https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Za kolesarske poti v Gornji Radgoni 96 tisoč evrov evropskih sredstev

07.05.2021 ob 6:05  

Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila evropska sredstva za projekt »Kolesarske poti Gornja Radgona, 1. faza«.

Za 308 tisoč evrov vreden projekt, ki ga bo izvajala Občina Gornja Radgona v okviru Dogovora za razvoj regij Pomurske razvojne regije, bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval 96 tisoč evrov.

Z naložbo bo občina vzpostavila varne kolesarske poti, ki bodo omogočale dnevno mobilnost kolesarjev, predvsem iz zaledja do mestnega središča na delo oziroma po opravkih. Naložba bo pomembno vplivala na izboljšanje prometne varnosti in dostopnosti območja za šibkejše udeležence v prometu. Spodbujala bo tudi trajnostno mobilnost in izboljšala pogoje za razvoj in povečanje obiskanosti turističnih znamenitosti. Občina bo v okviru projekta v prvi fazi uredila dva odseka kolesarske povezave v skupni dolžini 733 metrov.

*Naslovna fotografija: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2021 ob 8:19 gost

      Občina keri je mar za svoje ljudi bo poskrbela da se bodo varno počutili. Večina županov pa raje sebi polni žepe in svojim svetnikom keri so samo na papirju. Ne delajo nič od nič dobijo pa sejnine z županom na čelu. Edino vtem času korona so vsi občinski serifi delali na sebi in si pridobili od 10 do 20 kg več svoje teže. Zato si pa delajo fitnese da se bodo lahko zdaj rekreirali z svojimi občinskimi sotrpini ker se kg tiče.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.05.2021 ob 9:19 Jasha JEGULJ gost

        TA DEBEU, dons soboški grad, balkon, vazelin in ti, da se mi nacrtaš po kolesarjenju u 19 sati . Jaz jeb.em tebe, Marko Trč jeb.e dans Zlatkota. Čanga čanga, je geslo debeli da prideš na balkon. Z gay party protiv Janshe, vsi pravi levičarji se dans po kolesarnju žgete vse počez, z istospolnim objektom.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.05.2021 ob 9:44 gost

      - "Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila evropska sredstva za projekt »Kolesarske poti Gornja Radgona, 1. faza« pi*da, samo tej Janša pa da peneze, te pa ni tak slab, na konce bomo ga še vsi radi meli!

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.05.2021 ob 10:56 gost

        Samo primitivec s pomožno šolo lahko zapiše, da je ta denar dal Janša. Uboga zemlja kakšni bedaki po njej hodijo.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.05.2021 ob 15:09 gost

      Zato se pa tako pogosto trese ta uboga zemlja. Ker so bedaki in debili na pohodu desni cucki.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 15:28 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.