https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 25 novih okužb

10.5.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 1.310 PCR testov, potrjenih je bilo 147 novih okužb.


V nedeljo, 9. maja, v Pomurju potrdili 25 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 6 v Gornji Radgoni, 4 v Lendavi in Murski Soboti, 2 v Apačah in Moravskih Toplicah ter po 1 v Beltincih, Cankovi, Kobilju, Puconcih, Radencih, Šalovcih in Turnišču.

V soboto, 8. maja, v Pomurju potrdili 21 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 9 pomurskih občinah. 4 v Apačah, Gornji Radgoni in Lendavi, 3 v Murski Soboti, 2 v Ljutomeru, ena okužba v Križevcih, Moravskih Toplicah, Šalovcih in Svetem Juriju ob Ščavnici.

V petek, 7. maja, v Pomurju potrdili 17 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 10 pomurskih občinah. 4 v Ljutomeru, 3 v Beltincih, 2 v Gornji Radgoni in Moravskih Toplicah, ena okužba v Apačah, Križevcih, Lendavi, Murski Soboti, Rogašovcih in Tišini.

V četrtek, 6. maja, v Pomurju potrdili 19 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 3 v Gornji Radgoni, 2 v Beltincih, Lendavi, Ljutomeru, Murski Soboti in Puconcih, ena okužba v Apačah, Črenšovcih, Gornjih Petrovcih, Moravskih Toplicah, Radencih in Tišini. 

V sredo, 5. maja, v Pomurju potrdili 30 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 8 v Gornji Radgoni, 4 v Apačah, Beltincih, Murski Soboti in Radencih, ena okužba v Dobrovniku, Kobilju, Križevcih, Ljutomeru, Moravskih Toplicah in Razkrižju.

V torek, 4. maja, v Pomurju potrdili 29 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 12 pomurskih občinah. 8 v Murski Soboti, 4 v Lendavi in Ljutomeru, 2 v Beltincih, Črenšovcih, Odrancih in Tišini, ena okužba v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Kuzmi, Turnišču in Veliki Polani.

V ponedeljek, 3. maja, v Pomurju potrdili 32 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 14 pomurskih občinah. 7 v Ljutomeru, 5 v Murski Soboti, 3 pri Gradu, 2 v Apačah, Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Lendavi in Odrancih, ena okužba v Beltincih, Cankovi, Radencih, Svetem Juriju ob Ščavnici in Tišini.

* Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.05.2021 ob 12:09 gost

      Pri 147 okužbaj v cejloj Sloveniji, je 25 v Pomurji niti nej tak malo! Lendava pa gvišno že dugo vodi po števili okužb na prebivalce. Ali se pa drujgi telko menje testirajo?

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.05.2021 ob 12:36 gost

      Bejži, bejži, v klet se zakleni, da te korona ne zgrabi.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 12:55 kilonja gost

        Debeli saj ravno v kleteh pijejo in posledično širijo korono. Naj se samo še širi, hvala vse ki to počnete ;) .

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 13:04 gost

        Kilonja, pri nas v kleteh samo vino hranimo. Pečemo, jemo, pijemo, pojemo, feštamo pa zunaj v naravi. Mi se ne skrivamo, ker v naših goricah korona ne obstaja.

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.05.2021 ob 13:01 gost

      Živel JANEZ JANŠA , gremo proti nuli , te pa še samo rdečo svinjarijo počistiti in narediti normalno moderno državo.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.05.2021 ob 13:17 gost

      Saj zato si pa ti največji Janšist, ker je on z tabo vred komunist. Končno si priznal. Sicer pa že dolgo vemo, da za drobiž že nekaj časa delaš za sds in Janšo.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 13:41 gost

        Sem ti že napisal večkrat, da dobim plačano za komentar do 10 vrstic 4 evre, za daljšega pa 7 evrov. Zdaj si pa to zapomni ali nekje zapiši, da ti ne bom vedno ponavljal.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 13:54 kilonja gost

        Debeli ne laži, vem iz preverjenih virov, 2 centa dobiš na komentar od Pomurca, od žene pa 3 cente ko zaključiš uradni del s strani Pomurca, da te ne rabi poslušat ti raje plača da tipkaš tu:(.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.05.2021 ob 13:22 Busybee gost

      Df bacil a še vedno vztrajaš z svojimi pravljicami? Ne me basat, danes sem že jedel😂😂😂 kake gorice kaka klet? A res misliš da obstaja en tak neumnež ki bi verjel tvojim zgodbicam?

