https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Angleška različica dosega v Sloveniji 91,3 odstotni delež, v Pomurju pa kar 100 odstotni

29.4.2021  

Na današnji novinarski konferenci o aktualnem stanju glede bolezni COVID-19 so med drugim sodelovali minister brez resorja, pristojen za razvoj in evropsko kohezijsko politiko Zvonko Černač, državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Simon Zajc in mag. Tjaša Žohar Čretnik, direktorica Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano.

7-dnevno povprečje okužb je po danes objavljenih podatkih NIJZ nekoliko višje kot smo poročali včeraj in sicer znaša 632 (včeraj 606), je uvodoma povedala Maja Bratuša.

Zvonko Černač, minister brez resorja, pristojen za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, je spregovoril o nacionalnem načrtu za okrevanje in odpornost.

Državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Simon Zajc je predstavil ukrepe, ki jih je vlada sprostila na včerajšnji seji. Tako se po vsej Sloveniji dodatno sprostili opravljanje nezdravstvenih svetovalnih in terapevtskih storitev in storitev strokovnega oz. poslovnega izobraževanja in usposabljanja, kot so npr. jezikovne šole.

V petih, rumenih regijah, lahko gostje nastanitvenih obratov hrano in pijačo za mizami uživajo tudi v notranjosti gostinskih obratov, in sicer pod enakimi pogoji, kot je to mogoče v gostinskih obratih, ki niso del nastanitvenih obratov. Torej z opravljenim testom, hitrim ali PCR, potrdilom o cepljenju ali prebolelosti.

Tjaša Žohar Čretnik, direktorica Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano, pa je prestavila širjenje različic covida-19 v Sloveniji.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.04.2021 ob 13:16 gost

      Česa vsega si še ne bodo izmislili, samo, da bo namišljena epidemija čim dalj trajala in da bodo čim dalj dobivali ogromne dodatke k plačam. Dokler bo denar, te epidemije ne bo konec. Ko bo pa denarja zmanjkalo, bo epidemija izginila, mi nekateri pa goli in bosi, oni pri koritu pa veliki milijonarji.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.04.2021 ob 15:33 gost

      Mi imamo vse vrste sevov pitaj boga cide vse. Glavno da se deli vsem keri brišejo vele vodiji debili,,, Janezi groznumi,,,, rit. Zdaj še potrošijo denar kroga da Evropa potem pa adijo glupi narod vij pa vračajte.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.04.2021 ob 16:59 Zlatko Pajapatko gost

        Jst sm Zlatka Pajapatko, prid in vzel ti bom bris sa svojom " lopatkom " . Prid u petek u soboški park, s trdim tičem proti Janshevim ptičem .Koze, ovce, žene, fante, jebemo vse bez izjeme. . Mi smo antijanshisti, zmerjamo vas z nacisti, sami smo kao pacifisti, v petk se obdelajmo do obisti. Jou jou You..a sm hud,hehhheee, hooohhooo

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.