https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Maturantje bodo tudi letos imeli zaključek v parku, ne bo pa četvorke

21.05.2021 ob 7:00  

Danes je za dijake zaključnih letnikov zadnji šolski dan, ki ga običajno obeležijo s četvorko in füčkanjem.

Na srednjih šolah se danes zaključuje drugo ocenjevalno obdobje in pouk za zaključne letnike. Nekateri od okoli 17.800 maturantov bodo danes prejeli tudi spričevala, večina v ponedeljek. Nato se bodo posvetili še zadnjim pripravam na letošnjo maturo, ki se začne 29. maja. 

Zaradi epidemije koronavirusa že drugo leto zapored maturanti na ulicah mest ne bodo odplesali tradicionalne četvorke. Kljub temu pa so si pripravili skupno praznovanje oz. tradicionalno füčkanje.

Soboški maturanti so si tako tudi letos v soboškem parku razdelili prostor in s trakovi omejili prostore, ki so jih označili s šolo in letnikom, na katerih se bodo družili.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2021 ob 9:26 gost

      Zato ker je debil vladni svetovni bolnik in največji luzer svetovni je ukradel mladini mladost in veselje do življenja. Za vse bo odgovarjal slej ko prej.

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.05.2021 ob 9:49 kilonja gost

        Uboga deca ja, mogli so se družiti preko telefonov, tablic in računalnikov, hehehehe, kot da se prej niso na isti način . Jokaš jokica, poglej Avstrijo, tam si deca že več kot pol leta OBVEZNO jemljejo sami brise, pa ne jokajo. Levičarji ne samo da ste hinavci, gayi, kriminalci, podporniiki teroristov in radikalnih muslimanov, vi ste še ene navadne jokice. Toliko homofobnega jokanja in stokanja kot sem ga videl oo vas v zadnjem letu, nisme videl v vsem svojem življenju in vi bi radi vodili Slovenijo ? Kam ? V anus ? Marš golazen leva jokava .

        9 11 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2021 ob 9:57 mlinar na muri gost

      Zdaj pa boug pomagaj kak bo nastlano v parki .Dvej pijvi si žabaš spije in de znoro .Park res ni primeren za divjanje nimate tam vaš dobičkonosni Expano naj tam norijo .

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2021 ob 13:54 gost

      Urgenca v Soboški bolnici pa se naj pripravi!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.05.2021 ob 14:32 AAAA gost

      Ka ste eni rejsan zatejgnjeni naj se mladina veseli. Pijan se strejzni zabiti pa ostane zabiti.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.05.2021 ob 22:12 AAAA gost

      Hotiza kak si se oglaso se vijdi ka si se v ton mojon komentari najšo tou pa je rubrika zabiti.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 15:57 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.