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 13:34 gost

        Glej, če ti živiš v napol podrti hiši, ki si jo podedoval in si brez vsega, ne misli, da vsi živimo tako. Pa še Janši lahko povem hvala, ker bom brez dela še več imel. Zdaj moram za oddajo stanovanj plačati 28 % davka. Tvoj Janša mi bo zrihtal, da bom v krakem plačal samo 15 % davka. Kaj bo dal tebi? Kravja muda.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.05.2021 ob 13:44 kilonja gost

      Kilonja, pri nas v kleteh samo vino hranimo. Pečemo, jemo, pijemo, pojemo, feštamo pa zunaj v naravi. Mi se ne skrivamo, ker v naših goricah korona ne obstaja. Imate imate kolega si že sam napisal da so imeli v tvoji familiji korono, v bistvu ni familije ki je ne bi imela. Ti samo širi, pa edino pravilno je da si takšni podajate korono med sabo, veš koliko lahko delodajalci prihranijo na ta račun, delavec ki se vlači po kleteh je itak neproduktiven, odsotnost zaradi korone pa krije država .

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.05.2021 ob 13:48 kilonja gost

      Pa še Janši lahko povem hvala, ker bom brez dela še več imel. Zdaj moram za oddajo stanovanj plačati 28 % davka. Tvoj Janša mi bo zrihtal, da bom v krakem plačal samo 15 % davka. To pomeni da so tvoji višali davke in kradli ljudem..vidiš resnica prihaja na dan...tudi avtomobile so tvoji v 5 tih letih 2-krat podražili, kar se cestnine tiče in davka na nova vozila, tudi to janša niža. Izgubo na račun davka pa se lahko mirno pokrije z denarjem od nevladnih organizacij, itak so visoki davki namenjeni bili njim . Mislim da je je z 19 % na 22 % tudi leva vlada, jankovićeva stranka dvignila, pa iz 8.5 na 9.5. Da ne omenjam da je Miro Cerar vzel pogrebnino ljudem, zaposlenim invalidom 50 € nagrade in obdavčil delavce dnevne migrante ki se vozijo na delo v tujino.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 15:34 gost

        Moram ti odgovoriti, ker zopet lažeš in pišeš lažnive podatke, ki si jih dobil z Nove24TV in iz Janševih tvitov. Zoran Janković pri dvigu DDV z 19 na 22 % nima nič. DDV je dvignila Alenka Bratušek s tedanjo vlado. Za dvig sta glasovala tudi poslanca Franc Jurša in Jožef Horvat. V izrazito socialnih državah kot sta Švedska in Norveška imajo DDV 25 % - vse imaš na internetu, a si prelen, da bi pogledal, ker bi potem ne bi mogel lagati. V Orbanovi Madžarski imajo DDV celo 27 % pa ni nič socialna država. Kar se tiče davka na luksuzna vozila, n oddajo stanovanj in podobno ima delavec samo škodo, ker bo v proračunu manj denarja za razne socialne pravice, kulturo, šport, ................. bogataši pa s tem profitirajo ( mo ). Delavce migrante je pa obdavčilo USTAVNO SODIŠČE in nobena leva vlada ( in prav je tako, ker smo vsi rezidenti enaki in je v vsaki državi tako ). Nehaj nabijati laži. Največ davkoplačevalskega denarja pa gre za cerkvene nevladne organizacije - tudi to najdeš na internetu za katere in koliko, za Študijski center za narodno spravo, ki ga je Janša ustanovil kot poročno darilo zakoncema Zver leta 2008 in katerega je vseskozi do lanskega leta, ko je zaradi nezakonitega poslovanja morala odstopiti, vodila Zverova ( podpredsednik SDS in evropski poslanec SDS ) soproga Andreja Valič Zver, in preko katerega skuša spreminjati zgodovino, a mu ne uspeva. O ti grdi partizani in pošteni in junaški domobranci, ki so bili največji domoljubi???????!!!!!!! Nekaj v tem smislu. Upam, da se deca ne bodo za nekaj let v šoli učili, da so v drugi svetovni vojni v Sloveniji zmagali junaški in najbolj pošteni domobranci, grdi, lopovski partizani pa izgubili.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 16:42 kilonja gost

