RADGONA zaposli zdravnika spec. ginekologa za nedoločen čas. Od kandidata pričakujejo, da ima končano visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo smeri zdravstvo. Lahko je tudi specializant ginekologije. Zahtevajo vozniško dovoljenje kategorije B, znanje slovenskega jezika in osnovno poznavanje urejevalnikov besedil. Poskusno delo traja tri mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 16. maja.

MEDICOP - specialna oprema d.o.o. išče obdelovalca kovin - varilca za določen čas, 12 mesecev. Od kandidata pričakujejo srednjo poklicno izobrazba smer metalurgija, strojništvo in kovinarstvo, eno leto delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje kategorije B. Poskusno delo traja dva meseca. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 20. maja.

SÜNKEL M, podjetje za trgovino d.o.o. išče voznika + skladiščnika za določen čas, 12 mesecev z možnostjo podaljšanja. Pričakujejo srednješolko izobrazbo, vozniški dovoljenji kategorij B in C ter osnovno znanje dela z urejevalniki besedil. Zaželjeno je, da poleg slovenščine in madžarščine zna še slovaščino. Poskusno delo traja en mesec. Okvirna plača je 1.445 evrov. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti ali pokličejo za razgovor do 20. maja.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2021 ob 7:07 Risto Kubura gost

      Puklasti Janoš išče lizača!!!!

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.04.2021 ob 7:08 Risto Kubura gost

      Puklasti Janoš išče lizača!!!!

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.04.2021 ob 7:21 Gost gost

      To je okvirna placa v bruto ali neto?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.04.2021 ob 9:18 gost

      Vse povsod je potrebno sradnja šola. Kaj pa če imaš znanje in delovne iskusnje nimaš pa šole potem si po domače odjebal.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.04.2021 ob 9:58 gost

        9:32............ ti si butl na kubik. Kaj misliš, da je lahko v Avstriji človek, ki je končal osnovno šolo vodja kuhinje, hotela,............?? Človek, ki je končal srednjo šolo zdravnik??????????? V steno se zaleti z glavo naprej. A se bojim, da bo v steni luknja.

        5 7 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.04.2021 ob 9:38 gost

      Išče se ministrica za šolstvo. Ker krava zabita mora prevzeti odgovornost za svoja debilna dejanja ker se tiče dijakov kere je poslala nezakonito na sodišče. Tam se njim pa je morala sodnica verjetno edina v Sloveniji kera še dela po zakonih Slovenije opravičiti v imeno sodišča.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.04.2021 ob 10:33 Njej brni,br.br.. gost

        To pa so partizanski zakoni. Kapo dol, zaradi takšnih tolmačenj in sojenj bomo prišli v kozjo rit. Pa naj vam bo lepo.

        5 7 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.04.2021 ob 13:49 Gost gost

      Kaj pa če si brez službe in brez izkušenj, s srednjo šolo, ženskega spola, imaš družino, si sredi tridesetih in živiš v Prekmurju? Pošiljaš prošnje in te vedno zavrnejo? Čeprav je za tabo več kot deset let dela v javni upravi vendar na takem delovnem mestu ki nima veze z opravljeno izobrazbo in ti v drugih službah od tam izkušnje ne pomagajo? Zdaj ko bi lahko šlo za nov začetek je prišel virus, že itak je od prej slabo zaposlovanje, res nimam sreče čeprav znam marsikaj opravljat in se hitro naučim. Ne pripada niti socialna. Tolko o zaposlovanju v tem koncu naše super države, ki podpira samo lenuhe, cigane in migrante. Med delovnimi mesti pa v veliki večini iščejo moške oziroma so na razpolago moški poklici (varilec, monter...) ali pa izobrazba višja od V.stopnje. Na enem razgovoru je bila moja V.stopnja celo prevelika. Po več kot enem letu brez € dobiš občutek da se vrtiš v krogu kjer nobenmu ni mar zate. Z eno plačo preživet (partnerjevo) in obenem občutek da živiš nekomu na grbi je grozen. Državo (zavod za zaposlovanje) pa boli k..za tebe. To je moja realnost.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.04.2021 ob 14:02 gost

        Ni problema. Kot pametna Janšistka daš noge narazen in dobiš ............................................................................................................

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.04.2021 ob 14:05 gost

        Na uho ti povem, da si v socializmu dobil delo takoj čisto blizu doma. A ne povej dalje, da .....................................

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.04.2021 ob 15:44 gost

      Idemo za ginekologa ja tau je pravi posel uživancija,šola man kupljeno v Bosni,tak ka ja paperi za ta poklic so pa nič se bat.Vse zrihtamo in brez čakalnih vrst.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.04.2021 ob 19:47 gost

      Tisti, ki bo šel delat v Pomurske mlekarne mu dajem iskreno sožalje

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.02.2022 ob 14:32 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.