https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Veleposlanika Ukrajine in Gruzije pred spomenikom zmage položila venca

Murska Sobota, 08.05.2021 ob 13:00  

Veleposlanika Ukrajine Mihajlo F. Brodovič in Gruzije Irakli Koplatadze sta danes pred spomenikom zmage položila venec v spomin svojim rojakom, ki so v II. svetovni vojni padli na naših tleh.

Pred jutrišnjo 76. obletnico dneva zmage sta veleposlanik Ukrajine Mihajlo F. Brodovič in veleposlanik Gruzije Irakli Koplatadze pred spomenikom zmage položila venca v spomin na svoje rojake, ki so v II. svetovni vojni izgubili svoja življenja daleč od domovine.

"Zaradi ukrepov za zajezitev epidemije Mestna občina Murska Sobota ne bo organizirala tradicionalne prireditve ob dnevu zmage za širšo javnost," sporočajo iz murskosoboške občine.

Foto: MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.05.2021 ob 13:34 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      No,domobrani,črnorokci,rožmani ,rupniki,janšisti,izdajalci slovenskega naroda.....kaj je že jutri....vaš dan vsekakor ne,je dan zmage nad fašizmom in nacizmom ....po celem svetu....SMRT FAŠIZMU IN JANŠIZMU,SVOBODA SLOVENIJI.

      25 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.05.2021 ob 14:18 gost

      Karel Kozic pričakujem tvoj dolg komentar in resnično me zanima kaj boš napisal o ljudeh, ki so takrat premagali tvojo tako ljubljeno Nemčijo, Avstrijo in njun sistem. Večna slava vsem, ki so sodelovali pri uničenju Hitlerjevega imperija.

      19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.05.2021 ob 15:26 gost

      Zakaj domobranski predsednik vlade Ivan Janez Janša ne praznuje dneva zmage, ko sta bil poražena nacizem in fašizem???????????

      22 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.05.2021 ob 17:21 gost

      Zato da njegov vzornik veliki,,, adek 1,, bil poražen in je moral po risati v Argentino. Isto kot vsi njegovi hlapci da so tam nadaljevali v pot zemlji svoja umazana dela. Kera so spreminjala svet na primer atomska bomba kero je izdelal sam strokovnjak,,, adeka Hitlerja.,,,

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.05.2021 ob 19:54 SRAMOTA gost

      80 let po vojni še zmeraj častite svoje bogove za Jevška tak prihodnost NE OBSTAJA on je še daleč v partizanih ki so se po šumah skrivali in če ne bi prišli RUSI in vas končno spravili iz šume, bi vi en veliki drek kaj osvobodili.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.05.2021 ob 21:52 gostitelj gost

        ki so se po šumah/gozdovih skrivali in če ne bi prišli RUSI in vas končno spravili iz šume, prekmursko čez so celo formirali dva tedna za tem ko so RUSI zapustili Soboto !!

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.05.2021 ob 10:17 gost

      Karel Kozic si ponosen na Rožmana, Rupnika, Globočnika, Omana, Drobniča, .....?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 16:38 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.