        Alenka Bratušek je nasledila vodenje stranke od Zorana Jankovića,,,pojma nimaš o politiki :8 .

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.05.2021 ob 15:49 Busybee gost

      Kilonja sedaj si mu v praksi dokazal kakšen idiot je v resnici...

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 15:58 gost

        Ti tudi samo Novo24TV gledaš in verjameš tistim lažem? Vsaj preberi moj komentar, razumel ga pa verjetno ne boš, ker si cepljen, da si še bolj nor. Ti od nižanja davkov ne boš imel nobene koristi, še težje ti bo, ker boš moral stvar, ki ti je zdaj bila normalno dosegljiva, plačati, če jo boš hotel imeti.

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.05.2021 ob 15:53 Busybee gost

      "Zoran Jankovič z dvigom Ddv nima nič, dvignila ga je vlada Alenke Buzerantovšek....." a ti idiot debeli še lahko kaj bolj idiotskefa izjaviš?? A ni Buzerantovšek zgolj bila takrat pisaljšana roka Jankoviča? To ve vsa Slivenija edino ti idiot ali neveš ali nočeš vedeti.....

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 16:17 gost

        Lahko še bolj lažeš. Janković in Bratuškova razen iste stranke v začetku nista imela nič skupnega. Dokaj hitro sta se skregala in, ko je Bratuškova postala predsednica vlade, je Janković odstopil kot predsednik stranke, nekaj dni pozneje kot poslanec. Janševi cucki samo lažete in lažete, znanja nimate nobenega Zoran Janković pri dvigu DDV nima ničesar. Sicer pa Norveška in Švedska imata DDV 25 % in sta obe veliko naprednejši od Avstrije in Slovenije in veliko, veliko bolj socialni. Tudi, če bo Janša znižal DDV, TI V TRGOVINI NE BOŠ DOBIL NIČESAR CENEJE, LE RAZLIKO SI BODO DALI TRGOVCI V ŽEP. Dvomim pa, da bo Janša to storil.

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 16:45 kilonja gost

        Ovemu ne moreš nič dokazat, za njega zdaj sije od zunaj Luna in to je to, ne moreš mu dokazati da je sonce . Človek bi mislil da debeli izhaja iz časov ko so mislili da je zemlja ploščata, tipičen levak, kar on reče to je prav, pa lahko mu pod nos pomoliš drek pa bo rekel da drek ni drek, ampak je burek.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 17:01 gost

        Kilonja vse imaš na internetu napisano, a če boš tja pogledal ne boš mogel dalje širiti svoji laži, ki jih vidiš in prebereš v Janševih medijih. Janković je pa Janši trn v peti, ker ga je na volitvah Janković poslal po cigarete. Tega Janša nikoli ne bo pozabil in prebolel. Bolelo ga bo do smrti.

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.05.2021 ob 15:59 gost

      Df tebi res ni pomoci. Jansa ti bo spomenik postavil za zvestobo.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      10.05.2021 ob 16:55 gost

      Buziji desni kaj vas muči. Ali že obvladate šteti do 46. Debili nesposobni.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      10.05.2021 ob 17:47 gost

      Kak to misliš?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      10.05.2021 ob 17:48 gost

      Debeli prAsec. Tebi je se Bogrekel zbogom. Se on ti je hrbet obrnil.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 17:55 gost

        Pa že trije so mi pisali in rekli, da po cimprejsah vunjam. A Bog me nehče k sebi vzeti. Onih trejh pa nega več. Niti korona me nehče. Pa kam te naj idem, da me vrag trufi. Za četrtega ne vem. Kdo ve kaj je z Dušanom Dundekom, ki je nekoč pisal hvalospeve Janši pod nickom TRUPLO?

