https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Bomo letos spet dopustovali s turističnimi boni?

27.05.2021 ob 0:00  

Tudi letos bomo Slovenci morda lahko spet dopustovali s pomočjo državnega proračuna.


Pripravlja se namreč izdaja novih turističnih bonov, katerih uporaba pa bo širša, saj jih bomo lahko koristili tudi na področju kulture, športa in rekreacije in ne več zgolj za nastanitev z zajtrkom.

Državni sekretar na gospodarskem ministrstvu Simon Zajc je med obiskom Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), potrdil neuradne informacije, da se Ministrstvo pripravlja na izdajo novih turističnih bonov. S predlogom za uvedbo novih turističnih bonov se morata strinjati še minister za finance in vlada. Tako gre zaenkrat še vedno le za predlog.

Kolikšna bo vrednost bona, ki naj bi ga prejel vsak prebivalec Slovenije pa še ni znano. Lani, je vsak polnoletni prebivalec prejel bon v vrednosti 200 evrov, mlajši od 18 let pa so prejeli bon v vrednosti 50 evrov. Omenja pa se, da naj bi bila ta vsota nižja od lanske vrednosti bonov.

Lani izdani turistični boni, od katerih je neizkoriščenih ostalo za okoli 230 milijonov evrov, pa ostajajo v veljavi in jih še vedno izkoristimo do konca leta, kdor jih seveda še ni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.05.2021 ob 16:06 gost

      ZOPET DRŽAVNI DAVKOPLAČEVALSKI DENAR ZA TAJKUNE IN TUJE LASTNIKE. ZDAJ, KO SO MALE S.P. UNIČILI NAMENOMA.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.05.2021 ob 18:55 Bra vo gost

      Bravo Janša Denar deliti navadnim ljudem, ne pa tako kot so delali rdečuhi, ko so denar dajali samo parazitom nekim kvazi kulturnikom, borcem in bankirjem

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.05.2021 ob 19:07 gost

        Nisem vedel, da so cerkev, škofi, župniki , tajkuni, tuji lastniki, Janševi mediji, ........ navadni ljudje. Hvala, da si to napisal, da zdaj vem. Deli pa davkoplačevalski denar, ne svojega. Upam, da vsaj to vsi vemokakor tudi to, da bodo te dolgove odplačevali naši otroci in vnuki.

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.05.2021 ob 22:03 AAAAAAAAAAA gost

        Bra vo Rejsan si bougi pa ka mijsliš čide pejneze tala. Tou mo si 3x nazaj davali samo tebi ne potejgne tak daleč.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.05.2021 ob 8:01 gost

      Bravo vlada (SDS + SMC + NSi), denar ljudem ne pa v banke in tajkunom, kot to delajo levičarji.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.05.2021 ob 8:52 gost

        Ta vlada samo nekaterim deli davkoplačevalski denar, ki ga bomo po trikratni ceni ( kot je že nekdo napisal ) najbolj vračali tisti, ki nismo ničesar dobili pa tudi naši otroci in vnuki. Ta vlada meni ni dala čisto nič ( in še mnogim ). Naj bi ta vlada uvedla davek na nepremičnine in davek za cerkev kot imajo vse razvite države. Ona pa zmanjša davek na luksus, davek na oddajo nepremičnin, zmanjša davek najbogatejšim, ........................... neumnim hlapcem pa vrže 100 evrov in ti neumneži ji ploskajo in jo hvalijo. Da ti o penzijah od 79 % na 57 % leta 2012 ( SDS, NSi, DESUS )ne bom pisal, ker si tako preneumen, da bi sploh razumel. Nekje vidite ali slišite ( v Janševih medijih ali na Janševem twiterju kakšen stavek in ga do nezavesti ponavljate ne, da bi sploh razumeli kaj pomeni. Kako neumen moraš biti, da ploskaš človeku, ki nekaterim upokojencem vzame dve pokojnini in pol letno, za nekaj let pa tem istim upokojencem iz zadolžitve države vrže 100 ali 200 evrov, da takega človeka hvališ??????????????????? Tako nori kot si ti.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 14:27 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.