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      10.05.2021 ob 20:12 Karel K. gost

      Pa ta debeli s telesnimi karakteristikami 71-203-160 odgovarja vsem z enakimi besedami kot meni, vsi smo norc, vsi lažemo, samo o internetu govori, sam se oglaša na tem portalu in laže kot profesionalni lažnivec. Samo on ima prav in vse drugo je neumnost. Njemu ne moreš z nobenimi podatki dokazati renice, saj za njega obstaja samo njegova resnica. Ja ti debeli, seveda se bo ta tvoja zlagana ztgodovina spremenila in bo napisana tako kot so se dogodki dogajali. Seveda so partizani kot domočljubi bili in so se borili proti okupatorejem in so tako lahko del zmagovite koalaicije pod bodstvom ZDA. Nikakor pa ta nova zgodovina ne bo rekla, da ste zmagali vi titoistični boljševiki revolucionarji, saj ste se skrivali v bregačah, se zabavali izvajali ste kriminalna dejanja, ubijali ste slovenski narosd in svoje zločine obešali na pleča okupatorske vojske. Torej ste bili le divrzanti in ste se pripravljali na prevzem oblasti, absolutne oblasti. Te podtaknjene zgodovine dolgo ne boste razprševali pa čeprav delate takšno sramoto, da otrokom nataknete titovke z rdečo zvezdo. Torej tudi danes počnete le diverzije ustvarjate kriminalna dejanja in ta obešate drugim na hrbet, češ hočejo spreminjati to preteklo krvavo zgodovino. Ne trobite norosti, da je ta vaša krvava zločinska rdeča revolucija temelj samostojnosti Slovenije. To sramoto si ta slovenija katero je osamosvojil slovenski narod, ne zasluži.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 20:42 gost

        Mi vsi smo DF. Niti enega uradnega podatka ni v tvojih dolgih komentarjih. RDEČA PETEROKRAKA ZVEZDA JE ZA ZAKON IN ZAKON BO OSTALA. SVOBODA NARODU SMRT FAŠIZMU.

        0 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.05.2021 ob 20:47 gost

        Karel, si videl včeraj Ljubljana in ponosne ljudi, ki so povedali DOKLER BOMO MI ŽIVI V LJUBLJANI DOMOBRANSKIH SPOMENIKOV NE BO. Janši se bo dokončno zmešalo.

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      10.05.2021 ob 22:21 Karel K. gost

      V prekmurju domobrancev ni bilo, bili pa so madžaroni in sorodniki tvojega titoističnega idola Kučana so bili simpatizerji madžarov kot madžaroni. Že nekajkrat sem ti povedal edino resnico, da ste vi titoisti edini nasledniki nacistov in fašistov in ste jih kopirali za svoje obvladovanje oblasti po letu 1945 do danes. Tako, da ti ne pripenjaj meni tega, da sem jaz morda vesel, da niso zmagali Nemci ali Domobranci. Sami nemci se večinsko sramujejo tega, kaj so njihovi predniki zločinskega storili vsem narodom v Evropi in se opravičujejo. Ti in tvoji titoisti pa namesto, da bi se opravičili slovenskemu narodu in vsem jugoslovanskim narodom, koliko gorja ste storili vsem, to še vedno praznujete ilegalno kot včeraj, nosite krvavo rdečo zvezdo in si prizadevate, da se naj ta vaša lažna zgodovina nebi končno razblinila in spremenila. Vsak nepristranski zgodovinar ve, da so začetki Domobrancev bile vaške straže, kateri so branili ljudi pred nasiljem vaših titoisitčnih zločinskih predhodnikov kateri so se obnašali kot divjaki in so bivali po gozdovih in so kradli po vaseh ter ubijali nedolžne ljudi. Seveda je potem to zaščitništvo preraslo v Domobransko vojsko in so zašli na napačno pot po orožje k Nemcem. Borili pa so se proti stalinizaciji in titoizaciji Slovenije.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.